Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Lietuvaites saunuoles, taip tvarkingai po nedaug smile.gif as pries pastodama priaugau 2 kg, nes del blogu keliu gavau nustoti begioti, o valgyti maziau nerpadejau. O jums alkis nesukilo besilaukiant? Man viena diena norisi valgyti, jauciuosi lb alkana, kita diena nera apetito isivs... blink.gif
Atsakyti
oi su pirma priauga + 24, liko + 6, su antru dabar 14 savaiciu ..jau + 7 kg frusty.gif
Atsakyti
Man 16 sav su kapeikom. Priaugau 3 kg. Kadangi esu labai liekna tai del pirmu kilogramu labai neemiau i galva, bet noriu labiau sekti ka ir kiek valgau. Laikausi nuomones, kad nereikia visiskai atleisti vadeliu. As iki nestumo buvau is tu, kurios labai prisiziuri ir pajutau, kaip pastojusi pradejau sau nuolaidziauti, bet ta dariau ne kokybisko maisto saskaita. Pastoviai norisi saldumynu, bulviu, miltu patiekalu kurie anksciau mano racione buvo antroj eilej po darzoviu, mesos, zuvies, vaisiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzuka: 20 gruodžio 2011 - 16:18
QUOTE(flashy @ 2011 11 28, 02:01)
12 kg, bet kas keisciausia, atrodo, kad gimdykloj nieko nepalikau.. viska parsiveziau namo, o kilogramai gal tik per kokius 5 men istirpo iki priesnestuminio lygio, bet jau 10 men maitinu vaikuti, tai jau ir -4 pasiekiau ir toliau krenta...tik kad jau neber kur krist
Nepamirskit, kad stambesnes maziau priauga, kudesnes daugiau. Organizmas taip ruosiasi vaikelio atejimui, uzsitikrina, kad bus jegu pienukui gaminti.
Buna moteru, kurios dar ir sukusta besilaukdamos, viskas nueina vaikuciui

Budama  nestuke.gif  , labai pergyvenau del svorio. Gyvenimas parode, kad MP viska sureguliuoja

priaugau 14,5, liko 5,5 doh.gif kiek svėriau po gimdymo ligoninėj tiek ir dabar sveriu unsure.gif MP tikrai nepadėjo numest, nes maitinau iki 13 mėn cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flashy @ 2011 11 28, 02:01)
12 kg, bet kas keisciausia, atrodo, kad gimdykloj nieko nepalikau.. viska parsiveziau namo, o kilogramai gal tik per kokius 5 men istirpo iki priesnestuminio lygio, bet jau 10 men maitinu vaikuti, tai jau ir -4 pasiekiau ir toliau krenta...tik kad jau neber kur krist
Nepamirskit, kad stambesnes maziau priauga, kudesnes daugiau. Organizmas taip ruosiasi vaikelio atejimui, uzsitikrina, kad bus jegu pienukui gaminti.
Buna moteru, kurios dar ir sukusta besilaukdamos, viskas nueina vaikuciui

Budama  nestuke.gif  , labai pergyvenau del svorio. Gyvenimas parode, kad MP viska sureguliuoja

dristu nesutikti su tuo, kad priklausomai nuo kuno sudejimo priklauso ir tiek kiek svorio priaugi nestumo metu. tikra nesamone. priklauso nuo medziagu apykaitos ir isisavinimo, nes buna gan stambiu zmoniu su gera medziagu apykaita, o buna gan liesu su leta medz.apykaita ir pns.
Pvz :
as esu tikrai nrml, standartinio ir smulkaus kuno sudejimo, bet nestumo metu buvo stipri toksikoze, todel vaziavau gimdyti sverdama 62,5kg, o t.y grizau prie savo iki nestuminio svorio(mano kaulai gan sunkus) o nestumo metu svoris buvo nukrites iki 56kg, tai turejau tik ( . )( . ) ir pilvuka..kiekviena esam skirtinga ir kiekvienai nestumas atsiliepia skirtingai smile.gif juokinga yra sakyti, kad tas arba anas visada yra vienodai pas visas nestumo metu, aisku neskaitant igimtu ir gamtos nustatytu dalyku tongue.gif tongue.gif (cia nekalbu vien apie mano komentuota komentara)
Atsakyti
As su pirma priaugau tik 7kg,o nukrito 15kg verysad.gif tai atrodziau negraziai,visa kauleta ir pan...o stai db jau esu priaugusi 12kg tik nezinia kaip bus po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
su pirmu priaugau 25kg doh.gif po gimdymo numeciau 12kg...dabar laukiuosi antro...tai kiek su antru priaugsiu nezinau nestuke.gif
Atsakyti
man labai panasiai su pirmu priaugau 22kg, o su antru jau belike 7 savaites iki gimdymo turiu +14kg, tikiuos daugiau nepriaugt... blush2.gif
Atsakyti
Man 30sav.priaugau 5,6kg. g.gif
Atsakyti
Su antru priaugau 20kg doh.gif Tikejausi tilpti i 15kg, bet nepavyko.
Su pirmu buvo tik +13kg.
O del svorio kritimo zindymo laikotarpiu, tai cia labai individualu. Kai kurioms pavyksta numesti. Man, pvz, svoris stovejo vietoj kol maitinau ir nereikalingi 5kg niekap nekrito. Tik nutraukiau maitinima ir svoris pajudejo thumbup.gif Taigi cia individualu
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2011 12 29, 12:09)
Su antru priaugau 20kg  doh.gif  Tikejausi tilpti i 15kg, bet nepavyko.
Su pirmu buvo tik +13kg.
O del svorio kritimo zindymo laikotarpiu, tai cia labai individualu. Kai kurioms pavyksta numesti. Man, pvz, svoris stovejo vietoj kol maitinau ir nereikalingi 5kg niekap nekrito. Tik nutraukiau maitinima ir svoris pajudejo  thumbup.gif Taigi cia individualu

Ir man dabar 5kg.vietoj stovi...
Atsakyti
as su pirma priaugau 16 kg, o dabar laukiuosi antro tai kol kas nukrito siek tiek.
Atsakyti