Oi mergaites, as kaip ipratau, tai ABSOLIUCIAI viska verdu greitpuodyje
Net nekyla rankos imti paprasta puoda, kai zinai kad viska daug greiciau greitpuodyje isvirsi
Ir dujos tauposi
Vienas kas nelabai pavyko, tai jautiena.. Nors mes ja labai retai ir naudojam. Troskinau troskinau, bet vistiek pokiete buvo. O visa kita tai
QUOTE(barbarux @ 2009 11 24, 15:43)
na buvo tik keletas bandymu, bet sekmingai ir skanu, o svarbiausia labai greitai. viriau sriuba is vistienos pakepintos, veliau sudejau brokolius, daigintus zirnius ir pupeles ir kai jau slegis buvo pasiektas viriau kokias 5min, tai isidejus grietinytes labai skanu.
QUOTE(oge @ 2009 11 26, 18:36)
atsiprasau kad velai, bet pirkau klaipedoje akropolyje 6lt bra vitesse ispaniskas
QUOTE(gaga99 @ 2009 11 30, 20:54)
atsiprasau kad velai, bet pirkau klaipedoje akropolyje 6lt bra vitesse ispaniskas
ačiū, mes irgi tokį patį nupirkom mamai Kalėdom
QUOTE(aaktinija @ 2009 11 17, 19:07)
Nu puolu greitai pasidalinti savo receptu.pirmas kartas ir visai geras blynas gavosi, kaip sakant, neprisviles
pralaikiau nusipirkus garpuodi nenaudojama gal kokius 4 menesius ir stai mano pirmasis pagamintas patiekalas
Tinginio balandeliai(nu cia toki jau esu gaminus taip paprasta, bet garpuodyje super greitai gavos, per 10 min.
)
pripjausciau kopustu, pritarkavau morku.dejau i puoda sluoksni kopustu, sluoksni morku ir taip po du sluoksnius.man patinka daug kai issitroskina tu darzoviu.niam niam
o ant virsaus sudejau kotletukus, gaminami kaip balandeliu idaras(farsas, daug prieskoniu, kiausinis, ryziai).as juos apkepinau, bet nebutina.nu ir uzpyliau tokiu padaziuku grietine sumaisyta su pomidoru padazu ir dar skiedziau vandeniu, nu, kad gautus panasiai apie 0.5ltr. to skystimelio.nu ir ka.nuo uzvirimo 10 min. ir garuoja puikus patiekalas.vyras valgo tas mesas, o as troskintas darzoves
cia jau taip per amziu amzius.gamindavau balandelius tai pastoviai pilnas puodas tu isnaru budavo, niekaip negaledavau ipirsti jam 
Tinginio balandeliai(nu cia toki jau esu gaminus taip paprasta, bet garpuodyje super greitai gavos, per 10 min.
pripjausciau kopustu, pritarkavau morku.dejau i puoda sluoksni kopustu, sluoksni morku ir taip po du sluoksnius.man patinka daug kai issitroskina tu darzoviu.niam niam
Ir aš bandžiau - patiko
Greitpuodi pries pora savaiciu padovanojo man mama. Dar jokiu patiekalu nebandziau virti, o viriau tik burokelius pora kartu ir bulves su morkom
Nu koks geris, tai negaliu atsidziaugti
viskas greitai isverda. Dabar reiks isbandyt ir cia rastus receptelius, aciu Jums
nu istoju i greitpuodziu turetoju gretas, siadien maximoje nusipirkau ta akcijini kinietiska daikta, idomu ar neprisvils man viskas
ale apziurejau, tinka ir indukcinem (pas mane tokia) , viskas rodos normaliai tik nera jokiu padalu, apie kokias cia sneketa buvo, arba as ne taip supratau
zodziu virsiu karka siandien. speju valandos supjaustytai riekutem karkai uzteks ?
ar perlines kruopas galiu deti kartu ?
zodziu virsiu karka siandien. speju valandos supjaustytai riekutem karkai uzteks ?
ar perlines kruopas galiu deti kartu ?
Viriau šią savaitę karką cielą, apie valandą, ir palikau ataušti puodą. Tai lyg ir nuvirė gerai, bet man dar norėjosi minkštesnės mėsytės, tai kitą kartą virsiu ilgiau truputį.
tai niekas nebenori dalintis receptukais?
Sveikos merginos
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai
Na žodžiu mėsytę stiklainiukuose
Noriu pasigaminti, tik nežinau ar galima stiklainius su mėsyte dėti tiesiai į greitpuodį, ar geriau ištušinti mėsytę ir dėti į įstiklainius
Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes nebeturiu greitpuodžio instrukcijos
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai
QUOTE(kamyzaz @ 2010 10 06, 15:49)
Sveikos merginos
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai
Na žodžiu mėsytę stiklainiukuose
Noriu pasigaminti, tik nežinau ar galima stiklainius su mėsyte dėti tiesiai į greitpuodį, ar geriau ištušinti mėsytę ir dėti į įstiklainius
Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes nebeturiu greitpuodžio instrukcijos 
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai
Vadinamąją "tušonkę" aš verdu taip: sudedu gabalais pjaustytą mėsą (pvz., kiaulės kumpį), pridedu pjaustytų morkų, svogūniuko, prieskonių. Viską verdu ~1 val. Išvirusi mėsa tiesiog byra pailgais gabaliukais. Tuomet viską dar su bulvių trintuve patrinu ir į stiklainiukus ar indelius. Keletą porcijų įmetu į šaldiklį - labai patogu staigiam vartojimui su bulvėm, grikiais, makaronais. Kitus laikau šaldytuve.
Ir jokių stiklainių į greitpuodį dėti tikrai nereikia, ne iš stiklainių verdam, o mėsos







