QUOTE(Astuliux @ 2010 12 08, 13:44)

- kokia mesa geriau imt, kad daugiau drebuciu isskirtu? ar nera skirtumo?
- uzsukt reikia su spec dangteliais geleziniais tokiais siaurais ar tinka paprasti dangteliai, kuriuos ranka tiesiog galima uzsukt?
- kiek druskos apytiksliai det i viena stiklainiuka, nes amzinai "nugrybauju" su druskos kiekiu patiekaluose - o cia toks dalykas - mesa - nesinori sugadint visko, nes, kazkur skaiciau, kad blogai paruosta mesa situo metodu gali kazkokiu ten bakteriju tures savyje ir galima apsinuodyt paskui, todel nesinori idet per mazai druskos

Aš imu kokį kumpį (jei kumpis su riebaliuku tada be šoninės) ir šoninės kiaulienos, nes patinka riebiau, dėl drebučių tai įmetu skūrelės gabaliuką.
Dangteliai paprasti užsukami ranka, kaip nuo pomidorų padažo

Nu nepasakysiu kiek tos druskos, niekad nematavau. Jei persūdysi, tai tada gaminant kokius makaronus, jų nesūdysi, o sekantį kartą žinosi kiek dėti


Kai išvirtus užsuku, tai sukratau stiklainį, kad karšta masė susikratytų ir susimaišytų visi prieskoniai.
Beje darau taip ir vištieną, dedu su visais kaulais. Kai reikia greito maisto tai išsiverdu bulvių, pašildau vištieną ant keptuvės ar mikrobangėj ir fsio

Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2010 12 06, 13:15)
jo bulves ilgai, bet ir verdant jos ilgokai verda, apie 25 min, omleta as taip darau: 4 kiausiniai, kazkur stikline, 1,5 pieno, miltu pora saukstu, pora saukstu jogurto naturalaus, svogunai, paprika, morkos ( na cia jau ka nori gali det), ir viska supilu i inda ryziams, statau 40 min ( po 20 min viska pamaisau), ir paruosta, gaunasi daug, visai seimai
ir labai skanu 


Merginos nemaišykit temų ir neklaidinkite kitų forumiečių. GARŲ PUODAMS yra kita tema.