QUOTE(rachaba @ 2013 07 11, 15:32)
Sveikos
vakar atkeliavo mano fagoriukai , bet dar nelabai suprantu kiek ten virti.
Verdu sriubą 6l puode. (kopūstai, buvytės ir pora vištienos krūtinėlių). Visur sako kad laiką reikia skaičiuoti nuo tada kaip tas pypikas išlenda. Man jis išlindo už 25min. Tai kiek dar virti?
jeigu bulvytes verdu 4l. Pypikas išlenda už maždaug 15 min. Tai kiek dar virti? sako 5 min? tai viso gaunasi 20. Per panašų laiką ir paprastame puose išverda
laikas virimo skaičiuojamas nuo pypiko išlindimo

pirmą kartą išvirsit ir žinosit ar norit, labiau ar ne suvirusių produktų
bulvės paprastame puode nuo vandens užvirimo verda 20min (čia man garantuotas laikas, kad bulvės bus išvirę, kalbu apie vidutinio dydžio bulves) ir visada išverda, nei tikrinti nereikia