QUOTE(de_za_vu @ 2013 05 18, 06:46)
na mes visos skrtingos

kartu ir panašios
aš mėgstu vienai dienai gaminti
ačiū D mano vyras ne žvejys

nors per kitą veiklą jo vistiek beveik nematau

ne į temą
man vyras irgi ne zvejys, zvejys-uosvis
o kocervukus verdu teip :
nusivaliusi ir susipjausciusi zuvi suprieskoniuju pipiriukais ir druska.
sudedu i stiklainius, tik reikia gerai sugrusti nes paskui biski pakrenta.
ikloju ranksluosti i puoda kad stiklainiai nesiliestu su puodu.
i stiklainius ant virsaus dedu po pora lauro lapiuku ir po kelis saukstus aliejaus.
sustatau i puoda taip kad stiklainiai nesiliestu vienas prie kito.
ir i puoda pripilu vandens iki puses tiklainio, ar biski daugiau.
verdu nuo uzvirimo 2 val.
isvirusius isimu ir uzpilu zelatina,uzsuku.
o tinka siam reikalui geriausiai riebesne zuvis, man parnesa kibirais raudes tai taip ir sunaudoju.

esu dariusi ir is starkio bet man per sausa ta mesyte. kauliuku jokiu nelieka per tiek laiko virimo