Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(barbarux @ 2013 05 10, 15:28)
Aš imčiau 8l  4u.gif

Gal kas turite Silit greitpuodį? Kažkur padėjau instrukciją, nesusidaro garai, nepakyla indikatorius, kas galėtų būti? Gal kam taip buvo?

Mano Fagor, bet viriau plovą, tai ir nepakilo, gavosi tas plovas, pusiau virti ryžiai, kiti nedavirę, tai irgi nesupratau g.gif

Imčiau 8 ltr
Atsakyti
6ltr pakanka drasiai. biggrin.gif
Atsakyti
mums 3 suauge, 1 vaikas - 6 ltr pakanka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Įsigijom Greitpuodį "PETERHOF", tad vakar buvo premjera biggrin.gif
Nusipirkau 1 vištą, ją supjausčiau gabalais, tada (aišku nusukstų) perpjautų bulvių, morkų, petražolių, prieskonių, truputį aliejaus ir vandens.
Viską užsukau ir pastačiau virti, po 20 min. išjungiau, dar pastovėjo - NEREALU 4u.gif Kažkaip tarsi viskas savo sultyse, bet taip l.skaniai smile.gif

Principe Greitpuodį tam ir ėmiau (nes turiu kaip tik naujus gerus puodus) - kad nereikėtų "žaisti", - pakepinti, dadėti, pridėti, palaukti, nutraukti......
Man būtent toks principas - sudedi viską, užsuki-atsuki - ir psio biggrin.gif
Žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2013 05 11, 08:04)
mums 3 suauge, 1 vaikas - 6 ltr pakanka 4u.gif

o as naudoju 10 l, bet man patinka porai dienu gaminti o ir vyras is namu nesasi pietus i darba, ir seip esu tos nuomones kad is didesnio neiskris. beje as zuvies koncervus daznokai verdu nes zveja turim namuos.saltienai irgi geriau didesnis puodas
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 05 17, 20:53)
o as naudoju 10 l, bet man patinka porai dienu gaminti o ir vyras is namu nesasi pietus i darba, ir seip esu tos nuomones kad is didesnio neiskris. beje as zuvies koncervus daznokai verdu nes zveja turim namuos.saltienai irgi geriau didesnis puodas

na mes visos skrtingos 4u.gif kartu ir panašios biggrin.gif
aš mėgstu vienai dienai gaminti 4u.gif
ačiū D mano vyras ne žvejys karsta.gif nors per kitą veiklą jo vistiek beveik nematau lotuliukas.gif ne į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2013 05 18, 06:46)
na mes visos skrtingos  4u.gif kartu ir panašios biggrin.gif
aš mėgstu vienai dienai gaminti 4u.gif
ačiū D mano vyras ne žvejys  karsta.gif nors per kitą veiklą jo vistiek beveik nematau lotuliukas.gif  ne į temą 4u.gif

man vyras irgi ne zvejys, zvejys-uosvis lotuliukas.gif
o kocervukus verdu teip :
nusivaliusi ir susipjausciusi zuvi suprieskoniuju pipiriukais ir druska.
sudedu i stiklainius, tik reikia gerai sugrusti nes paskui biski pakrenta.
ikloju ranksluosti i puoda kad stiklainiai nesiliestu su puodu.
i stiklainius ant virsaus dedu po pora lauro lapiuku ir po kelis saukstus aliejaus.
sustatau i puoda taip kad stiklainiai nesiliestu vienas prie kito.
ir i puoda pripilu vandens iki puses tiklainio, ar biski daugiau.
verdu nuo uzvirimo 2 val.
isvirusius isimu ir uzpilu zelatina,uzsuku.
o tinka siam reikalui geriausiai riebesne zuvis, man parnesa kibirais raudes tai taip ir sunaudoju. 4u.gif esu dariusi ir is starkio bet man per sausa ta mesyte. kauliuku jokiu nelieka per tiek laiko virimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 18 gegužės 2013 - 08:21
QUOTE(kvarta @ 2013 05 10, 15:25)
Mergaitės, užklausiu dėl Greitpuodžio talpos.
Renkuosi tarp 6l ir 8l talpos. Kaina panaši.
Kas gali patarti, keturių asmenų šeimai, kurį geriau imti? Kas verdate tarkim šaltieną, ar burokus kokius, kuri talpa patogiau? AČIŪ

Tik 8 ltr. 4u.gif Mes 3 esam, tai 9 ltr. mums nei kiek ne per didelis 4u.gif

QUOTE(veiducka @ 2013 05 18, 09:20)
man vyras irgi ne zvejys, zvejys-uosvis  lotuliukas.gif
o kocervukus verdu teip :
nusivaliusi ir susipjausciusi zuvi suprieskoniuju pipiriukais ir druska.
sudedu i stiklainius, tik reikia gerai sugrusti nes paskui biski pakrenta.
ikloju ranksluosti i puoda kad stiklainiai nesiliestu su puodu.
i stiklainius ant virsaus dedu po pora lauro lapiuku ir po kelis saukstus aliejaus.
sustatau i puoda taip kad stiklainiai nesiliestu vienas prie kito.
ir i puoda pripilu vandens iki puses tiklainio, ar biski daugiau.
verdu nuo uzvirimo 2 val.
isvirusius isimu ir uzpilu zelatina,uzsuku.
o tinka siam reikalui geriausiai riebesne zuvis, man parnesa kibirais raudes tai taip ir sunaudoju.  4u.gif esu dariusi ir is starkio bet man per sausa ta mesyte. kauliuku jokiu nelieka per tiek laiko virimo

Viska supratau iki tos vietos, kur "Uzpilu zelatina" ax.gif Gal galima truputi placiau apie pabaiga proceso? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 18 gegužės 2013 - 17:16
QUOTE(Tučka @ 2013 05 18, 17:15)
Tik 8 ltr.  4u.gif  Mes 3 esam, tai 9 ltr. mums nei kiek ne per didelis  4u.gif
Viska supratau iki tos vietos, kur "Uzpilu zelatina"  ax.gif  Gal galima truputi placiau apie pabaiga proceso?  bigsmile.gif

na yra parduotuvese pakeliais zelatina, ja reikia istirpinti karstam vandeny, ir supilti i stiklaini. esu dariusi ir be zelatinos bet man skaniau kai drebuciu biski buna. zodziu uzpilu zuvyte ir dar karsta stiklaini uzsuku.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 05 18, 19:52)
na yra parduotuvese pakeliais zelatina, ja reikia istirpinti karstam vandeny, ir supilti i stiklaini. esu dariusi ir be zelatinos bet man skaniau kai drebuciu biski buna. zodziu uzpilu zuvyte ir dar karsta stiklaini uzsuku.

Dabar supratau. Dekui 4u.gif reiks bandyt pasidaryti smile.gif
Atsakyti
VEIDUCKA, o gal taip galima ruošti ir karšį? Ar esate bandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2013 05 21, 15:52)
VEIDUCKA, o gal taip galima ruošti ir karšį? Ar esate bandžiusi?

zinoma galima, tik man jis rukytas pats skaniausias biggrin.gif
Atsakyti