QUOTE(zivile.simona @ 2013 11 13, 13:59)
Gal galima būtų plačiau apie mėsos konservus greitpuodyje?
Tai AkvileZ receptas, aprašytas 12 šios temos psl

. Aš darau labai panašiai tik man asmeniškai kai dedama prieš tai apkepta mėsytė yra skaniau
Papildyta:
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 13, 14:34)
Tai stiklainius užsukti ir sudėjus į greitpuodį virti?
Visiškai neužsukti, tik pridengti, o užsukti ištraukus
Papildyta:
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 13, 14:34)
Nu kažkaip man baisu su tais stiklainiais, būtų labai gerai, jei kas pasidalintų patirtimi
Tikrai nieko baisaus

, nėra buvę jokių pokštų

. Na, nebent su druska nenutaikau. Man asmeniškai skaniau iš liesesnės mėsos, iš paukštienos skanu. Prieskonių ypatingų nededu tik pipirai, lauro lapas, česnakas jų nepamažinu..