Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

susigundžiau zuvies konservais, dar keli klausimai iškilo blush2.gif
sudedat žuvį, morkas, svogūną, prieskoniai ir tt, ar dar pilat vandens į stiklainį?
ar reikia stiklainį užsukti?
ir į patį greitpuodį vandens daug pilat?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 21, 10:07)
susigundžiau zuvies konservais, dar keli klausimai iškilo  blush2.gif
sudedat žuvį, morkas, svogūną, prieskoniai ir tt, ar dar pilat vandens į stiklainį?
ar reikia stiklainį užsukti?
ir į patį greitpuodį vandens daug pilat?

Aš tai į pusę stiklinės įpilu tomato padažo ir iki pilnumo vandens, išmaišau ir supilu tą kiekį ant 4 puslitrinukų stiklainių + aliejaus( nu taip nelabai iki viršaus)
kadangi živies prigrūsta būna kiek telpa, tai aliejaus labai nedaug tereikia.
Aušku, kas nori konservus tik su aliejumi, tai aliejaus daugiau reikės. Nors šiaip tas tomatas tik skonį pagerina - nėra taip kaip parduotuviniai konservai, kad plaukioja tomate.
Aš viriau tik pridengus su dengteliais, kažkaip pabijojau užsukti doh.gif
Į greituodį vandens pilu - jeigu imti pagal stiklainiukus tai pusė per pusę.Nežinau ar aiškiai pasakiau - taip per kokius 3 pirštus, nu žodžiu mažiau nei per pusę stiklainiukų blink.gif
Kažkaip sumaliau viską, bet gal aišku bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas71: 21 lapkričio 2013 - 10:38
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 09:53-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 09:53)
O suktinukus jus susukat siulais ar smeigtukais perveriat?,vat dabar ir galvoju su smeigtukais greitpuodi gali issileist?

neissileis, as balandelius su smeigtukais susmeigiu tai niekas nepabega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 21, 10:35)
Aš tai į pusę stiklinės įpilu tomato padažo ir iki pilnumo vandens, išmaišau ir supilu tą kiekį ant 4 puslitrinukų stiklainių + aliejaus( nu taip nelabai iki viršaus)
kadangi živies prigrūsta būna kiek telpa, tai aliejaus labai nedaug tereikia.
Aušku, kas nori konservus tik su aliejumi, tai aliejaus daugiau reikės. Nors šiaip tas tomatas tik skonį pagerina - nėra taip kaip parduotuviniai konservai, kad plaukioja tomate.
Aš viriau tik pridengus su dengteliais, kažkaip pabijojau užsukti doh.gif
Į greituodį vandens pilu - jeigu imti pagal stiklainiukus tai pusė per pusę.Nežinau ar aiškiai pasakiau - taip per kokius 3 pirštus, nu žodžiu mažiau nei per pusę stiklainiukų blink.gif
Kažkaip sumaliau viską, bet gal aišku bus mirksiukas.gif

aišku, dėkui mirksiukas.gif bandysiu paeksperimentuoti biggrin.gif tik bijau kad nesprogtų stiklainiai ax.gif bet jeigu visi taip daro gal ir man pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 21, 12:33)
aišku, dėkui  mirksiukas.gif bandysiu paeksperimentuoti  biggrin.gif tik bijau kad nesprogtų stiklainiai  ax.gif bet jeigu visi taip daro gal ir man pasiseks  smile.gif

Nesprogs, aš tai jau su tais konservais užkrėčiau pusę giminės rolleyes.gif
Visi kas darė - niekam nesusprogo rolleyes.gif
Tik aišku reikia žiūrėti, kad nepapultų nekokybiškas stiklainiukas, būna su tokiais oro burbuliukais arba įskilęs- toks tikrai neatlaikys tokių bandymų schmoll.gif
Sėkmės bandymuose ir lauksim naujų išrastų receptukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 11 21, 12:09)
neissileis, as balandelius su smeigtukais susmeigiu tai niekas nepabega smile.gif

Man ir be smeigtukų neišsileidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 11 21, 16:00)
Man ir be smeigtukų neišsileidžia smile.gif

Aš irgi be smeigtukų dedu ir neišsileidžia. Svarbu siūle į apačią dėti. Jei suktinukai ar balandėliai susispaus ir neplauks skystyje kaip sriuboje, tada tikrai neišsileis.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 21, 12:38)
Nesprogs, aš tai jau su tais konservais užkrėčiau pusę giminės rolleyes.gif
Visi kas darė - niekam nesusprogo rolleyes.gif
Tik aišku reikia žiūrėti, kad nepapultų nekokybiškas stiklainiukas, būna su tokiais oro burbuliukais arba įskilęs- toks tikrai neatlaikys tokių bandymų schmoll.gif
Sėkmės bandymuose ir lauksim naujų išrastų receptukų 4u.gif

as nesuku dangciuku irgi viskas ok gaunasi. siandien su morkom ir tomatu bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
isviriau, atrodo skaniai , ryt bandysim ragauti. jau rezgu minti kad kita karta pridesiu ir svogunu smile.gif
Atsakyti
Pirma syki greitpuodi gaminau kiaulienos suktinukus( ydarytus vistienos farsu ir su pakepintais dziovintais grybais ir morkom).15 min.Na super! Gaminsiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Dariau konservus iš skrandukų ir širdelių.Pridėjau morkų,svogūnų+prieskonių.
Gavosi sad.gif labai nekokie....
Vistiek produktas valgomas, bet gavosi kad tie skrandukai birūs - žodžiu viskas atskirai.
Nu bet ant kokių keptų bulvių gal ir susivalgys, gerai, kad tik 3 stiklainiukus dariau... cry.gif
Atsakyti
Mergaites, vel griztu pas jus klausdama patarimo 4u.gif 4u.gif
Koki greitpuodi jus dovanotumet savo uosvienei?
Atsakyti