QUOTE(MeSsS @ 2013 11 21, 10:07)
susigundžiau zuvies konservais, dar keli klausimai iškilo
sudedat žuvį, morkas, svogūną, prieskoniai ir tt, ar dar pilat vandens į stiklainį?
ar reikia stiklainį užsukti?
ir į patį greitpuodį vandens daug pilat?
Aš tai į pusę stiklinės įpilu tomato padažo ir iki pilnumo vandens, išmaišau ir supilu tą kiekį ant 4 puslitrinukų stiklainių + aliejaus( nu taip nelabai iki viršaus)
kadangi živies prigrūsta būna kiek telpa, tai aliejaus labai nedaug tereikia.
Aušku, kas nori konservus tik su aliejumi, tai aliejaus daugiau reikės. Nors šiaip tas tomatas tik skonį pagerina - nėra taip kaip parduotuviniai konservai, kad plaukioja tomate.
Aš viriau tik pridengus su dengteliais, kažkaip pabijojau užsukti

Į greituodį vandens pilu - jeigu imti pagal stiklainiukus tai pusė per pusę.Nežinau ar aiškiai pasakiau - taip per kokius 3 pirštus, nu žodžiu mažiau nei per pusę stiklainiukų
Kažkaip sumaliau viską, bet gal aišku bus