Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(MeSsS @ 2013 11 18, 14:02)
man po valandos kiauliena ir jautiena subyra  rolleyes.gif o tai iš tos žuvies liko kasnors? jaučiu morkos tai į košę virto ar ne? mastau.gif

Žuvies konservo tokia esmė ir yra, virti tol kol kaulai ištirpsta. Mėsai nekenkia nei kiek.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 18, 14:07)
Žuvies konservo tokia esmė ir yra, virti tol kol kaulai ištirpsta. Mėsai nekenkia nei kiek.

bet man atrodo morkos tai lieka visai nebemorkos, nors nesvarbu ax.gif svarbu skanu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 18, 14:25)
bet man atrodo morkos tai lieka visai nebemorkos, nors nesvarbu  ax.gif svarbu skanu būtų smile.gif

Kai išmaiša subyra, bet ir esmė padaryti padaže. Gali morkų nedėti jei svarbu jų suirimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 18, 14:02)
man po valandos kiauliena ir jautiena subyra  rolleyes.gif o tai iš tos žuvies liko kasnors? jaučiu morkos tai į košę virto ar ne? mastau.gif


viskas turėjo savo formą - žuvis gabaliukuose o morkos tarkuotos kaip buvo, taip ir liko tarkuotais gabaliukais.
Gal priklauso nuo greitpuodžio - mano tai be jokių slėgio matuoklių, paprastas visai.Nuo šnypštimo pradžios laikau, kad pradeda virti.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 18, 15:44)
viskas turėjo savo formą - žuvis gabaliukuose o morkos tarkuotos kaip buvo, taip ir liko tarkuotais gabaliukais.
Gal priklauso nuo greitpuodžio - mano tai be jokių slėgio matuoklių, paprastas visai.Nuo šnypštimo pradžios laikau, kad pradeda virti.

mano irgi tas paprastas kaip dvi kapeikos, šnypščia ir viskas ax.gif bet viskas verda uch... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 18, 14:02)
man po valandos kiauliena ir jautiena subyra  rolleyes.gif o tai iš tos žuvies liko kasnors? jaučiu morkos tai į košę virto ar ne? mastau.gif

niekas nesubyra, as didesniu raudziu koncervus verdu 2 valandas, sukisu , suspaudziu i stiklainius ir vedra kuo puikiausiai
Papildyta:
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 18, 14:07)
Žuvies konservo tokia esmė ir yra, virti tol kol kaulai ištirpsta. Mėsai nekenkia nei kiek.

tikrai taip, as verdu dvi val, nes zuvis didoka, kaulai dideli o suverda kad valgant ju visai nebesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 18, 13:42)
Kiek laiko virėte?

Žuvį bandžiau taip - mažos žuvytės ( vietinio tvenkinuko)kur niekas valgyti nenori dėl kaulų gausybės, sloksniavau su morkom, pyliau tomato skiesto su vandeniu + dar aliejaus ir viską viriau 1 val.
Kaulai buvo minkštutėliai, žuvis nuostabi essen.gif

Viriau visa vista ir skrandukus,-15 min.ir isjungiau.
Mergaites,gal kuri bandet zarazus,ar kitaip tariant suktinukus? Jei gaminot paidalinkit kaip ruoset,ka dar i puoda dejot g.gif ,kiek laiko?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 18, 20:53-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 18, 20:53)
Viriau visa vista ir skrandukus,-15 min.ir isjungiau.
Mergaites,gal kuri bandet zarazus,ar kitaip tariant suktinukus? Jei gaminot paidalinkit kaip ruoset,ka dar i puoda dejot g.gif ,kiek laiko?

Aš greitpuodyje ant mažai riebalų pakepinu mėsą (ar tai suktinukai ar mėsos gabaliukai, ar maltinukai) tada išimu. Dedu sviesto, apkepinu svogūnus ir morkas, beriu prieskonius, miltų dėl padažo tirštumo, pakepinu. Dedu atgal mėsą, viską kartu pakepinu. Pilu vandens šiek tiek ir verdu nuo šnypštimo kokias 5-10 min. nuleidžiu slėgį, atidarau ir įmaišau grietinės šaukštą ar grietinėlės, pakaitinu kol sušyla ir patirštėja padažas.
Atsakyti
Aš turiu klausimuką, o ar galima kondensuotą pieną virti greitpuodyje?
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2013 11 20, 22:22)
Aš turiu klausimuką, o ar galima kondensuotą pieną virti greitpuodyje?

man irgi įdomu ar kas bandė g.gif Iki šiol kiek girdėjau, kad verda tik atidarytame puode, o čia dar ir su aukštu slėgiu
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 20, 22:50)
man irgi įdomu ar kas bandė g.gif Iki šiol kiek girdėjau, kad verda tik atidarytame puode, o čia dar ir su aukštu slėgiu

Aš neišdrysau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 19, 08:51)
Aš greitpuodyje ant mažai riebalų pakepinu mėsą (ar tai suktinukai ar mėsos gabaliukai, ar maltinukai) tada išimu. Dedu sviesto, apkepinu svogūnus ir morkas, beriu prieskonius, miltų dėl padažo tirštumo, pakepinu. Dedu atgal mėsą, viską kartu pakepinu. Pilu vandens šiek tiek ir verdu nuo šnypštimo kokias 5-10 min. nuleidžiu slėgį, atidarau ir įmaišau grietinės šaukštą ar grietinėlės, pakaitinu kol sušyla ir patirštėja padažas.

O suktinukus jus susukat siulais ar smeigtukais perveriat?,vat dabar ir galvoju su smeigtukais greitpuodi gali issileist?
Atsakyti