
Šypsenėlė (:+2013 11 18, 20:53-->
QUOTE(

Šypsenėlė (: @ 2013 11 18, 20:53)
Viriau visa vista ir skrandukus,-15 min.ir isjungiau.
Mergaites,gal kuri bandet zarazus,ar kitaip tariant suktinukus? Jei gaminot paidalinkit kaip ruoset,ka dar i puoda dejot

,kiek laiko?
Aš greitpuodyje ant mažai riebalų pakepinu mėsą (ar tai suktinukai ar mėsos gabaliukai, ar maltinukai) tada išimu. Dedu sviesto, apkepinu svogūnus ir morkas, beriu prieskonius, miltų dėl padažo tirštumo, pakepinu. Dedu atgal mėsą, viską kartu pakepinu. Pilu vandens šiek tiek ir verdu nuo šnypštimo kokias 5-10 min. nuleidžiu slėgį, atidarau ir įmaišau grietinės šaukštą ar grietinėlės, pakaitinu kol sušyla ir patirštėja padažas.