QUOTE(Packa @ 2012 02 14, 14:05)
Sveikos
geitpuodi turiu jau daug metu, bet perskaicius si foruma buvau nustebinta tokiu atradimu
, ar teisingai supratau, kad siame puode galima apkepinti alejuje svoguna, morka, mesa, o po to patroskinti? ar nesugadinsiu dugno, ar nebus po kazkurio laiko kad negalesiu atidraskyt produktu 
Papildyta:
dar radau receptu, bet lenku kalba, su visagaliu Google galima isversti
ir dar noriu uzklausti, gal kas turite Greitpuodi TEFAL P41007, kokie atsilepimai butu apie ji?

parasiau temoje apie greitpuodzius tai niekas neatsake

geitpuodi turiu jau daug metu, bet perskaicius si foruma buvau nustebinta tokiu atradimu


Papildyta:
dar radau receptu, bet lenku kalba, su visagaliu Google galima isversti

ir dar noriu uzklausti, gal kas turite Greitpuodi TEFAL P41007, kokie atsilepimai butu apie ji?

parasiau temoje apie greitpuodzius tai niekas neatsake

Nekepkite ant dideles ugnies. As tai kepu viska. Nusipirkau specialiai keptuves formos greitpuodi, kad pakepus kepsnius, juos dar patroskinciau. Buna jei nesuziuriu ir paskrunda dugnas, bet yra tokia gudrybe dugnui nuvalyti.
Pvz pakepete mesyte ir toliau noresite ja troskinti tame paciame inde. Isimate mesyte, keptuve dar vis ant ijungtos plytos. Uzpilkite vyno. Jis idealiai nuburbuliuoja viska kas priskrunda. Kai uzpilate vyna, tuo pat metu gramdote su plastikine ar medine lopetele dugna. Viskas ideliai atsoka, priedo geras prieskonis busimam padazui. Tada jau toliau formuoju padaza sitaip atgramdzius viska kas kepe.
QUOTE(matuke @ 2012 02 16, 07:06)
ir dar toks klausimas, ant kiek greiciau greitpuodyje pasigamina maistas
na pvz jautine troskinu paprastam puose apie 2,5 val kol suminksteja, o per kiek isitroskintu greitpuody?
aciu kas nepatingesit pakomentuot

aciu kas nepatingesit pakomentuot
Daug greiciau. Pvz siandien viriau bulves. Visados verdu 6-7 minutes nuo to momento kai puodas pasiekia pilna spaudima. Siandien susisviete man nusistatyti laika 10 minuciu ir pervire, subyrejo.
Dar yra gudrybe isvirti idealias bulves. Deti jas virti tik tada, kai vanduo jau uzvires. As dedu tinkeli ant kojeliu, kad bulves butu virs vandens. Tada uzdengiu dangti. Verdu 6-7 minutes. Tada puodas nuimamas nuo ugnies ir leidziama naturaliai iseiti spaudimui. Jei puodas pakisamas po saltu vandeniu, kad greit atsidarytu, bulves subyra dazniausiai. Leidus naturaliai issileisti spaudimui, jos lieka grazios formos.