Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(Packa @ 2012 02 14, 14:05)
Sveikos 4u.gif
geitpuodi turiu jau daug metu, bet perskaicius si foruma buvau nustebinta tokiu atradimu bigsmile.gif , ar teisingai supratau, kad siame puode galima apkepinti alejuje svoguna, morka, mesa, o po to patroskinti? ar nesugadinsiu dugno, ar nebus po kazkurio laiko kad negalesiu atidraskyt produktu g.gif
Papildyta:
dar radau receptu, bet lenku kalba, su visagaliu Google galima isversti 4u.gif

ir dar noriu uzklausti, gal kas turite Greitpuodi TEFAL P41007, kokie atsilepimai butu apie ji?
user posted image
parasiau temoje apie greitpuodzius tai niekas neatsake ax.gif

Nekepkite ant dideles ugnies. As tai kepu viska. Nusipirkau specialiai keptuves formos greitpuodi, kad pakepus kepsnius, juos dar patroskinciau. Buna jei nesuziuriu ir paskrunda dugnas, bet yra tokia gudrybe dugnui nuvalyti.
Pvz pakepete mesyte ir toliau noresite ja troskinti tame paciame inde. Isimate mesyte, keptuve dar vis ant ijungtos plytos. Uzpilkite vyno. Jis idealiai nuburbuliuoja viska kas priskrunda. Kai uzpilate vyna, tuo pat metu gramdote su plastikine ar medine lopetele dugna. Viskas ideliai atsoka, priedo geras prieskonis busimam padazui. Tada jau toliau formuoju padaza sitaip atgramdzius viska kas kepe.

QUOTE(matuke @ 2012 02 16, 07:06)
ir dar toks klausimas, ant kiek greiciau greitpuodyje pasigamina maistas  g.gif  na pvz jautine troskinu paprastam puose apie 2,5 val kol suminksteja, o per kiek isitroskintu greitpuody?
aciu kas nepatingesit pakomentuot

Daug greiciau. Pvz siandien viriau bulves. Visados verdu 6-7 minutes nuo to momento kai puodas pasiekia pilna spaudima. Siandien susisviete man nusistatyti laika 10 minuciu ir pervire, subyrejo.
Dar yra gudrybe isvirti idealias bulves. Deti jas virti tik tada, kai vanduo jau uzvires. As dedu tinkeli ant kojeliu, kad bulves butu virs vandens. Tada uzdengiu dangti. Verdu 6-7 minutes. Tada puodas nuimamas nuo ugnies ir leidziama naturaliai iseiti spaudimui. Jei puodas pakisamas po saltu vandeniu, kad greit atsidarytu, bulves subyra dazniausiai. Leidus naturaliai issileisti spaudimui, jos lieka grazios formos.
Atsakyti
jau senai turiu greitpuodi. tai jame beveik viska darau. mesa verdu, kopustus tusinu. mesa uzverdu ir po kokiu 2min isjungiu kol slegis nukrenta man jau buna isvirus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 02 28, 13:42)
jau senai turiu greitpuodi. tai jame beveik viska darau. mesa verdu, kopustus tusinu. mesa uzverdu ir po kokiu 2min isjungiu kol slegis nukrenta man jau buna isvirus thumbup.gif

kokio dydžio mėsos gabalas? gal tiksliau kokia mėsa ir kiek kg gabalas?
Atsakyti
kaip isvirti burokelius? kiek vandens ir kiek laiko? turiu rusiska greitpuodi. kazkada bandem, tai per valanda neisvire..
Atsakyti
QUOTE(Rainbow@ @ 2012 02 28, 14:46)
kaip isvirti burokelius? kiek vandens ir kiek laiko? turiu rusiska greitpuodi. kazkada bandem, tai per valanda neisvire..

Burokėlius aš tik užverdu ir išjungiu, nes kitaip jie pat pervirę būna. Gal ką blogai padarėt, kad per valandą neišvirė?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 02 28, 15:50)
Burokėlius aš tik užverdu ir išjungiu, nes kitaip jie pat pervirę būna. Gal ką blogai padarėt, kad per valandą neišvirė?

o kaip ten su tuo garu? kada ji isleist?
Atsakyti
QUOTE(Rainbow@ @ 2012 02 28, 14:54)
o kaip ten su tuo garu? kada ji isleist?

Kai išjungui puodą, palaukiu 20 min. ir išleidus garą, atidarau.
Atsakyti
Jau seniai naudoju ir as -labai geras daiktas.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Gal kuri turite tokį greitpuodį BANQUET
user posted image
Kokie atsiliepimai? Ar tikrai paprasta naudoti?
Atsakyti
Nusipirkau ir as is maximos uz lipdukus. Siaip fainas daiktas labai. Tik plovas prie dugno prisvijo. Vandens tikrai netruko. Kazi kodel?
Atsakyti
man tas pats su plovu irgi prisvilo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2012 03 09, 13:45)
Sveikutes  mirksiukas.gif
Gal kuri turite tokį greitpuodį BANQUET
user posted image
Kokie atsiliepimai? Ar tikrai paprasta naudoti?

As toki turiu jau pora metu, na man tai paprasta, pirkta is Topocentro buvo, as patenkinta, bet mandresniu ir neesu turejus, tai negaliu palyginti rolleyes.gif Naudoju istisai drinks_cheers.gif
Atsakyti