Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Maximos greitpuodyje tai koks padekliukas indeliu tikrai negaleciau pavadinti iki siol dar jo nenaudojau
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2012 04 27, 09:58)
Maximos greitpuodyje tai koks padekliukas indeliu tikrai negaleciau pavadinti iki siol dar jo nenaudojau


visada dedu ant dugno ir iki jo pilu vandenį,kai garuose gaminu g.gif kad mėsa garuose virtų g.gif
Atsakyti
Gal kas galite atsakyti ar greitpuodį galima virti ryžių košia su pienu g.gif Ar išvirti ryžius vandenį o paskui atsidarius įpilti pieno ir dar pavirti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 04 28, 18:50)
Gal kas galite atsakyti ar greitpuodį galima virti ryžių košia su pienu g.gif Ar išvirti ryžius vandenį o paskui atsidarius įpilti pieno ir dar pavirti? blush2.gif

idekit ryzius ir pieno nepagailekit, nereik atidarinet smile.gif nors realiai tai galima ir taip ir taip, tik man greiciau kai iskart piena pilu, nes nebereikia atidarineti
Atsakyti
as turiu maximini. man patinka. dazniausiai gaminu

-kopustai su desrelem, va ir siandien vakarienei prikirtom nestuke.gif
-balandeliai
-guliasas
-troskinukai
-plovas

kosiu dar nebandziau
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2012 03 09, 14:36)
Nusipirkau ir as is maximos uz lipdukus. Siaip fainas daiktas labai. Tik plovas prie dugno prisvijo. Vandens tikrai netruko. Kazi kodel?



QUOTE(lolanta @ 2012 03 09, 17:43)
man tas pats su plovu irgi prisvilo schmoll.gif

jei virdamos plovą sluoksniuojat produktus ir nemaišot, tai gal pirmą sluoksnį dėkit morkų, jei tai nesvarbu, tai pirma lai užverda, pamaišykit, kad nuo dugno ryžiai pasikeltu ir tik tada uždėkit dangtį.

QUOTE(zaika @ 2012 04 04, 14:50)
Bandziau siandien greitpuodyje virti tusonke pagal vienos mamytes receptuka. Gavosi visai skaniai, bet iskilo viena problema - viriau stiklainiukuose, tai baigus virt stiklainiuose liko maziau nei puse skyscio - viskas isbego.  verysad.gif  Uzsukau stiklainius, bet ten mesyte vos iki puses apsemta. Jauciu nesilaikys taip?  unsure.gif Ka daryt, kad neisbegtu tas skystis? Rizikuot virt uzsuktais dangteliais? Vandens i tuos stiklainiukus pilt visai nesinori. Gal per smarkiai vire, bet gretpuodyje nepaziuresiu kas ten darosi, viriau ant silpnos ugnies. Gal kas daret tusonke ir turit patarimu?  4u.gif

Laikysis puikiai mirksiukas.gif aš irgi tokias tušonkes darau, tik mėsą susiskaninu iš vakaro. Susipjaustau guliašo dydžio gabalėliais, sudedu prieskonius, druską. Svogunų, česnako nenaudoju. Pritrombuotus stiklainiukus statau ant skuduriuko, pilu šalto vandens, kad apsemptu puse stiklainio, uždedu (neužsuku)dangtelius ir verdu cool.gif Kai pradeda švilpt, dar paverdu apie 20-25min. užsukusi puodą dar palaikau pusvalandį, kad baigtu gamintis, tada išėmus ir užsuku. Laikosi puikiai, MB buvo išsivežes ir vienas stiklainiukas spintoj , kambario temperatūroj tris mėnesius prastovėjo kol buvo surastas doh.gif Išsilaikė puikiai thumbup.gif
Dar gaminu troškintus kopūstus į stiklainius ax.gif susimarinuoju kaip į tušonkes poros kg. dydžio sprandinės gabalą iš vakaro. Dedu i puoda trilitrinį kopūstų, jei stipriai rūgštoki, tai įpjaustau šviežio kopūsto,sudedu pakepintą keptuvėj sprandinę, mėgiamų prieskonių, stiklinę vandens, galima užtirštint su miltais ir tušinu 10-15min, kai puodas nurimsta viską išmaišau, dedu į stiklainius ir vėl į puodą kaip tušonkes sustatau , tik šykart kokiom 5min. Kopūstus tokius skanu valgyt su karštom bulvėm, o jei šildysi su daugiau vandens, tai kaip sriuba sueis. Rūsy tokie stiklainiai tikrai laikosi mirksiukas.gif Beje mano puodas pats paprasčiausias iš turgaus, 11litrų didžkis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2009 03 16, 19:52)
Oi, mano atradimas su greitpuodžiu, tai karka. Pridedu prieskonių ir verdu kokią valandą, ji būna minkštutėlė, tada nuimu ją nuo kaulo, sudedu į skardą, išspaudžiu česnakėlio ir pakepu. Niam niam.

drinks_cheers.gif thumbup.gif pritariu visikai..dar galima medaus-alaus tirpalu apslakstyt, gausis lipni, graziai apskrudus..
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 02 14, 22:05)


ir dar noriu uzklausti, gal kas turite Greitpuodi TEFAL P41007, kokie atsilepimai butu apie ji?
user posted image
parasiau temoje apie greitpuodzius tai niekas neatsake ax.gif

Pagaliu turiu si greitpuodi thumbup.gif 4u.gif
siandie isbandziau pirma karta, troskinau sonkaulius su bulvemis ir morkomis, gavosi thumbup.gif skanu, vire 20 min, po 2 min issileido garai ir mesa atsoko nuo kaukiuku ir bulves buvo kaip sviestas bigsmile.gif
Atsakyti
o kiek laiko reikia virti kiaules lezuvi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 06 15, 17:05)
o kiek laiko reikia virti kiaules lezuvi? g.gif

As verdu 25 min, tada isjungiu ir palieku kol pypsiukas nusileis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, sveikučiai, tik nesenai įlindau į Jūsų puslapį ir jau pilna burna klausimų! Štai kad ir apie garpuodį: bičiulis, kad jį sukdami kratytų, padovanojo tą nelemtą stebuklą. Žmonelė iškart man leido pasirinkti, ar ji, ar tas garvežys ant viryklės! Mat jai dar po stalu belakstant, tėvai irgi turėjo tokį technikos unikumą. Aišku SSSR gamybos, bet su "kokybės" ženklu. Žodžiu, jis taip trinktelėjo, kad kaimynų kalytė net apsišuniavo, o ir šiaip visi pietūs atsidūrė ant lubų. Esmė tokia: ką daryti, kad ir man taip nenutiktų, nes kaimyno, rotveilerė jau irgi dienų gale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytotyto @ 2012 06 16, 12:49)
Sveiki, sveikučiai, tik nesenai įlindau į Jūsų puslapį ir jau pilna burna klausimų! Štai kad ir apie garpuodį: bičiulis, kad jį sukdami kratytų, padovanojo tą nelemtą stebuklą. Žmonelė iškart man leido pasirinkti, ar ji, ar tas garvežys ant viryklės! Mat jai dar po stalu belakstant, tėvai irgi turėjo tokį technikos unikumą. Aišku SSSR gamybos, bet su "kokybės" ženklu. Žodžiu, jis taip trinktelėjo, kad kaimynų kalytė net apsišuniavo, o ir šiaip visi pietūs atsidūrė ant lubų. Esmė tokia: ką daryti, kad ir man taip nenutiktų, nes kaimyno, rotveilerė jau irgi dienų gale? g.gif

manau kad nenutiks kaip su tarybiniu laiku greitpuodziu. kai pradeda snypst reikia ugni prisukt kad vos vos snypsciotu, o dar ir siuolaikiniuos yra atsarginis pypsiukas, kuris vienam uzsikisus nuleidzia ora ir labai garsiai svilpt pradeda ( zenklas kad pagrindinis uzsikiso ar ugnis labai per didele).
o kad neuzsikistu pypsiukai kurie nuleidzia ora nereikia perpilti vandens, puode vandens turetu buti nedaugiau du trescdaliai 4u.gif
Atsakyti