Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(veiducka @ 2012 06 16, 22:53)
manau kad nenutiks kaip su tarybiniu laiku greitpuodziu. kai pradeda snypst reikia ugni prisukt kad vos vos snypsciotu, o dar ir siuolaikiniuos yra atsarginis pypsiukas, kuris vienam uzsikisus nuleidzia ora ir labai garsiai svilpt pradeda (  zenklas kad pagrindinis uzsikiso ar ugnis labai per didele).
o kad neuzsikistu pypsiukai kurie nuleidzia ora nereikia perpilti vandens, puode vandens turetu buti nedaugiau du trescdaliai  4u.gif

manau kad ne del to taip atsitiko, kad jis buvo "tarybiniu laiku", nes daug kas is mano giminaiciu turi tarnybinius, tikrai jie nenusileidzia siolaikiniui, o del to kad buvo per daug prikistas ar per didele ugnis buvo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokią nuorodą, kurioj būtų surašyta, kiek laiko kas verda greitpuodyje? Domina elementarūs maisto produktai, tokie kaip žirniai, grikiai, bulvės, vištiena ir panašiai... Pasakymas, kad verda triskart greičiau man netinka, retai verdu, tai nežinau, kiek laiko užtrunka paprastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 06 24, 21:56)
Gal kas žino kokią nuorodą, kurioj būtų surašyta, kiek laiko kas verda greitpuodyje? Domina elementarūs maisto produktai, tokie kaip žirniai, grikiai, bulvės, vištiena ir panašiai... Pasakymas, kad verda triskart greičiau man netinka, retai verdu, tai nežinau, kiek laiko užtrunka paprastai  biggrin.gif

Darzoves tik uzverda, pradeda pypti ir as isjungiu, palieku kol pats nusigarina ir viskas. Kietesnes kruopas:perlines, grikiai, zirniai, pupeles, mesos troskiniai - uzverda, sumazinu iki mazos ugnies, paverdu kokia 15 min, isjungiu, palaukiu kol pats nusiorins ir viskas, valgom. Niekada dar neesu is greitpuodzio isemus ko nors nedavirusio schmoll.gif bet va pervirto - daznai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muffins: 24 birželio 2012 - 21:33
QUOTE(delfiuka @ 2012 06 24, 21:56)
Gal kas žino kokią nuorodą, kurioj būtų surašyta, kiek laiko kas verda greitpuodyje? Domina elementarūs maisto produktai, tokie kaip žirniai, grikiai, bulvės, vištiena ir panašiai... Pasakymas, kad verda triskart greičiau man netinka, retai verdu, tai nežinau, kiek laiko užtrunka paprastai  biggrin.gif

irgi nelabai randu info, pridetuose receptose labai mazas sarasiukas g.gif jei suprantate lenkiskai, tai tenai biski daugiau ko galima rasti 4u.gif
Atsakyti
Gal pasakysit, per kiek laiko išverda balandėliai su bulvėmis?
Atsakyti
Viskas, išsiunčiau ir aš MB į Maximą greitpuodžio biggrin.gif jei valgyt nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2012 06 26, 10:51)

na balandelius verdu apie 20 min. o bulves per 7 min pilnai isverda, ilgiau pavirus kose gaunas. bet jei yra koks spec padekliukas padet ant balandeliu ir ant jo bulves sudet tai gal ir neistiztu
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2012 06 26, 09:51)

kadangi mėgstu super minkštą kopūstą, tai balandėlius verdu 40 min nuo užvirimo, o ir prikraunu beveik pilną puodą. bulves visada verdu atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 06 26, 16:55)
kadangi mėgstu super minkštą kopūstą, tai balandėlius verdu 40 min nuo užvirimo, o ir prikraunu beveik pilną puodą. bulves visada verdu atskirai.

tai kad super minkstas ir per 20 min pasidaro. manau per 40 min mano puode butu is balandeliu tik kose doh.gif
as ir paprastam puode apie pusvalandi teverdu
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kad pasidalinot informacija, ryt bandysiu virti 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kiek laiko praėjo nuo užvirimo.. bet nuo užvirimo po penkių min. bulvės ir morkos buvo pats tas.. o jau kopūstas perviręs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 06 26, 16:13)
tai kad super minkstas ir per 20 min pasidaro. manau per 40 min mano puode butu is balandeliu tik kose  doh.gif
as ir paprastam puode apie pusvalandi teverdu

na gal jūs kopūstą prieš tai vandeny nuvirinėjat, dėl to, jis jau būna apviręs ir tiek nedaug reikia, nes aš nuvirinėju mikrobangėj ir man 20 min puode virti tikrai per mažai. o ga įtakos turi ir tai, kad aš beveik pilną prikraunu.

bet kokiu atveju, man krentantis kopūstas nuo balandėlio nėra bėda biggrin.gif

QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 06 26, 18:07)
Nežinau, kiek laiko praėjo nuo užvirimo.. bet nuo užvirimo po penkių min. bulvės ir morkos buvo pats tas.. o jau kopūstas perviręs sad.gif

čia balandėlių? g.gif
Atsakyti