Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t. t.

QUOTE(pasauliosaule @ 2012 06 29, 14:17)
čia labai protinga mintis smile.gif galėtų būt ryanair skyrdžiai į salonikus iš vilniaus, bet net ir į kosą ir  rodą naikina doh.gif

Bent jau i Kosa spejau lotuliukas.gif
Atsakyti
nespėjom, bet ir neliūdim, nes kosas nei rodas planuos nebuvo, norėtuos į atėnus ir į kretą su santorini aplankyt, ir Graikijos užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2012 06 29, 14:07)
tikrai taip tokias galima gaut tik kai paskelbia apie skryžius, mums rugpjūčiui siūlė  1600lt į abu galus,kai kelionių paketai daug pigesni schmoll.gif ka pigiausia ėjo rasto tai ryga - atenai, o poto su traukiniu į salonikus

o jei bet ten gi atstumas nerealus doh.gif na reikės man pasiskaičiuoti, kas pigiau gausis.. jei beveik tas pats, tai tada geriau su čarteriniu reisu iki salonikų skristi...

naikina į Rodą??? kad tik metai kaip yra... aš niekaip nesuprantu jų politikos, kaip jie renkasi kryptis ir kodėl nusprendžia atšaukti skrydžius... kaip ir su tuo paryžiumi.. tiek iš kauno, tiek iš vilniaus yra srautai..
žinau tik kad turėtų atsidaryti ryanair skrydžiai į Lisaboną, na nemanau, kad iš Lietuvos, bet vis tiek... kol kas tik į Porto ir Faro yra..

Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2012 06 29, 14:28)
nespėjom, bet ir neliūdim, nes kosas nei rodas planuos nebuvo, norėtuos į atėnus ir į kretą su santorini aplankyt, ir Graikijos užteks smile.gif

cia jau buvau, uzdejau siemet pliusiuka Kos, tai Graikijos uztenka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2012 06 29, 14:43)
o jei bet ten gi atstumas nerealus  doh.gif na reikės man pasiskaičiuoti, kas pigiau gausis.. jei beveik tas pats, tai tada geriau su čarteriniu reisu iki salonikų skristi...

Tada jum tikrai reik ziureti pigiu paketu, tai jau geriau 1600 - moketi uz skrydi ir viesbutis su AL (dabar maciau tokiu yra pas Novatura rugpjuciui ir liepos pabaigai), nei tik uz bilieta 1200 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 29, 15:00)
cia jau buvau, uzdejau siemet pliusiuka Kos, tai Graikijos uztenka  smile.gif
Papildyta:

Tada jum tikrai reik ziureti pigiu paketu, tai jau geriau 1600 - moketi uz skrydi ir viesbutis su AL (dabar maciau tokiu yra pas Novatura rugpjuciui ir liepos pabaigai), nei tik uz bilieta 1200  4u.gif

tikrai imkit paketą, novaturas vis kažką pigesnio į salonikus išmeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 06 29, 14:43)
o jei bet ten gi atstumas nerealus  doh.gif na reikės man pasiskaičiuoti, kas pigiau gausis.. jei beveik tas pats, tai tada geriau su čarteriniu reisu iki salonikų skristi...

Atenus pigiai pasieksi su Aerosvit smile.gif Jei rasi geru kainu.. Buna ir uz 118 euru pirmyn atgal, tik aisku cia sekmes dalykas, ne visada.. Galima ir per Milana su ryanair (atrodo). Arba Volos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 29 birželio 2012 - 14:04
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 29, 15:00)

Tada jum tikrai reik ziureti pigiu paketu, tai jau geriau 1600 - moketi uz skrydi ir viesbutis su AL (dabar maciau tokiu yra pas Novatura rugpjuciui ir liepos pabaigai), nei tik uz bilieta 1200  4u.gif

realiai aš turiu pas ką apsistoti Volos, bet čia toliau nuo Salonikų... man tik bilieto reikėtų... tai su ryanair būtų skrydis į tą miesteliuką su persėdimais ir nakvynėmis... o su čarteriu tiesiai į salonikus, po to autobusas...bet atrodo, kad čarteris vos ne pigiau gausis jei reikės viešbučio doh.gif oro uoste jau nenakvosiu, teko kažkada pora kartų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 06 29, 15:03)
realiai aš turiu pas ką apsistoti Volos, bet čia toliau nuo Salonikų... man tik bilieto reikėtų... tai su ryanair būtų skrydis į tą miesteliuką su persėdimais ir nakvynėmis... o su čarteriu tiesiai į salonikus, po to autobusas...bet atrodo, kad čarteris vos ne pigiau gausis jei reikės viešbučio  doh.gif  oro uoste jau nenakvosiu, teko kažkada pora kartų schmoll.gif

Kaunas- frankfurtas - Volo rugpjuti pirmyn atgal apie 600 lt g.gif su nakvine frankfurte, tai vistiek pigiau nei carteriu i salonikus uz 1200 + autobusu.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 29, 15:19)
Kaunas- frankfurtas - Volo rugpjuti pirmyn atgal apie 600 lt  g.gif su nakvine frankfurte, tai vistiek pigiau nei carteriu i salonikus uz 1200 + autobusu.

aš turiu tikslias kainas, nes sužiūrėjau datas - viso gaunasi 106.90 eur... cia be jokiu kortelės mokesčių, bagažo ir pan.
Man tikrai reikės bent 15 kg bagažo... tai sudarytų viso 380 Lt (4 skrydžiai po 95 lt), jau gaunasi 825 Lt. Viešbutis kaip mačiau iš linkų yra yra min 128 Lt nakčiai, man reikia 2 naktų... plius 256 Lt.. ir be kortelės ir check-in mokesčio gautusi kažkur 1005 Lt. Na gal kokiais 100 Lt bus pigiau nei čarterinis skrydis.. net nežinau realiai sad.gif gal bandyti be bagažo skristi.. bet 10 dienų vis tik doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žino ką nors apie spalio mėn. ekskursijas iš Paralia Katerini kurorto (apie 70 km nuo Salonikų į pietvakarius), ar jos dar vyksta tokiu metu? Labai norime pamatyti Meteorų vienuolyną blush2.gif Ir šiaip gal kas pasidalintų įspūdžiais apie šį kurortą ax.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 23 rugpjūčio 2012 - 22:09
QUOTE(turlaurita @ 2012 08 23, 23:01)
Sveiki, gal kas žino ką nors apie spalio mėn. ekskursijas iš Paralia Katerini kurorto (apie 70 km nuo Salonikų į pietvakarius), ar jos dar vyksta tokiu metu? Labai norime pamatyti Meteorų vienuolyną  blush2.gif  Ir šiaip gal kas pasidalintų įspūdžiais apie šį kurortą  ax.gif Būčiau dėkinga  4u.gif

Meteorų vienuolynai yra toliau nei 70 km. už Paralia.Pernai vasarą mes šiame kurorte praleidome savaitę, mums patiko thumbup.gif Visi įspūdžiai yra perkelti į mano fotoreportažą, nuoroda šioje temoje yra, bet galiu pakartoti: 4u.gif

http://www.supermama...?...=762491&hl=
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 08 24, 08:00)
Meteorų vienuolynai yra toliau nei 70 km. už Paralia.Pernai vasarą mes šiame kurorte praleidome savaitę, mums patiko thumbup.gif  Visi įspūdžiai yra perkelti į mano fotoreportažą, nuoroda šioje temoje yra, bet galiu pakartoti: 4u.gif

http://www.supermama...?...=762491&hl=

Ačiū, super! Paskaitysiu ir gal dar šio bei to paklausiu, jei jūs nieko prieš ax.gif Kažkaip nebuvau aptikusi forume jūsų reportažo, tad labai džiaugiuosi, nes galvojau, jog nerasiu jokios info ax.gif
O omenyje turėjau, jog Paralia Katerini yra maždaug 70 km nuo Salonikų smile.gif
Atsakyti