Kas planuojat ne apsistoje vienoje vietoje, bet automobiliu pakeliauti po Graikiją ir artimiau su ja susipažinti, ištyrinėti įvairius jos regionus, prašom krūvelę bukletų ir žemėlapių, surinktų iš Vivatur parodų, anglų kalba: Graikijos žemėlapis, Atėnai, Macedonia, Peloponesas, Meteorai, Cyclades salos, Egėjo salos, Dodecanese salos, Kreta, Kretos žemėlapis. Ką domina, prašom atvykti pasiimti, čia Vilniuje.
Gal kas ką nors galit patarti, kaip pigiau nukakti į Salonikus? anksčiau buvo užsakomieji reisai, o šiais metais kaip ir neskraidina į Graikijos žemyną... gal kas skridote savo iniciatyva ar šiaip galite patarti geriausią "kombinaciją" kaip ten pigiau patekti?

Gal kas buvote apsistoję Nafplio mieste, kažin kaip ten su paplūdymiais
ar kažką gražaus (jaukaus) galima rasti pasimaudymui ar jau reiktų važiuoti už miesto
ir dar
dėl kortelių vaikams mokykl. amžiaus, ar reikia būtinai turėti, kad nereikėtų mokėti už lankytinus objektus, o gal ir taip prasisuksim
kažkur buvau skaičiusi, bet niekiap neatsimenu kuriame reportaže....

ar kažką gražaus (jaukaus) galima rasti pasimaudymui ar jau reiktų važiuoti už miesto

ir dar

kažkur buvau skaičiusi, bet niekiap neatsimenu kuriame reportaže....

Sveiki, esu naujoke siame tinklapyj... uzklydau internete ieskodama informacijos del skrydziu i graikija su persedimu ukrainoje ir paskaiciusi jusu pranesimus susidomejau(tai net uzsiregistravau), kadangi as gyvenu graikijoje ir norintiems vykti i sia nuostabia (rojaus) sali nuosirdziai galiu patarti ar pagelbeti kuo galesiu
Siandiena kaip tik uzsakiau bilietus savo mamai, kad pasisveciuotu tai ir reikejo informacijos...
saunu kad yra kur galima pasidalinti informacija....

Siandiena kaip tik uzsakiau bilietus savo mamai, kad pasisveciuotu tai ir reikejo informacijos...
saunu kad yra kur galima pasidalinti informacija....
QUOTE(vidiga @ 2013 05 04, 19:05)
gal kas galit kokį filmuką parekomenduoti
taip norėtųsi kažką apie Graikiją pažiūrėti
pvz. gal apie meteorus kažkas yra ar pan.
man nepasisekė surasti...

pvz. gal apie meteorus kažkas yra ar pan.

man nepasisekė surasti...
Nežiūrėkit, nes nebus tokio didelio įspūdžio, kai pamatysit gyvai. Ir aš vis žiūrėdavau, bet dabar jau to nedarau

Sveiki, gal kas galit apsviesti apie kainas? niekur nerandu...
apie Maisto,kuro kainas?
Nelabai populiari tema,bet gal kas užklys
Šią vasarą atostogausim Chalkidikės regione.Atskrendam į Salonikus,norim nuomotis mašiną.Gal kas parekomenduotų kokią patikimą firmą

QUOTE(rasa32 @ 2016 01 13, 13:40)
Nelabai populiari tema,bet gal kas užklys
Šią vasarą atostogausim Chalkidikės regione.Atskrendam į Salonikus,norim nuomotis mašiną.Gal kas parekomenduotų kokią patikimą firmą 

mes buvome Sitonijoje, patiko kas svari gera jura, birzeli nebuvo daug zmoniu, zalia, grazu, vaikams patiko tvoros is kaktusu, man miesteliai... New Moudanija reikėjo daugiau nupirkti maisto, daug pigiu, viskas patiko, gyvenome ne viesbutyje, noreciau ir vel

O mašinos nesinuomavot?
Graikijoje mes buvome su savo masina. Sitonijoje praktiskai nemaciau dideliu viesbuciu, ten aplink nuoma is vietiniu vilu ir namų, panasiai kaip ir kitur. Birzeli buvo galima rasti kur gyventi be rezervacijos, taip mums sake, Miesteliai mazi, prie pat jura, jei toliau pavaziuoti tai laukinis pliazas bet tvarkingas ir labai grazus, zmones ir vazineja kas masina kas transportu kitu, o gyvena mieste.