Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Galetu but kokie 5km iki aiksteles - nuvaziuotum sau per miesta, niex tavo klaidu nefiksuotu ir tada jau pajustum masinike thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jus isivaizduojat ta masinos bandyma? blink.gif vietos tikrai maza, cia visur taip as manau, pas mus irgi unsure.gif
Man pvz tik viena karta (is sesiu) inspektorius buvo pasakes, kad va bandykit, ziurekit masina itt. dazniausiai tai tik ilipus jie jau sako " na viskas, apsisukam ten ir ivaziuojam i aikstele" it tt. apie jokius bandymus cia kalbos but negali lotuliukas.gif gal ir nelabai ju reikia g.gif
Atsakyti
kai laikiau,mano pabandymas buvo toks - apsukau letai viena rata ir tiesiai i estokada.Bandydama pora kartu stabdziau,kad patikrint stabdzius(ar labai jautrus).daugiau neko ir nereikejo.nors sutinku,kad pabandymams galetu ir didesni plota skirti
Atsakyti
Šiauliuose irgi įsibėgėjimo juosta man nepatiko schmoll.gif iškart už posūkio stop linija, tai ta mašina skersai stovi doh.gif tai iškart turi ir antrą pavarą jungti ir dar vairuoti, kad į tvorą neatsitrenktum doh.gif
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 04, 21:51)
O kaip jus isivaizduojat ta masinos bandyma? blink.gif  vietos tikrai maza, cia visur taip as manau, pas mus irgi unsure.gif
Man pvz tik viena karta (is sesiu) inspektorius buvo pasakes, kad va bandykit, ziurekit masina itt. dazniausiai tai tik ilipus jie jau sako " na viskas, apsisukam ten ir ivaziuojam i aikstele" it tt. apie jokius bandymus cia kalbos but negali  lotuliukas.gif gal ir nelabai ju reikia  g.gif

man amseniškai buvo svarbu pabandyt pajudėt iš vietos mirksiukas.gif norėjau pajust, kaip spaust sankabą, kad neužgesčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 04, 16:52)
Tai gal visur taip vietos nera?

Vilniuj dar buna ir furos toj pacioj aikstelej sukinejasi,tik jiems pratimai kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 02 04, 18:09)
labai sunku isukti i vadinama greitejimo juosta.Tai per egzamina kol isukau:ax:

aha greitėdama dar turi ir mašiną ištiesinti smile.gif sustojau skersa prie įvažiavimo, paklausiau ar galiu taip pradėt važiuot ir važiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 04, 22:46)
aha greitėdama dar turi ir mašiną ištiesinti  smile.gif sustojau skersa prie įvažiavimo, paklausiau ar galiu taip pradėt važiuot ir važiavau  doh.gif

Man tai problemu ta greitejimo juosta nesukelia, kazkaip nesunku posukio metu pavara perjungt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 04, 23:18)
Man tai problemu ta greitejimo juosta nesukelia, kazkaip nesunku posukio metu pavara perjungt  smile.gif

nesunku, bet aš važiavau per sniegą, tai man nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 03, 21:29)
As irgi girdejau- moteriskes kasose tarpusavy kalbejo apie tai, tik va nepaklausiau tada...g.gif labai graudu unsure.gif

kažkaip peržvelgiau kainas praktinio egzamino, ir ar tik man vienai atrodo, kad jau pabrango? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 06, 09:53)
kažkaip peržvelgiau kainas praktinio egzamino, ir ar tik man vienai atrodo, kad jau pabrango?  ax.gif  g.gif

Ojej blink.gif tikrai? O ant kiek pabrango? pas mane neatsidaro ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 06, 10:49)
Ojej  blink.gif tikrai? O ant kiek pabrango?  pas mane neatsidaro ten  unsure.gif

Praktinių motorinės transporto priemonės valdymo įgūdžių ir gebėjimų patikrinimas (toliau – praktikos egzaminas) - 58Lt.
Valstybės įmonės „Regitra“ transporto priemonės naudojimas praktikos egzamino metu: B, BE kategorijos - 49,00 Lt.
Vairuotojo pažymėjimo išdavimas - 49Lt smile.gif
kiek pamenu, tai praktika bendrai seniau 90Lt nesiekė ax.gif arba jau čia labai seniau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 06 vasario 2009 - 10:03
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 06, 11:02)
kiek pamenu, tai praktika bendrai seniau 90Lt nesiekė  ax.gif arba jau čia labai seniau  4u.gif

Aciu uz info smile.gif
Vienos islaidos unsure.gif reik islaikyt kuo greiciau rolleyes.gif
Atsakyti