Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(yolitux @ 2009 02 03, 18:37)
B eje, ar girdejot, kad zada kazkur apie 30 Lt brngint egzu laikyma - man paskutini kart laikant inspektorius pasake, sako laiku isilaikei-kazkada kt menesi zada padidint imokas uz egzus  blink.gif  ***** jau ir taip nemazai ima, o daba dar brangiau bus  doh.gif  schmoll.gif

As irgi girdejau- moteriskes kasose tarpusavy kalbejo apie tai, tik va nepaklausiau tada...g.gif labai graudu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 03, 21:29)
As irgi girdejau- moteriskes kasose tarpusavy kalbejo apie tai, tik va nepaklausiau tada...g.gif labai graudu unsure.gif

tai reikia skubėt išsilaikyt mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 03, 16:56)
alia  tu ir drasi as nesiryzau laukdamasi laikytis teisiu, atidejau visiems metams ta eikaliuka  mirksiukas.gif

Papildyta:
Labai sunku uz save pastovet, ka besakytum - vistiek jie bus teisus, gincytis neapsimoka - nuot o bus tik blogiau, geriau su viskuo sutikt - aisku jei visai ant galvos nelipa  smile.gif

na,kad liptu ant galvos-nereik leist g.gif ,o del laikymosi-ir taip per daug laiko atidejinejau,va dabar man labai reik teisiu ir laukt nebegaliu jau....
kazin,kaip ten reaguos i pilvuza?instruktorius-tai jau baisiai maloniai ir svelniai elgiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomada: 03 vasario 2009 - 22:34
QUOTE(pomada @ 2009 02 03, 23:33)
na,kad liptu ant galvos-nereik leist g.gif ,o del laikymosi-ir taip per daug laiko atidejinejau,va dabar man labai reik teisiu ir laukt nebegaliu jau....
kazin,kaip ten reaguos i pilvuza?instruktorius-tai jau baisiai maloniai ir svelniai elgiasi rolleyes.gif

Nu jei ant zmogisko pataikysi - tai jau tikrai tureu svelniai elgtis smile.gif Be to ir siaip gali bijot, kad gimdyt nepradetum - gi tie vyrai bailiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 04, 00:44)
Nu jei ant zmogisko pataikysi - tai jau tikrai tureu svelniai elgtis  smile.gif  Be to ir siaip gali bijot, kad gimdyt nepradetum - gi tie vyrai bailiai  biggrin.gif

gerai pasakyta thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 02 03, 22:33)

Tikriausiai iš baimės, kad nepagimdytum trumpai važiuosi smile.gif ir teises išlaikysi greičiau nei kiti. Sekmės Jums. Aš su geru pilvu vienam policininkui paverkiau ir jis man baudos neišrašė už stovėjimą neleistinoje vietoje. Tai Regitroj dirbantys gal irgi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 03, 16:43)
bet juk reikia už save ir pastovėti  mirksiukas.gif nereikia bijoti žodį ištarti. reikalui esant- ir balsą pakelti. kas jis toks, kad galėtų elgtis su manim nepagarbiai?
o šiaip turbūt ne kaip atrodo žmogus sėdintis už vairo ir drebantis  g.gif pasitikėjimo savimi reikia. (nors suprantu, kad jis dingsta su kiekvienu neišlaikymu) bet tas kas pirmąkart laiko turėtų jaustis laisviau, regitrininkui įspūdis tikrai bus geresnis  smile.gif

Tai, kad Klaipėdoje laikant egzą tiesiog nėra vietos kur pasibandyti tą mašiną, pavažiuoju į priekį apsisuki ir atgal ir tada jau pradedamas egzas.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 04, 15:56)
Tai, kad Klaipėdoje laikant egzą tiesiog nėra vietos kur pasibandyti tą mašiną, pavažiuoju į priekį apsisuki ir atgal ir tada jau pradedamas egzas.

Nera tos vietos ir siauliuose, nuvaziuoji praktiskai nuo automobilio stovejimo vietos iki aiksteles tiesiu keliu i vsio, jei paprasai dar ratuka leidzia apsukt - tai svarbiausia ir stabdzio jautruma isbandyt, nes kitom truputi spustelejus iskart uzsiblokuoja - taip gali per toli nuo stop linijos sustot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 04, 16:17)
Nera tos vietos ir siauliuose, nuvaziuoji praktiskai nuo automobilio stovejimo vietos iki aiksteles tiesiu keliu i vsio, jei paprasai dar ratuka leidzia apsukt - tai svarbiausia ir stabdzio jautruma isbandyt, nes kitom truputi spustelejus iskart uzsiblokuoja - taip gali per toli nuo stop linijos sustot  blush2.gif

Tai gal visur taip vietos nera?
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 04, 16:17)
Nera tos vietos ir siauliuose, nuvaziuoji praktiskai nuo automobilio stovejimo vietos iki aiksteles tiesiu keliu i vsio, jei paprasai dar ratuka leidzia apsukt - tai svarbiausia ir stabdzio jautruma isbandyt, nes kitom truputi spustelejus iskart uzsiblokuoja - taip gali per toli nuo stop linijos sustot  blush2.gif

tai kad tos vietos yra sočiai schmoll.gif schmoll.gif taigi ten didelė automobilių stovėjimo aikštelė yra,. va ten aš ir bandžiaus mašiną rolleyes.gif visą ratą apsukau rolleyes.gif kelis kartus sustojau-pajudėjau, posūkius pasibandžiau, kokio jautrumo ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 04, 18:03)
tai kad tos vietos yra sočiai  schmoll.gif  schmoll.gif  taigi ten didelė automobilių stovėjimo aikštelė yra,. va ten aš ir bandžiaus mašiną  rolleyes.gif  visą ratą apsukau  rolleyes.gif kelis kartus sustojau-pajudėjau, posūkius pasibandžiau, kokio jautrumo  ax.gif  mirksiukas.gif

Aha yra, o man i ta aikstele net neleido vaziuot - sako ka cia bandysies, jau pavaziavai smile.gif tai tik maza ratuka apsukau, bet labiausiai masina aikstelej pajunti, gi ten po truputi judi ir supranti ta jautruma, o paskui i miesta isvaziavus iki pirmos sankryzos irgi nemazai pavaziuoji ir pajauti, bet jei jau kazkas nepatinka toj masinoj - tai nieko nepakeisi, taip kad gali net nereiket pratintis arba per visa marsruta gali ir nepriprast smile.gif
siauliuose man golfas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 04, 16:52)
Tai gal visur taip vietos nera?

Tai kad ir kaune ta pati situacija.Pavaziuoji truputi,ratuka nedideli apsuki ir egzaminas pradetas.Bet tos masinos nelabai pajusi kai vaziuoji tokiu minimaliu greiciu,truputi pastabdai ir ant estakados pirmyn smile.gif Tos vietos itin mazai aiksteleje ten dar pamanevruoti reikia labai sunku isukti i vadinama greitejimo juosta.Tai per egzamina kol isukau:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 04 vasario 2009 - 18:10