Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(jeg @ 2009 01 20, 15:00)
o sakykit gal kas zinot kur to turto gaut butu galima?gal kur prekiauja? (arkliu kakuciu  cool.gif )     g.gif , nes va arklidziu nzn kad kur butu,mieste nera  schmoll.gif    verysad.gif

cia kuriam mieste arklidziu nera g.gif
vulniuje daugiau nei trys , kaune tiksliai vienas, panevezy pora, aplink klaipeda irgi rastusi, palangoj ir tai tris zinau.
i da siauliuose zinau kad yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 20 sausio 2009 - 14:06
QUOTE(jeg @ 2009 01 20, 15:00)

Papildyta:
o sakykit gal kas zinot kur to turto gaut butu galima?gal kur prekiauja? (arkliu kakuciu  cool.gif )    g.gif , nes va arklidziu nzn kad kur butu,mieste nera  schmoll.gif    verysad.gif

Prekiauti, matyt, neprekiauja biggrin.gif Žirgynuose to gėrio ieškok. Turbūt net nesiderėję dykai atiduos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 20, 16:09)
Prekiauti, matyt, neprekiauja biggrin.gif Žirgynuose to gėrio ieškok. Turbūt net nesiderėję dykai atiduos  lotuliukas.gif

Kai gėlytėm nedaug tai tikrai turėtum dykai gauti, jei dar kokią morką ar obuoliuką arkliukui nuveši... biggrin.gif
O šiaip jau didesniais kiekiais tai dykai nesišvaisto (sodininkai perka).
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 01 20, 13:01)
Apie phalaenopsis  smile.gif

Vonioj auginu. Ne tik phalaenopsius. Dėl temperatūrų svyravimo - žiūrint kokie tie svyravimai. Dėl drėgmės - na juk auginant bet kurioje patalpoje ir purškaliojant drėgmė irgi netolygi būna  g.gif  Svarbu pakaktų šviesos  4u.gif

aciu 4u.gif

bandysim. ziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Eina sau, bet juk ne kambary ta arkliuko geri naudosite blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 20, 14:47)
Eina sau, bet juk ne kambary ta arkliuko geri naudosite  blink.gif  doh.gif

Tina*, kambaryje irgi tongue.gif Naudojamas paprastai - cymbidiumus persodinant dedama į vazono dugną, po to užberiama substratu - sako, kvapo jokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 20, 15:47)
Eina sau, bet juk ne kambary ta arkliuko geri naudosite  blink.gif  doh.gif

Ir nededama jo kastuvais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 01 20, 14:00)
nu bet atsilaikiau,kas is to kad grazi jei supuvus  doh.gif ,is to apmaudo nusipirkau dvi kitokias,vienos is ju jau senokai norejau (geltonos),o kita siaip lb patiko nes grazi buvo ir ziedais dideliais  ax.gif   

Labai gražios naujokės thumbup.gif
Jei nepaslaptis kiek tokios gėlytės toj bazėj?
Atsakyti
as su gera zinia. po vakarykscio mirkymo, siandien pastebejau, kad mano phal lapai pakilo, na ne tokie nusvire, ir ziedai lyg taisosi (arba man taip is didelio noro atrodo) smile.gif dar karta didelis ACIU uz pagalba aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 20 sausio 2009 - 15:38
QUOTE(Kapitana @ 2009 01 20, 11:14)
Sveikos orchidėjų mylėtojos
O tu čia kai persodini palepini tuo turtu, ar ir šiaip uždedi? Nes man tai nesunku tokio daikto gauti  ax.gif jei tik veiksmingas...

Jo, tas turtas labiau taikomas cimbidžiams, bet pas mane phal, o aš labai bijau kad jie nepasimirotų ir gerai augtų, tai tikiuosi jiems patiks mano "meilė". Reikia porikę persodinti, tai šalia substrato to gėrio primesiu į vazoniką 4u.gif . O kitas gėles laistysiu - trąša superinė, tik aš anksčiau laisčiau su karvės, o dabar spec. orchėms gavau tokio turto ax.gif. Kiek supratau, arkliukų net geresnis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(egidijanarg @ 2009 01 20, 09:38)
labas gal gali pasakyti kur ta geliu baze ir kokiam mieste? g.gif

čia ne mano gėlytės pirktos, bet kiek suprantu, Kaune kažkur, Vilijampolėj, paskaitinėkit temos pradžioje, ten net paaiškinta kaip nuvažiuot 4u.gif
Papildyta:
Apžiūrėjau savo reanimatorių - naujienos ne kokios verysad.gif ... Dvi ligonės jau be lapų, liko tik šaknies tas gumbas ar kaip jį pavadint, su plikom šaknim/stagariukais... Bet tie stagariukai standūs, tai gal dar palikt reanimatoriuje? Ar dar gali išaugt šaknytės? Trečiasis taikaip ir maniau - žiauriai gyvent nori, bet šaknų ženklų jokių, na, dar mažai laiko tepraėjo, antra savaitė verysad.gif . Nekokia iš manęs daktarė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 20 sausio 2009 - 15:48
QUOTE(Aduka @ 2009 01 20, 16:36)
Labai gražios naujokės thumbup.gif
Jei nepaslaptis kiek tokios gėlytės toj bazėj?

mokejau po 28 litukus uz viena smile.gif . tikrai manau nedaug nes dideles.parduotuvej tokios 70 kainuoja kiek teko matyt. ir dar papasakosiu bairi apie kainu skirtuma tongue.gif , nulekiu vakar i ta baze,ogi ziuriu nerealaus grozio cimbidis stovi toks didelis toks grazus ir kiek ziedu bigsmile.gif wub.gif ,pasiteiravau apie ji aisku buvo uzsakytas jau verysad.gif doh.gif ,nu bet ne apie tai blush2.gif ,sakau o kokia kaina panasiai ju?sako 58 litai,buna ir po 65 , pamaniau labai nedaug(tikrai didelis krumas gal su 3 ziedstiebiais),nulekiu i iki parduotuve (prie kauno pilies),stovi ziuriu lygiai toks pat is tos pacios bazes(pati pardaveja sake katik atveztas),pasiteirauju del kainos- sako 145 blink.gif net zaktelejau. nieko sakau galvoju kaina uzsisove,kai zinojau kiek kitoj pusej tilto jie kainuoja lotuliukas.gif . bet va sakiau jau dovanu zinau ka savo mamai gimtadienio proga bandysiu nupirkt,aisku jei iseis pataikyt rast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 01 20, 16:37)
as su gera zinia. po vakarykscio mirkymo, siandien pastebejau, kad mano phal lapai pakilo, na ne tokie nusvire, ir ziedai lyg taisosi (arba man taip is didelio noro atrodo) smile.gif dar karta didelis ACIU uz pagalba aciuks.gif

Svarbu lapai taisosi. Tada ir žiedų dar ne kartą bus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2009 01 20, 16:54)
Jo, tas turtas labiau taikomas cimbidžiams, bet pas mane phal, o aš labai bijau kad jie nepasimirotų ir gerai augtų, tai tikiuosi jiems patiks mano "meilė". Reikia porikę persodinti, tai šalia substrato to gėrio primesiu į vazoniką  4u.gif . O kitas gėles laistysiu - trąša superinė, tik aš anksčiau laisčiau su karvės, o dabar spec. orchėms gavau tokio turto ax.gif. Kiek supratau, arkliukų net geresnis  blush2.gif

Na, aš tai pirmą kartą girdžiu, kad phal su arklio mėšlu augintų. Ar tikrai nesuklysi taip darydama? Juk kas tinka cymb.netina phal.
Atsakyti