Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(misterija @ 2009 01 20, 15:06)
cia kuriam mieste arklidziu nera  g.gif
vulniuje daugiau nei trys , kaune tiksliai vienas, panevezy pora, aplink klaipeda irgi rastusi, palangoj ir tai tris zinau.
i da siauliuose zinau kad yra

gal ir yra,nesigincysiu,tik nzn kurioj vietoj. g.gif neteko matyt ar girdet blush2.gif ir cia kalbu apie kauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 01 20, 16:19)
gal ir yra,nesigincysiu,tik nzn kurioj vietoj. g.gif  neteko matyt ar girdet  blush2.gif ir cia kalbu apie kauna  ax.gif

Marvelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 01 20, 17:19)
gal ir yra,nesigincysiu,tik nzn kurioj vietoj. g.gif  neteko matyt ar girdet  blush2.gif ir cia kalbu apie kauna  ax.gif

kaune po kazkokiu tiltu
nuo aleksoto tilto vaziuojant paupiu iki kito tilto, prie to kito apacioj ir yra. gal klystu , bet manau kad ten LZUA arklides ( veterinarai studentai praktikuojasi)
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 20, 16:13)
Na, aš tai pirmą kartą girdžiu, kad phal su arklio mėšlu augintų. Ar tikrai nesuklysi taip darydama? Juk kas tinka cymb.netina phal.

doh.gif pagooglinau, nu tikrai netinka doh.gif
ačiū už pastebėjimą, būčiau užmylėjusi savo gėlytes... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 01 20, 21:35)
doh.gif pagooglinau, nu tikrai netinka  doh.gif

Va va, nuo užmylėjimų jos dažniausiai pas mus ir užsilenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 01 20, 22:35)
doh.gif pagooglinau, nu tikrai netinka  doh.gif

Per stiprus arklio gėris phal. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 20, 20:52)
Va va, nuo užmylėjimų jos dažniausiai pas mus ir užsilenkia smile.gif

Tai va, tai va, jau rašiau, nueinu pas kaimynę, dūmuose paskendusią apsižiedavusią pamatau, net širdį skauda, kad pas mane kažko kai kurios maivosi... Citrinukė kol kas žydi, žiedų nenumetė, tai širdį džiugina rolleyes.gif
Atsakyti
O mano yellow butterfly numete ziedus, kurie buvo parduotuveje prasiskleide, bet liko pumpurai, kurie dabar sekmingai skleidziasi g.gif Si karta idomiai adaptacija praejo, pumpuru neliete tik ziedus doh.gif biggrin.gif As jau net saknu revizija issigandusi padariau - saknys sveikos thumbup.gif Buciau nelietusi, bet labai jau netvirtai vazonelyje laikesi, lyg ka tik pasodinta, neisitvirtinusi schmoll.gif ir substratas toks padulejes, net pagalvojau, kad durpes g.gif , bet ne.Viska ismeciau ir pakeiciau i nauja. Kol kas lyg ir viskas gerai g.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as turiu stai tokia orchideja. zydi jau antra karta. ar jai nuzydejus jau reiketu persodinti? prasau patarimo...koki vazoneli reikia ir aplamai koks visas tas procesas blush2.gif nelabai zinau..aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 01 21, 09:49)
Sveikutes, o as turiu stai tokia orchideja. zydi jau antra karta. ar jai nuzydejus jau reiketu persodinti?  prasau patarimo...koki vazoneli reikia ir aplamai koks visas tas procesas blush2.gif nelabai zinau..aciu 4u.gif

labai graži tavo gėlytė mirksiukas.gif
o pirmą žinutę šios temos skaitei mirksiukas.gif ten labai daug info mirksiukas.gif

o aš vakar savškę paliejau ir pamerkiau į trašų vandenuką bigsmile.gif tai net akyse atsigavo gėlytė thumbup.gif net lapai piestu atsistojo biggrin.gif ir žiedai sutvirtėjo thumbup.gif ant žiedkokčių galų mezgasi nauji pumpuriukai,gal pavyks man juos pražydinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 21 sausio 2009 - 10:48
O as vakar savo vandai keramzito ant vazos dugno papyliau ir pripyliau vandens. Dabar saknys jo nesiekia, bet jis garuoja per akmenukus.

Dar noreciau paklaust ar kuri nors nelaistet saviskiu su cukriuko tirpalu? Tik jau nesiuskit manes i kitus forumus biggrin.gif jei cia neklausciau - pati ten nueiciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas nors galite man patarti: ant pavirsiuje esanciu saknu atsirado rudu demeliu. Augalus laistau reguliariai, stebedama saknu pokycius, bet va neseniai atsirado tos demeles. Ant vazone esanciu saknu tu demeliu nera. Nuo ko tai galetu buti, kaip galeciau padeti augaliukams?
Ir dar klausimiukas blush2.gif Ant vienos orchidejos ziedkocio vidurio auga kazkoks ugliukas, irgi labai panasus i ziedkoti. Jis ant to ziedkocio pats pirmas isdygo, bet paaugo kokius du cm ir stovi vietoj. Tuo tarpu uz ji veliau atsirade pumpuriukai jau spejo prazysti. Kas cia per daiktas galetu buti?(pries tai kai zydejo ta pati orchideja nebuvo jokio papildomo ugliuko).
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti