Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Saknis ko gero trasomis nudeginai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 21, 13:32)

O ką reiktų daryti tokiu atveju? Kirpti tas šaknis?
Atsakyti
Nu ne, ju pavirsius tik nudeges. Pati saknis paprastai buna gyva.
Atsakyti
as kazkaip irgi nelabai nutaikau tu trasu... tai dabar visada maziau pilu ju i vandeni, nei parasyta, kad saknu nenudegint..
Atsakyti
Merginos 4u.gif o kokia trasas geriausiai pfalikams pirkti?
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 01 21, 17:12)
Merginos  4u.gif o kokia trasas geriausiai pfalikams pirkti?

schultz
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2009 01 21, 14:12)

Ir dar klausimiukas  blush2.gif Ant vienos orchidejos ziedkocio vidurio auga kazkoks ugliukas, irgi labai panasus i ziedkoti. Jis ant to ziedkocio pats pirmas isdygo, bet paaugo kokius du cm ir stovi vietoj. Tuo tarpu uz ji veliau atsirade pumpuriukai jau spejo prazysti. Kas cia per daiktas galetu buti?(pries tai kai zydejo ta pati orchideja nebuvo jokio papildomo ugliuko).
Busiu labai dekinga uz atsakymus  4u.gif

gal papildomas žiedkotis lenda g.gif kai ateis laikas, pradės normaliai pumpurus auginti ir sužydės. Pas mane viena yra tokia - viena žiedstiebį ant šakelės leido, tai tas pirmasis sustojo, o kitas išdygo, sužydo. Dabar jau trečias leidžiamas. Pirmasis vis dar stovi. ir tegul stovi, kai užeis, sužydės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 21, 17:19)

gal papildomas žiedkotis lenda  g.gif  kai ateis laikas, pradės normaliai pumpurus auginti ir sužydės. Pas mane viena yra tokia - viena žiedstiebį ant šakelės leido, tai tas pirmasis sustojo, o kitas išdygo, sužydo. Dabar jau trečias leidžiamas. Pirmasis vis dar stovi. ir tegul stovi, kai užeis, sužydės  lotuliukas.gif

tai maniskei turbut panasi situacija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano naujoji orchideja. Mama padovanojo artejancio gimtadienio proga thumbup.gif Pirkom aleksoto geliu bazeje. Tikrai didesnis orchideju pasirinkimas nei Vilijampoles geliu bazej. Kainos ivairios, sakyciau kaina atitinka kokybe. Yra ir uz 5 Lt be ziedu. Kol issirinkom, tai ir parduotuves darbo laikas baigesi blush2.gif Sako ar jau issirinkot, nes norim uzsidaryti lotuliukas.gif Idedu nuotraukytes jusu ivertinimui ax.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 21, 15:32)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš ne vienai esu nudeginus,perdozavau pačioj pradžioj blush2.gif ,ką darysi,negražiai atrodo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 21, 18:19)
schultz
Papildyta:
gal papildomas žiedkotis lenda  g.gif  kai ateis laikas, pradės normaliai pumpurus auginti ir sužydės. Pas mane viena yra tokia - viena žiedstiebį ant šakelės leido, tai tas pirmasis sustojo, o kitas išdygo, sužydo. Dabar jau trečias leidžiamas. Pirmasis vis dar stovi. ir tegul stovi, kai užeis, sužydės  lotuliukas.gif

Išsimiegos ir augs toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 01 19, 21:30)
Ačiū, nes ko gero pati nesuspėsiu. 4u.gif

Nėra toj bazėj nei vieno cimbidžio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2009 01 21, 18:05)
Sveikos 4u.gif

Mano naujoji orchideja. Mama padovanojo artejancio gimtadienio proga thumbup.gif Pirkom aleksoto geliu bazeje. Tikrai didesnis orchideju pasirinkimas nei Vilijampoles geliu bazej. Kainos ivairios, sakyciau kaina atitinka kokybe. Yra ir uz 5 Lt be ziedu. Kol issirinkom, tai ir parduotuves darbo laikas baigesi blush2.gif Sako ar jau issirinkot, nes norim uzsidaryti lotuliukas.gif  Idedu nuotraukytes jusu ivertinimui ax.gif

user posted imageuser posted image
user posted image

Oho, koks grozis wub.gif o jau kiek pumpuru matau, tai jau bus daug ziedu thumbup.gif o kiek kainavo si grazuole? smile.gif beje, gal buvo zaliu phal?tik ne gelsvu ar geltonu , o tokiu grynai zaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 21 sausio 2009 - 18:17
QUOTE(Akrila @ 2009 01 21, 19:11)
Nėra toj bazėj nei vieno cimbidžio  verysad.gif

ačiū, neištvėrus nulėkiau ir aš antradienį, sakė buvo atvežę, bet ar žali, neprisiminė. Nelabai likau sužavėta, deja...
Atsakyti