Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Stg, dar yra specialios trąšos phal. su guano ekstraktu http://www.orchidejo...php?id=36&cid=6

Gal kuri pati bandėt phal.keikius ant kamštinio ąžuolo žievės gabalėlio auginti? Būtų įdomu pasižiūrėti kaip namų sąlygomis atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 21 sausio 2009 - 19:01
sveikos 4u.gif
reikia jūsų pagalbos unsure.gif kas darosi mano grožybei blink.gif
user posted image
žiedai atrodo lyg nukramtyti,matosi kažkokios rudos dėmės blink.gif kas tai ?
šitoj foto gal labiau matosi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 21 sausio 2009 - 19:25
QUOTE(reksnyte @ 2009 01 21, 19:23)
sveikos  4u.gif
reikia jūsų pagalbos  unsure.gif  kas darosi mano grožybei  blink.gif

jau cia rimtai kaip nukramtyti.. kazkokie vabalai straubliukai yra.. paieskok ant substrakto ar lapu.. po lapais.. jie tokie kieti, tamsiai zalios, rudos spalvos buna..
kazkuriam forume skaiciau, kad buna ir ant orchideju, nes tu dtraubliuku daug rusiu yra.. Mano kitos geles taip lapai buvo nukramtyti, tai viena toki veikeja besidarbuojanti ir uztikau
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2009 01 21, 21:38)
jau cia rimtai kaip nukramtyti.. kazkokie vabalai straubliukai yra.. paieskok ant substrakto ar lapu.. po lapais.. jie tokie kieti, tamsiai zalios, rudos spalvos buna..
kazkuriam forume skaiciau, kad buna ir ant orchideju, nes tu dtraubliuku daug rusiu yra.. Mano kitos geles taip lapai buvo nukramtyti, tai viena toki veikeja besidarbuojanti ir uztikau

o ką daryti blink.gif kaip gydyti,kuom purkšti g.gif
Atsakyti
Pasikartosio, gal vis dėl to galėtumėte padėti ax.gif 4u.gif

mano 1 faleonopsiuko orinės šaknys lyg žiūsta, niu kažkaip nyksta, nors apipurškinėju po truputuką kelis kart per dieną, drėgmė ten 55-70 proc., temperatūra 18-22 laipsniai. Visoms kitoms ten viskas gerai, stovi ant palanges, visada šviesu, nebežinau ką daryti sad.gif cray.gif cray.gif

Atsakyti
atsiprasau uz kvaila klausima... blush2.gif o kur buna pirkt schultz trasu? kazkaip tikejaus kad bus orchidejos.lt puslapelyje bet nera blink.gif o tai kur ju ieskot? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 01 21, 19:45)
o ką daryti  blink.gif  kaip gydyti,kuom purkšti  g.gif

actara mirksiukas.gif

QUOTE(Tornadziukas @ 2009 01 21, 20:26)
Pasikartosio, gal vis dėl to galėtumėte padėti ax.gif  4u.gif

mano 1 faleonopsiuko orinės šaknys lyg žiūsta, niu kažkaip nyksta, nors apipurškinėju po truputuką kelis kart per dieną, drėgmė ten 55-70 proc., temperatūra 18-22 laipsniai. Visoms kitoms ten viskas gerai, stovi ant palanges, visada šviesu, nebežinau ką daryti  sad.gif  cray.gif  cray.gif

Nematom schmoll.gif rolleyes.gif Įdėk aiškias foto, gal bus aiškiau ir tada ką nors patarti galėsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(syu @ 2009 01 21, 20:31)
atsiprasau uz kvaila klausima...  blush2.gif o kur buna pirkt schultz trasu? kazkaip tikejaus kad bus orchidejos.lt puslapelyje bet nera  blink.gif o tai kur ju ieskot?  blush2.gif  4u.gif

Aš savo laiku pirkau Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 01 21, 20:32)
actara  mirksiukas.gif
Nematom  schmoll.gif  rolleyes.gif  Įdėk aiškias foto, gal bus aiškiau ir tada ką nors patarti galėsim  4u.gif
Papildyta:

Aš savo laiku pirkau Senukuose.

na, reiks prasyt kad vyras paziuretu nes as su savo mazyte princese nelabai turiu kaip iki tokiu parduotuviu nukeliaut blush2.gif

o kazi kurnors internetu nera ju pirkt? g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nesu botanikė ir tikrai labai mažai išmanau apie augalus, o ypač apie egzotines gėles. Gavau dovanų dvi orchidėjas phaneopsis. Vieną tokią didelę violetiniais žiedais, o kitą geltoną pamargintą. Pasiskaičiau pirmą žinutę ir susipažinau su šių augalų priežiūra. buvo pabrėžta, kad visų pirma reikia apsižiūrėti ar perki sveiką augalą. Kadangi dovanotos kitos išeities neturiu. Nulėkiau apžiūrėjau, ištyrinėjau šaknis. Didžiosios pasirodė keistos... pro vazonėlio skylutes išlindusios šaknys buvo vandeningos ir minkštos (ar tai puvinys? kaip jį atskirti?). Bijodama numarinti grožybę, iškėliau ją iš vazonėlio ir pašalinau tas minkštas šaknis, o jų kirpimo vietą pabarsčiau cinamonu (radau info iš pirmos žin.) ir atsargiai viską sudėjau atgal. O kitos nejudinau. Šaknys sodriai žalios, bet vazonėlio kraštai padengti tokia žalia samana (kas tai? ). Šiaip abi gėlytės vizualiai atrodo sveikos. Bet ....spėju, kad neilgai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drum: 21 sausio 2009 - 21:06
QUOTE(axara @ 2009 01 21, 19:15)
Oho, koks grozis  wub.gif  o jau kiek pumpuru matau, tai jau bus daug ziedu  thumbup.gif  o kiek kainavo si grazuole?  smile.gif beje, gal buvo zaliu phal?tik ne gelsvu ar geltonu , o tokiu grynai zaliu  smile.gif

kainavo 40 Lt. O zaliu nebuvo, tik citrininiu daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2009 01 21, 21:14)
kainavo 40 Lt. O zaliu nebuvo, tik citrininiu daug wub.gif

Tai kaip suprantu ji jau auksta i ugi ? smile.gif bet jau labai grazi wub.gif o kaip kitu mazesniu phal kainos?
Atsakyti
parduodu catlea-30lt... auga nauji auginiai(siuo metu nezydi)
user posted image
Atsakyti