Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 23, 16:33)
Jeigu nėra labai prasti reikalai su šaknimis, tai geriau palauk pavasario, kai šaknus pradės aktyviai augti. Tada gėlė geriau įsitvirtins substrate. Bet jeigu šaknys pūva, tai nėr ko laukti, nes ir pavasario taip galima nebesulaukti smile.gif
Papildyta:
Tai tegul ir stovi. Jeigu liko ant žiedkočio miegančių akučių kas nors pradės augti, o jeigu neliko, tai tiesiog pastovės ir nudžius. Aš tai nukerpu žiedkotį ties paskutine panaudota akute ir palieku.

Ačiū, bandysim palikt tada ir toliau, tikiuos kad pradžiugins dar žiedais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2009 01 26, 16:23)

grazi karvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 01 26, 15:18)
Pakartosiu nemokšišką klausimą: kur galima pirkti ACTARA? blush2.gif  Ir kokiu santykiu maišyti? Ar yra Senukuose? Prašau labai nepykti, jei klausimas pasirodytų kvailas, bet nesu dar pirkusi ir neatsimenu ar buvo rašyta... Tiesiog vyro prašysiu, kad nupirktų, tai jo po visas parduotuves neprivaikysi...  doh.gif

"Žalioj stotelėj" tikrai rastum smile.gif
koku santykiu maišyti rašo ant pakuotės smile.gif
Atsakyti
Savo orciu lekstutese radau vos vos yziurimus pilkus gyvius, jeigu nejudetu tai turbut ir iziuret nebutu imanoma... tai nulekiau siandien chemikalu pirkti, tai dave fastac (gal kuri esat naudojusios g.gif ) ziuresim ar pades... vienos baltuoles ziedukai demeti patapo, tai galvojau, kad nuo vandens, buciau anksciau gelbejusi cray.gif
Atsakyti
Viens du trys, bandymas įkelti Metijos orchideją:
user posted image

P.S. ...ale gražu čia pas jūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 26 sausio 2009 - 17:25
user posted image

Oi, Shangri La - ačiū Tau, kad išmokei nemokšą smile.gif Pagaliau pavyko ir man...

Čia mano nukainota baltukė. Tokia ji šaunuolė, tokiom gražiom šaknim... Iš Maxima bazės... Nesuvokiu, kodėl ji buvo nukainota... Porą pumpurėlių per adaptaciją numetė, o visi kiti pražydo ir džiugina sielą smile.gif

Deja, dėl įgūdžių trūkumo gal foto įsikėlė labai mažo dydžio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 26 sausio 2009 - 17:41
QUOTE(Metija @ 2009 01 26, 17:40)
user posted image

Oi, Shangri La - ačiū Tau, kad išmokei nemokšą smile.gif Pagaliau pavyko ir man...

Čia mano nukainota baltukė. Tokia ji šaunuolė, tokiom gražiom šaknim... Iš Maxima bazės... Nesuvokiu, kodėl ji buvo nukainota... Porą pumpurėlių per adaptaciją numetė, o visi kiti pražydo ir džiugina sielą smile.gif
Deja, dėl įgūdžių trūkumo gal foto įsikėlė labai mažo dydžio...

na nors foto ir nedidele, bet matosi,kad tikrai didele grazuole bigsmile.gif o kiek tu uz ja mokejai?kad sakai,jog nukainuota..
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 26, 16:29)
"Žalioj stotelėj" tikrai rastum  smile.gif
koku santykiu maišyti rašo ant pakuotės  smile.gif

Ačiū, Vitulka.

QUOTE(axara @ 2009 01 26, 17:50)
na nors foto ir nedidele, bet matosi,kad tikrai didele grazuole  bigsmile.gif  o kiek tu uz ja mokejai?kad sakai,jog nukainuota..

Įdėsiu didelę smile.gif Pagaliau išmokau čia su tom fotkėm elgtis... blush2.gif
Mokėjau 16.99

user posted image

O čia - paskutinis mano įsigytas nukainotas pirkinys. Viename pumpurėjyje tik parsinešus aptikau skylę... Kenkėjų niekur nematau... Bandysiu perlieti Actara.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 26 sausio 2009 - 18:05
Merginos, aš ne moderatoė, bet kai kopijuojat didžiulį pasisakymą, kur prirašyta labai daug (straipsniai, ar didelės foto), tai geriau ištrinkit pasisakymą ir jo necituokit, o kreipkitės iš karto to, į ką norite kreiptis vardu. Ir bus aišku kam ir apie ką rašote.
Nes taip labai gi greitai prirašoma tie 50 lapų ir šiaip kažkaip, kiek žinau kas tvarko forumą, nemėgsta tokių dalykų.

Nu atsiprašau už poster_offtopic.gif

O šiaip man ta Jolantukas1 gėlytė-karvytė labai labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 sausio 2009 - 18:19
mano orchidėja šiandien pražydo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 26, 18:15)
Merginos, aš ne moderatoė, bet kai kopijuojat didžiulį pasisakymą, kur prirašyta labai daug (straipsniai, ar didelės foto), tai geriau ištrinkit pasisakymą ir jo necituokit, o kreipkitės iš karto to, į ką norite kreiptis vardu. Ir bus aišku kam ir apie ką rašote.
Nes taip labai gi greitai prirašoma tie 50 lapų ir šiaip kažkaip, kiek žinau  kas tvarko forumą, nemėgsta tokių dalykų.

Kai rašoma daug, nespėji skaityti kas kur kada ką parašė... Ir turi ieškoti į ką yra atsakoma. Juk atsakymais pasinaudoja ne tik klausiantysis, o ir kiti dalyviai. Todėl man asmeniškai, priimtiniau pacituoti, jei rašai atsakymą. Juk nebūtina cituoti visos žinutės. Galima cituoti tik tai, į ką atsakoma. Kai pacituojama - iš karto matai į kokį klausimą buvo atsakymas. Arba tekstą galima sumažinti, mačiau yra taip darančių.
Tačiau tokiose temose vis vien didelę dalį užima nuotraukos... Aišku, galima kelti nuorodą. Taip vieta yra taupoma. Bet nesimato vaizdo iš karto. Įvairiai yra daroma... Na, o dėl to, kad foto nenaudoti atsakant - pritariu.
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 26, 18:15)
O šiaip man ta Jolantukas1 gėlytė-karvytė labai labai graži  wub.gif

Man irgi labai graži 4u.gif
Atsakyti
Situ "karvyciu" buvo uzvezta 1 metu nemazai. Ir as tokia turiu wub.gif
Atsakyti