QUOTE(Lietuva @ 2009 01 26, 19:15)
Merginos, aš ne moderatoė,  

te
 uz tvarkos palaikyma
  uz tvarkos palaikyma  

Cituoju: Substratas: Phalaenopsis orchidėja turi būti auginama pralaidžiame substrate, kurio pagrindas - stambūs pušies žievės gabaliukai arba stambūs kokoso riešuto kevalo gabaliukai. Substrate neturi būti durpių!
  Cituoju: Substratas: Phalaenopsis orchidėja turi būti auginama pralaidžiame substrate, kurio pagrindas - stambūs pušies žievės gabaliukai arba stambūs kokoso riešuto kevalo gabaliukai. Substrate neturi būti durpių!  . man baigia visos orchidejos numirti
 . man baigia visos orchidejos numirti  (pirkau zalioj stotelej, kuri labai isgyre).
 (pirkau zalioj stotelej, kuri labai isgyre).
 As taip ir palikau o kitos orchid. i zieves? Tai man ir reikia persodinti?
  As taip ir palikau o kitos orchid. i zieves? Tai man ir reikia persodinti?

zinokit labai nepatiko aleksoto bazeje, kainos dideles - rinktis nera is ko...gal taip pasitaike tik, kad buvo isrinkta ar kaip, bet tikrai nebuvo i ka ziureti...girdejau salia buvusios moteriskes pokalbi,kad cia tik siuksles
  zinokit labai nepatiko aleksoto bazeje, kainos dideles - rinktis nera is ko...gal taip pasitaike tik, kad buvo isrinkta ar kaip, bet tikrai nebuvo i ka ziureti...girdejau salia buvusios moteriskes pokalbi,kad cia tik siuksles  (ji cia apie orches kalbejo) netgi tos orches kurios maximoj kainuoja po 70lt ten 75lt
 (ji cia apie orches kalbejo) netgi tos orches kurios maximoj kainuoja po 70lt ten 75lt   

. Mano ji pati pati
 . Mano ji pati pati  , ypač dabar kai žydi
, ypač dabar kai žydi