Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(barbarux @ 2009 01 26, 21:01)
Ir aš tokią pat turiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Mano ji pati pati wub.gif, ypač dabar kai žydi wub.gif

na jau man koks grozis wub.gif as tokios noriu ir ieskau , bet niekur nerandu sad.gif kur jus tokia spalvyte pirkote?cia tokia zalia ji?
Atsakyti
KOKERE, Visada labai labai smagu, kai kažkokį naują stiebą pati išsiauginį ir pražydini. Tada labai savim didžiuojies ir gėlyte džiaugiesi thumbup.gif

Nature, tavo žalsvoji gėlytė tai iš vis pavyzdinė. Ir tokia krūminga, nelabai tokių šakotų ir mačius esu. Labai labai gražu.

Žiūriu vis tiek kopijuojamos didžiulės foto verysad.gif ėx, kad ir gavau 4u.gif , mesiu aš tą policininko "policininko" darbą unsure.gif
barbarux, jei sakai, kad tokią pačią turi, tai įmesk mums savo grožį parodyti (nekopijuok jau parodytą gėlytę) 4u.gif

gaure, tavo orchidėja žavėjausi jau ir aname skyrelyje. Nemaniau, kad tokį grožį galima namuose pražydinti. Manaiu tik puokštėse tokios būna. Labai gražu. Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 sausio 2009 - 21:19
QUOTE(Gaurė @ 2009 01 26, 19:47)
Ir aš turiu  drinks_cheers.gif
Tina* gal netyčia kur matei tų gražiųjų vazonėlių? Senukuose Megoj jau kuris laikas nematyti sad.gif O jau trūksta.
Labai didžiuojuosi savo cymbidium, buvau įdėjusi į nuotraukų temelę, bet ir čia nesusilaikysiu  blush2.gif
user posted image

gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 01 26, 21:09)
na jau man koks grozis  wub.gif  as tokios noriu ir ieskau , bet niekur nerandu sad.gif kur jus tokia spalvyte pirkote?cia tokia zalia ji?

Pirkau iš Ermitažo, labai ilgai rinkaus, bet išsirinkau wub.gif ir šaknys geros, ir žiedų daug, ir nenukrito parsinešus 4u.gif Ji daugiau geltona, gal truputį į žalumą yra atspalvių, bet ne žalia 4u.gif

Atsiprašau Lietuva, kažkaip per skubėjimą ta didelė foto įvirto į mano atsakymą blush2.gif , pasistengsiu būt atidesnė 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 sausio 2009 - 21:28
O mano sita visus ziedus prazydejusius numete, kai parsinesiau, dabar tik galai zydi is buvusiu pumpuru g.gif
Atsakyti
barbarux, te balioną 4u.gif
Atsakyti
rytoj nufotkinsiu 4u.gif , bet pamačius nature gėlytę net nusigandau - viens prie vieno kaip mano wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 26, 21:31)
barbarux, te balioną  4u.gif

ačiū, nebepykit friends.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As savaja taip pat Ermitaze pirkau ir mokejau uz ja tik 15 Lt, kazkaip lapkriti akcija buvo nebloga biggrin.gif man spalva irgi neeiline jos tokia
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2009 01 25, 23:42)
drinks_cheers.gif  Merginos nepersistenkit,nėra tos orchės toks labai lepus augalas,įsisavinat pagrindines taisykles ir ju laikotes,o nuo to šokinėjimo,tai tik jum pačiom bloga pradės darytis.Gėles laikau ant palangės,kiek yra šviesos tiek užtenka,jei nepamirštu laistau viena karta į savaite,jei pamirštu tai ir į dvi savaites karta,geriau padžiovint nei spūdyt,kurios nenori gyvent na ką darysi,kelias laisvas į konteineri,yra daug norinčiu užimti palange.Priminsiu turiu 33vnt nu tikrai nesiteplioju,auga žydi,viskas normoj . tongue.gif

Visiškai drinks_cheers.gif dėl laistymo. Ir dėl normalaus požiūrio į gėlytes. Ir dar dėl auginimo pridursiu: žemę savo orchytėms naudoju tik durpinę, įberiu smulkaus drenažiuko, dar kelias pušies žieves. Ir niekada jokių trąšų nenaudoju, nei skystų, nei kietų, nei cheminių, nei "arklinių", kaip kad čia rašote... doh.gif tongue.gif Falikus auginu jau gal 4 metai. Vienas baltas falikiukas žydi be perstojo jau 3 metai. Ir dar įdomu, kad vieną nusipirktą orchytę nespėjus persodinti iš mažo vazonėlio, vėliau jau negalima buvo to padaryti. Nes jos šaknys išlindo iš vazonėlio, išsikerojo, išsiraizgė, dabar jau greit 3 metai šauniai auga ir šaknys vandenyje, ir pats labai sveikas ir gausiai stambiais gelsvais žiedais žydintis augalėlis. Svarbiausia auginime, tai dienos ir nakties temperatūrų skirtumas bent 5 C ir apskritai mažai šilumos (ne daugiau 18-20 C). Žiedų dabartine gausa prisigyriau ir pasirodžiau tam skirtoje temoje doh.gif blush2.gif O čia gal bus naudingi šie pastebėjimai... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 26 sausio 2009 - 22:23
Kur gauti didelių vazonėlių (didesnių nei 15 cm skersmens) vazonėlių? Gal kas užsakote netu? Labai lauksiu info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvara: 26 sausio 2009 - 22:31
Mergaites ar sitoks substraktas geras orchidejoms: "Ekstra" substratas epifitinėms orchidėjoms. Cia is "Orchidejos" puslapio.

user posted image
Ar siam misiniui reiketu dar kokiu nors priedu..tokiu kaip kokosu zievies, ar kitokio priedo?... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 26 sausio 2009 - 22:40
Nieko daugiau nereikia, uztenka ir sito
Atsakyti