Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Skridau ir pirmam,ir antram,ir treciam trimestre- viskas gerai mirksiukas.gif Nors siaip del nestumo problemeliu turejau (gulejau ligonninej del gresiancio),bet visi skrydziai praejo sklandziai mirksiukas.gif

O konjakas tai itariu tam,kad pradejus susitraukineti gimdai neprasidetu blogiausia mirksiukas.gif Nes konjakas atpalaiduoja gimdos raumenis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi skrydis nusiamto 11 savaitėj. Daktarė kaip ir neprieštaravo, nes tyrimai geri. O dėl to metalo detektoriaus, nemanau, kad čia kažkas baisaus, nes teko Seime per tokį eiti, tik po to pagalvojau, kad gi čia toks pat kaip aerouoste. O be to jei pilvo nesimato, tai kaip nėštumą įrodyti? pažymas vežtis, manau, nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 12 22, 10:03)
As cia ne visai i tema, bet daug maz. ax.gif
Kazin kaip yra su ilgom kelionem automobiliu. As vis kamuojuosi negaledama apsispresti vaziuot Kaledoms ar ne apie 350 km i viena puse ir tiek pat atgal. g.gif
Kai reiks grizti, bus jau 15 sav. prasidejus.

Mane asmeniškai ilgas važiavimas automobiliu ~200 km + keli km žvyrkeliu(tikriausiai čia tas didžiausias kaltininkas) abu kartus iki ligoninės nuvarė. Bet pas mane ir taip pilvas ištisai kietas budavo, o vibracijos kiek zinau dar labiau tą pilvą kietina. po antros kelionės užsukom į MAžylį "dėl viso pikto", tai net iki mašinos daiktų pasiimti nebeišleido... Bet kaip ir daug kas minėjo, manau kad čia individualu, tiesiog jei truksta tik mažiausio "stumtelėjimo" tai ir lėktuvas ir automobilis ir dar bile kas pakenks...
Atsakyti
Mano ir tyrimai geri ir gerai jaučiuosi ir skrydis į Švediją ne toks tolimas, tik pusantros valandos, bet gydytoja skristi neleido verysad.gif būčiau skridusi 25 savaičių ax.gif na bet nieko, skrisim kitą katrą tryse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 08 02, 05:49)
Mano ir tyrimai geri ir gerai jaučiuosi ir skrydis į Švediją ne toks tolimas, tik pusantros valandos, bet gydytoja skristi neleido verysad.gif būčiau skridusi 25 savaičių ax.gif na bet nieko, skrisim kitą katrą tryse wub.gif

Jei neleido,matyt butu blogai baigesi.Ji juk mato tavo bukle g.gif smile.gif
Man leido skrist ir skridau 25 savaite pirmyn,o atgal ju buvau 29 savaiciu ir skridau apie 2 su puse valandos mirksiukas.gif .Lektuvas neskraidina kaip supratau nuo 30 savaites g.gif be daktares leidimo.Jei nestuke gerai jaucias skristi galima ir yra net geriau nei trenktis automobiliu daug valandu.Automobilyje labai jau krato,nesvarbu ar keliai geri.
Ir kaip skaiciau kad antram trimestre kaip tik galima,pirmas ir paskutinis trimestrai jau nepatartina...Bet daktares geriau mato,todel ju reikia atsiklausti...
Atsakyti
Skridau lektuvu 3men. atostogauti. Siaip labai megstu skristi lektuvu, bet patare isgerti 50g brendzio. Ir viskas buvo gerai. Grizom sveiki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2006 08 02, 08:13)
Skridau lektuvu 3men. atostogauti. Siaip labai megstu skristi lektuvu, bet patare isgerti 50g brendzio. Ir viskas buvo gerai. Grizom sveiki. smile.gif

O kam tas brendis g.gif unsure.gif Ir be brendzio gerai skrendasi user posted image
Atsakyti
Na man neleido gal dėl to kad labai didelę atsakomybę jaučia už mane ir ji pati tiesiog bijojo, o aš negaliu jos neklausyti, sakė o jei tos oro duobės bus ir kratys, na ji apsidraudė blush2.gif wub.gif na gal ir ačiū jai, kas ten žino unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Mano drauge pries kelias savaites skrido i LT beveik 3menesiu ir persileido verysad.gif .As skaiciauknygoje,kad dideliais lektuvais saugiau skristi,nei tais mazyciais,nes dideliuose palaikomas normalus oro slegis.
Atsakyti
Sveikos mamytes. tai tikrai dar karta isitikinau, kad taiindividualu. i Lt gryzau lektuvu budama 30 savaiciu nestumo.Po to ejau pas daktare, ji paaiskino, kad viskas yra individualu ir nuo nestumo bukles priklauso. Beje planuoju skriti vel atgal jau budama 34 savaciu. AVIALINIJOS GALI REIKALAUTI GYDYTOJO LEIDIMA NUO 28 IKI 36 SAV. NUO 36 NE VIENA AVIAKOMPANIJA NE SKRADINA. apie salygas yra parasyta kiekvienos aviakompanijos tinklapyje.
iki nestuke.gif
Atsakyti
O as skridau ir net nezinojau, kad esu nestuke.gif Apart nuolatinio alkio, jauciausi labai gerai tongue.gif Esu girdejusi, kad paskutinem savaitem neleidzia skristi, ne tik del sveikatos bukles, bet ir del to, jog pasikeitus slegiui, nestuke gali pradeti gimdyti lektuve smile.gif Tiesa, girdejau, kad praeita savaite lektuvas papuole i dideli debesu srauta ir pradejo "sokineti" ir jame buves keliu menesiu kudikis nebegalejo iskvepuoti blink.gif Teko deti deguonies kauke 20min. Bet ar gali buti, kad tam itakos turejo lektuvas??' Mes po poros dienu turim skristi, kazkaipo prisibijau dabar ax.gif
Atsakyti
mano nestumas buvo lengvas,tad skridau lektuvu budama 5men nescia,ir jauciausi kaip visada gerai biggrin.gif gydytojai sake skrisk drasiai,tad jeigu jautiesi gerai ir gydytojas patvirtina tai,skristi tikrai galima biggrin.gif
Atsakyti