Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

skridom jau du kartus. pirma karta nezinojau, kad esu nescia, o antra su gydytojo "palaiminimu". Jo zodziais tariant : pakenks tik tuo atveju jei lektuvas nukris.
Atsakyti
na as ir skridau budama triju menesiu. viskas ok.. nors gydytoja nepatare (nei leido, nei neleido)
Atsakyti
QUOTE(Spygliux6 @ 2005 11 29, 14:51)
Sveikos,
kaip tik šiandien skambinau savo gydytojai to klausti, nes, kai man bus 5 mėn., ketinu skristi į Tailandą. Gydytoja sakė tai labai individualu, tiesiog reikės užbėgti pasitikrinti, ar gimdos kaklelis nesuminkštėjęs. Pavojingiausi - pirmi mėn. ir paskutiniai. Nuo 7 mėn. gali net į lėktuvą neįleisti. Nuo lėktuvo personalo medicininio pasirengimo priklauso, kuo  baigsis - gali jau su lėliuku išlipti iš lėktuvo smile.gif Aišku, apsaugok, Viešpatie blink.gif

neseniai isidarbinau oro uoste ir suzinojau toki idomu fakta - jei lektuve gimsta vaikas, jis paskui visa gyvenima nemokamai skraido tu avialiniju lektuvais. cia rimtas bajeris blink.gif ir visame pasaulyje taip yra. seniau dirbancios merginos sake, kad yra taip buve vieno lietuvio zmonai (uzsienietei) pries 5-6 metus lufthansos lektuve mirksiukas.gif beje, kiek man zinoma, stiuardeses yra apmokytos priimti gimdyma.

saugiu ir maloniu skrydziu visoms 4u.gif
Atsakyti
Žinau tiksliai, kad negalima.
Skaičiau rimtoje literatūroje.
Atsakyti
Neseniai sužinojau ,kad esu nestuke.gif , o kitą savaitę kaip tik prasideda atostogos ir jau viskas užsakyta, laukia skrydis lėktuvu... Labai nerimauju unsure.gif , kažin gal yra kokie lašiukai ar tabletytės, kad galėčiau saugiai skristi ir nepakenkti savo žirniukui wub.gif ?
Atsakyti
Skridau lektuvu,kai buvau 3-cia menesi nescia,nors siaip gyvenime paniskai bijau skraidyt doh.gif Bet nieko,viskas bvo gerai,isskyrus tai,kad leidziantis ziauriai pykino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2006 09 17, 19:02)
Neseniai sužinojau ,kad esu  nestuke.gif , o kitą savaitę kaip tik prasideda atostogos ir jau viskas užsakyta, laukia skrydis lėktuvu... Labai nerimauju  unsure.gif , kažin gal yra kokie lašiukai ar tabletytės, kad galėčiau saugiai skristi ir nepakenkti savo žirniukui  wub.gif ?

Jeigu nepykina, nevargina tik prasidėjęs nėštumas, gerai jautiesi, tai tik drąsiai lipk į lėktuvą mirksiukas.gif Žirniukui tikrai nepakenks. Kiek laiko skrisi? Jeigu tik kelias valandas, tai ir nuovargio nepajusi bigsmile.gif
Pailsėsi, gausi dozę gerų emocijų per atostogas - lengviau bus viso nėštumo metu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As skridau 5 men nestuke.gif , skridom is JAV su persedimais, bet viskas buvo gerai. Pries kelione manau reiktu pastarti su gydytojais.
Atsakyti
Nėštukės,
o jus kai skridote, tai prasėte, kad leistu neiti pro metalo detektorius?
Ar nekreipėte į tai dėmesio ir juos praeidinėdavote.
Ir kokia buvo apsaugos reakcija?
Atsakyti
As skridau lektuvu kai buvau tik 8 sav nestuke.gif Kol kas viskas gerai. Per visa poros valandu skrydi miegojau ir jokiu neigiamu dalyku nepastebejau. Pora savaiciu pries skrydi keliavau keltu ir masina 30valandu, tokia kelione daug daugiau jegu pareikalavo ir nuovargis stiprus jautesi.
Atsakyti
si savaitgali isskrendu trumpam i anglija.kazin nieko tokio neatsitiks?mano nestuke.gif dar tik menesiuko.tai net nezinau...kazkas rase kad labai pykino leidziantis.ka daryti tuomet? unsure.gif
Atsakyti
skridau 30 sav.( ryanair aviakompanija), skrydis 3 val,iki orouosto 2.5h kelio ir is orouosto 1.5 h masina viskas gerai gal ,kad labai megstu skraidyti smile.gif turejau gydytojos leidima, bet niekas neprase smile.gif
Dabar neseniai vel skridau su suneliu 1.5 men sekmingai, tik oruoste Kaune jam nelabai patiko, visas tas triuksmas ir t.t. ,o lektuve ramiausiai miegojo smile.gif
Sekmes visoms skraidancioms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 11 spalio 2006 - 22:40