QUOTE(Spygliux6 @ 2005 11 29, 14:51)
Sveikos,
kaip tik šiandien skambinau savo gydytojai to klausti, nes, kai man bus 5 mėn., ketinu skristi į Tailandą. Gydytoja sakė tai labai individualu, tiesiog reikės užbėgti pasitikrinti, ar gimdos kaklelis nesuminkštėjęs. Pavojingiausi - pirmi mėn. ir paskutiniai. Nuo 7 mėn. gali net į lėktuvą neįleisti. Nuo lėktuvo personalo medicininio pasirengimo priklauso, kuo baigsis - gali jau su lėliuku išlipti iš lėktuvo
Aišku, apsaugok, Viešpatie 
kaip tik šiandien skambinau savo gydytojai to klausti, nes, kai man bus 5 mėn., ketinu skristi į Tailandą. Gydytoja sakė tai labai individualu, tiesiog reikės užbėgti pasitikrinti, ar gimdos kaklelis nesuminkštėjęs. Pavojingiausi - pirmi mėn. ir paskutiniai. Nuo 7 mėn. gali net į lėktuvą neįleisti. Nuo lėktuvo personalo medicininio pasirengimo priklauso, kuo baigsis - gali jau su lėliuku išlipti iš lėktuvo

neseniai isidarbinau oro uoste ir suzinojau toki idomu fakta - jei lektuve gimsta vaikas, jis paskui visa gyvenima nemokamai skraido tu avialiniju lektuvais. cia rimtas bajeris

saugiu ir maloniu skrydziu visoms

Žinau tiksliai, kad negalima.
Skaičiau rimtoje literatūroje.
Skaičiau rimtoje literatūroje.
Neseniai sužinojau ,kad esu
, o kitą savaitę kaip tik prasideda atostogos ir jau viskas užsakyta, laukia skrydis lėktuvu... Labai nerimauju
, kažin gal yra kokie lašiukai ar tabletytės, kad galėčiau saugiai skristi ir nepakenkti savo žirniukui
?

Skridau lektuvu,kai buvau 3-cia menesi nescia,nors siaip gyvenime paniskai bijau skraidyt
Bet nieko,viskas bvo gerai,isskyrus tai,kad leidziantis ziauriai pykino

QUOTE(liepa99 @ 2006 09 17, 19:02)
Neseniai sužinojau ,kad esu
, o kitą savaitę kaip tik prasideda atostogos ir jau viskas užsakyta, laukia skrydis lėktuvu... Labai nerimauju
, kažin gal yra kokie lašiukai ar tabletytės, kad galėčiau saugiai skristi ir nepakenkti savo žirniukui
?

Jeigu nepykina, nevargina tik prasidėjęs nėštumas, gerai jautiesi, tai tik drąsiai lipk į lėktuvą

Pailsėsi, gausi dozę gerų emocijų per atostogas - lengviau bus viso nėštumo metu

As skridau 5 men
, skridom is JAV su persedimais, bet viskas buvo gerai. Pries kelione manau reiktu pastarti su gydytojais.

As skridau lektuvu kai buvau tik 8 sav
Kol kas viskas gerai. Per visa poros valandu skrydi miegojau ir jokiu neigiamu dalyku nepastebejau. Pora savaiciu pries skrydi keliavau keltu ir masina 30valandu, tokia kelione daug daugiau jegu pareikalavo ir nuovargis stiprus jautesi.

si savaitgali isskrendu trumpam i anglija.kazin nieko tokio neatsitiks?mano
dar tik menesiuko.tai net nezinau...kazkas rase kad labai pykino leidziantis.ka daryti tuomet?

skridau 30 sav.( ryanair aviakompanija), skrydis 3 val,iki orouosto 2.5h kelio ir is orouosto 1.5 h masina viskas gerai gal ,kad labai megstu skraidyti
turejau gydytojos leidima, bet niekas neprase
Dabar neseniai vel skridau su suneliu 1.5 men sekmingai, tik oruoste Kaune jam nelabai patiko, visas tas triuksmas ir t.t. ,o lektuve ramiausiai miegojo
Sekmes visoms skraidancioms

Dabar neseniai vel skridau su suneliu 1.5 men sekmingai, tik oruoste Kaune jam nelabai patiko, visas tas triuksmas ir t.t. ,o lektuve ramiausiai miegojo

Sekmes visoms skraidancioms