Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

nu as kadangi aukscio labai bijau, tai turbut ir pagimdyciau tam lektuve lotuliukas.gif o siaip tai nemanau kad adrenalinas labai jau gerai...
Atsakyti
Man daktare leido ir sake ner is vis ko nerimauti.O siaip avielinijos berods nuo 29 ar 30 savaites nebeima skraidint be gydytojos leidimo,as kai klausiau leidimo tai sake,kad dar spesiu suskraidyt iki to laiko.Svarbu ka nestuke geri jaucias. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje, tai ką dabar daryti blink.gif Mes kelionė nusipirkom, kai dar nežinojom, kad turėsim soske.gif Kelionė liepos pabaigoj, aišku, lėktuvu. Nesinorėtų, kad viskas baigtųsi persileidimu schmoll.gif Reiks dar gydytojos pasiklausti unsure.gif
Atsakyti
as skridau i danija budama 12 sav.
klausiausi gydytojos ir pasake kad tu labiau nervuosies jei nenuskrisi (mat as vaziavau vyro aplankyt,nes buvau 2 men nemacius)ir atostogos iseis i nauda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2006 06 23, 19:22)
Vaje, tai ką dabar daryti blink.gif Mes kelionė nusipirkom, kai dar nežinojom, kad turėsim soske.gif Kelionė liepos pabaigoj, aišku, lėktuvu. Nesinorėtų, kad viskas baigtųsi persileidimu schmoll.gif Reiks dar gydytojos pasiklausti unsure.gif

jei gerai jautiesi ir nieko nebuvo,kaip persileidimu ar gimdos tonusu padidejusiu,gali liuosiai skristi,man taip bent daktare pasake... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pilvui 21 savaite ir as ka tik gizau is Sicilijos. Noriu visas nestukes perspeti, kad neitumete per metalo detektoriaus vartus( na atrodo, kad taip vadinasi tie tikrinimo vartai oro uoste). As to nezinojau, bet Varsuvos oro uoste, tikrintoja buvo moteris, kuri man neleido eiti, pravede aplinkui, ir tik apciupinejo smile.gif ir prisake kituose oro uostose neiti, nes ir ju istatuose parasyta, kad nesciom negalima, nes kenkia. O Sicilijoje, griztant, jeigu italams nebuciau pradejus baksnodama sau i pilva rekti, kad neisiu, nes kenkia, tai niekas ir nepasirupintu. Tik tada jie suskato man ieskoti kaip saugiai praeiti. Juokingiausia tai, kad salia tu vartu buvo tik siauras praejimas, bet prasispaudziau.
Ir dar. Visur priduodant bagaza, pasakydavau, kad esu nescia, tai man paskirdavo lektuve platesnes sedejimo vietas, o Sicilijoje, nors lektuvas buvo beveik pilnas, pasodino per visas tris vietas. Taip ir praskridau kojas susikelus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2006 06 25, 15:17)
Mano pilvui 21 savaite ir as ka tik gizau is Sicilijos. Noriu visas nestukes perspeti, kad neitumete per metalo detektoriaus vartus( na atrodo, kad taip vadinasi tie tikrinimo vartai oro uoste). As to nezinojau, bet Varsuvos oro uoste, tikrintoja buvo moteris, kuri man neleido eiti, pravede aplinkui, ir tik apciupinejo smile.gif ir prisake kituose oro uostose neiti, nes ir ju istatuose parasyta, kad nesciom negalima, nes kenkia. O Sicilijoje, griztant, jeigu italams nebuciau pradejus baksnodama sau i pilva rekti, kad neisiu, nes kenkia, tai niekas ir nepasirupintu. Tik tada jie suskato man ieskoti kaip saugiai praeiti. Juokingiausia tai, kad salia tu vartu buvo tik siauras praejimas, bet prasispaudziau.
Ir dar. Visur priduodant bagaza, pasakydavau, kad esu nescia, tai man paskirdavo lektuve platesnes sedejimo vietas, o Sicilijoje, nors lektuvas buvo beveik pilnas, pasodino per visas tris vietas. Taip ir praskridau kojas susikelus smile.gif

Tai kaip gerai kad pasakei,vot dabar zinosiu g.gif Reiks pasiskyt kad neverstu eit per ta metalo detektoriu g.gif
Aciu kad pasidalinai patirtimi 4u.gif
Atsakyti
skristi galima, jeigu nera jokiu sutrikimu. pasitarti su savo gydytoja reiketu. nors apskritai saugiausiu periodu lektuvams laikomas 2 trimestras. as pati neseniai sekmingai suslkraidziau i turkija
Papildyta:
tik gaila, kad del tu detektoriu nezinojau schmoll.gif
Atsakyti
Va dėl metalo detektoriaus tai nežinojau. Reiks pasinaudoti šiomis žiniomis, bet jei pilvo nesimatys, tai turbūt nepatikės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2006 06 25, 20:04)
Va dėl metalo detektoriaus tai nežinojau. Reiks pasinaudoti šiomis žiniomis, bet jei pilvo nesimatys, tai turbūt nepatikės g.gif

O tai turek prie saves nestukiu kortele mirksiukas.gif pas mus yra isduodamas mamos pasas tai as ji turiu su savim visur nesiotis,jei kas nutiktu.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2006 06 25, 22:04)

Griztant uzsivilkau tokia linine tunika, kuri mane storina ir dar tunikos plona dirziuka virs pilvo susirisau smile.gif . Atrodziau laabai nescia. Bet italams muitininkams vistiek reikejo priminti, kad nescioms negalima, nes jie tik rupinosi, kad didele eile greiciau mazetu.
Aciu tai lenku muitinikei, kuri mane sustabde ir perspejo.
Manau, kad mums kuo maziau reikia tu radiaciniu spinduliu, nes jeigu dar einant zmogui per vartus jie pradeda cypti, taigi dar karta liepia pereiti, o jeigu tai nescioji, tai jau per daug vienam kartui to spinduliavimo.
Taigi bukite tvirtos ir neikit, nes tai musu teise, nors ir pilvo dar nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 26 birželio 2006 - 11:10
QUOTE(snaige @ 2006 06 25, 22:50)
O tai turek prie saves nestukiu kortele  mirksiukas.gif pas mus yra isduodamas mamos pasas tai as ji turiu su savim visur nesiotis,jei kas nutiktu.

as irgi turiu nestukiu kortele (na tokia knygute), kuria turiu su savimi nesiotis
Atsakyti