vat mano visa beda ir yra tame, kad ash lt ir laika jau kaip ir gryzht butu...tevelis nenori kad gimdychiau lietuvoj

QUOTE(Sola @ 2006 12 28, 14:00)
Nu pas gydytojus tai tikrai nueik,o siaip tikimes,kad viskas bus gerai.Ar ilga kelione laukia?Kur tu gyveni ne LT?
ash UK, tai nelabai ir toli 3 valandos lektuvu...zhiurint kaip dar pasiseks su avialinijom, nes su ryanair tai ishkart kylant pagimdysiu, ten ne lektuvai o kiaulides

Aš skridau trečiame ir ketvirtame mėnesiuose. Abu kartus nieko labai blogo nenutiko, nors turėjau spazmuojančią gimdą. Užtai kai šeštame mėnesyje gydytojai pasakiau, kad vėl skrisiu, ji pasakė: "na aš tavo gyvenimo negaliu reguliuoti, bet geriau tu neskrisk". Pagrindinės problemos yra slėgio skirtumai ir radiacija (neklauskit, kodėl, nes neišmanau). Tai aš pakeičiau savo darbinius planus ir nebeskridau. Konsultavausi dar ir su kita gydytoja, baisiai jau čia Vilniuje ji giriama, tai ji išvis buvo kategoriška: "gyvenimas ne toks jau trumpas, kad 9 mėnesius nebūtų įmanoma visai neskraidyti". Taigi galvokit ką norit.
o tai ka daryt? reikia gryzht gimdyt? chia net pas daktarus normaliai nebuvau nuejus...dabar ishvis bijau

sveikos, mergaites.
man nusimato kelione, tada bus 16-17 savaite, taciau as ne karto gyvenime dar neskridau lektuvu, tad pirmas kartas bus bunant
kelione trunka 4,5 valandos su vienu persedimu.. Planavau skristi su ryanairu, taciau po vieno komentaro pradejau abejoti.. Net nezinau. ka cia dabar daryt
man nusimato kelione, tada bus 16-17 savaite, taciau as ne karto gyvenime dar neskridau lektuvu, tad pirmas kartas bus bunant

Sveikutes budama7 savaitei vaziavau is UK i Lietuva beveik visa kelione pati vairuodama, atgal skridau lektuvu.15 savaite skridau i Lietuva ir atgal su Ryanair.Sausio 27d vel skrendu ir vasari dar laukia tokie pat 3 skrydziai visi su Ryanair. Konsultavausi Lietuvoje ir UK visur pasake,kad nuo 12 iki 28 savaiciu galiu keliauti. Tiesiog kai ilipi i lektuva reikia atsipalaiduoti ir maziau galvoti apie blogus dalykus.
QUOTE(Sola @ 2006 12 29, 11:03)
Ledute,tada su raynair tikrai neskrisk,geriau brangiau uz bilietus sumokek ir geru lektuvu skrisk,mazesnis spaudimas ir ne taip krato,o kai grisi i uk butinai parasyk kaip sekes.Sekmes tau dideles
Ir gal rimtai brendziuko ikalk ne taip bijosi 

del brendzhiuko tai chia butinai

QUOTE(Ledute @ 2006 12 30, 14:14)
o shiaip manau pasirinksiu tikrai brangesnes oro linijas, kad skrydis butu normalus, nes del ryanair, tai patikekit kiek skraidzhiau bet ne karto neteko bijoti... kai gryzhinejau i lietuva buvau 26 savaites neshchia, tai kelione nekokia buvo:) su ryanair pagal viska turejo kelione trukt 3 valandas, bet skrydi sbuvo atidetas 30min. tad mum liko 2.5 val. paskui kol visi kaip kiaules lietuviai subego vietas uzhsiiminet tai vel praejo 10-15min. i i lietuva gryzhom 15min ankshchiau nei turejom pagal normalu grafika. skridom tokiam aukshty kad langai ishvis buvo uzhshale, slegis net nepamenu koks, nes net galva zhverishkai pradejo skaudet. stuardeses neprisiprashysi vandens, nes jei neturi grynu negausi ir vandens. o pas mane pinigeliai buvo kortelej. zhodzhiu...jau geriau man ilgiau skrist, brangiau, bet ne taip kaip keulem...beto lektuvas ne tai kad normaliai nusileistu - shvelniai...jis su trenksmu i ta zheme atsitrenke, pashoko ir vel taip pat....maniau ish baimes tikrai i kelnes systelsiu

Del ryanair greicio tai tu tikrai teisi,lekia jie labai greitai.Jeigu turi galimybe su normaliom oro linijom skristi tai ja ir pasinaudok.Tikrai ramiau jausies.As galeciau rinktis tai su lietuvos skrisciau,bet turiu prisitaikyti. Sekmes skrydije
QUOTE(Ledute @ 2006 12 30, 14:14)
o shiaip manau pasirinksiu tikrai brangesnes oro linijas, kad skrydis butu normalus, nes del ryanair, tai patikekit kiek skraidzhiau bet ne karto neteko bijoti... kai gryzhinejau i lietuva buvau 26 savaites neshchia, tai kelione nekokia buvo:) su ryanair pagal viska turejo kelione trukt 3 valandas, bet skrydi sbuvo atidetas 30min. tad mum liko 2.5 val. paskui kol visi kaip kiaules lietuviai subego vietas uzhsiiminet tai vel praejo 10-15min. i i lietuva gryzhom 15min ankshchiau nei turejom pagal normalu grafika. skridom tokiam aukshty kad langai ishvis buvo uzhshale, slegis net nepamenu koks, nes net galva zhverishkai pradejo skaudet. stuardeses neprisiprashysi vandens, nes jei neturi grynu negausi ir vandens. o pas mane pinigeliai buvo kortelej. zhodzhiu...jau geriau man ilgiau skrist, brangiau, bet ne taip kaip keulem...beto lektuvas ne tai kad normaliai nusileistu - shvelniai...jis su trenksmu i ta zheme atsitrenke, pashoko ir vel taip pat....maniau ish baimes tikrai i kelnes systelsiu

Tai tas pats ,kai mes skrendam is cia,kartais nu tokie tvartai tie lektuvai,kad baisu,o geriausia.kad pinigelius gerus lupa tai

va va...labai gaila kad british nebeskraido chia, tokios nerealios oro linijos. zhinokit toki aptarnavima turejau kad vajej...ir moket papildomai nieko nereik
nu zdz, reiks tikrai gerai ishsirinkt.