QUOTE(kristalė @ 2007 01 21, 13:04)
Brangios mamytės,
norėjau pasikonsultuoti tokiu klausimėliu...

turiu galimybę išvažiuoti ten, kur šilta - į Egiptą. Rodos, viskas kaip ir šaunu, tik yra vienas reikaliukas - esu 23 sav. nėščia. Kalbėjau su gydytoja ir ji šiame reikale nieko blogo kaip ir nemato. Bet kai pasiklausau aplinkinių, pvz., savo mamos, praeina noras kur nors važiuot.
Taigi labai norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę. Gal taip galėsiu apsispręst, ką man daryt. Nes labai bijau kaip nors pakenkt savo lėlytei.
Jau yra tema apie nėščiųjų skrydžius lėktuvu...
Būna tokių nėščiųjų, kurios keliauja ir paskutiniame nėštumo mėnesyje. Kiekviena sprendžia savaip, tačiau turi suprasti, kad riziką prisiimi pati. Įvertink tokius dalykus: gan ilgas skrydis, kitas, mums neįprastas klimatas, neįprastas maistas, neaiškus geriamas vanduo...
Man nėštumo metu keletą kartų reikėjo skristi lėktuvu į komandiruotę, tai iki 20 sav. skridau, o kai po to vėl reikėjo skristi berods 25 sav. ir pasiklausiau vienos labai patyrusios gydytojos nuomonės, tai ji pasakė taip: "gydytojai nelinkę reguliuoti jūsų gyvenimo, aš taip pat, tačiau mano tvirtu įsitikinimu devynis mėnesius galima ir pakentėti niekur neskraidant". Ir aš niekur nebeskridau.
Tavo atveju, kaip ir rašiau, turi įvertinti ne tik skrydį, bet ir galimai aukštą temperatūrą, nuovargį ir apsinuodijimo galimybę. Jei manai, kad viskas bus ok, kodėl gi ne