Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

sveikos nestuke.gif

na va, pagrįžau aš iš savo kelionės - viskas lyg ir tvarkoj - pailsejom thumbup.gif

karštį pernešiau be problemų - tik pačioj pradžioj buvo sunkiau, kol prisitaikiau, bet tai truko tik vieną dieną.

na ir lelius apturėjo savo pirmąją kelionę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nichte @ 2005 08 09, 15:47)
sveikos nestuke.gif

na va, pagrįžau aš iš savo kelionės - viskas lyg ir tvarkoj - pailsejom  thumbup.gif

karštį pernešiau be problemų - tik pačioj pradžioj buvo sunkiau, kol prisitaikiau, bet tai truko tik vieną dieną.

na ir lelius apturėjo savo pirmąją kelionę smile.gif

smagu girdet, kad gerai pailsejai ir pasisemei teigiamu emociju biggrin.gif tai yra svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar sveika neščioms skristi lėktuvu, girdėjau, kad dėl slėgio skirtumui leliukui nelabai gerai būna. Gal kas tuo domėjotės?
Labai būčiau dėkinga.
Atsakyti
As skridau 3men. ir nieko tokio,manau galima.
Atsakyti
Galima, jei neshtumas normalus. Tik trechia trimestra norint skrist patartina gauti daktaro leidima, nes gali i lektuva neileist biggrin.gif O ir daktarai nelabai rekomenduoja - kad po to nebutu ekstra atvejo wink.gif
Atsakyti
As irgi girdejau, kad nelabai gerai del slegio, bet cia ne pirmais nestumo menesiais.
Atsakyti
Del slegio negerai tais atvejais, kai neshchioji ir taip turi mazhakraujyste (anemia) arba vaikutis yra 'growth restricted' (nezhinau, kaip lietuvishkai) - kuomet net ir mazhas pasikeitimas deguonies padavime gali jam pakenkti.
Didesne problema yra 'venu tromboze', kuri, beje, egzistuoja ir sveikiems zhmonems, n ne shchioms moterims. Tik tiek, kad neshchiajai ta problema dar padideja del pakitusios kraujo apytakos.
Bet kokiu atveju, rekomenduojama gerti daug vandens ir dazhnai vaikshchioti i tualeta. Nevartoti kofeino, mankshtinti kojas, kakla sedint.
Detaliau galit pasiskaityt chia.
Atsakyti
Buvo pora atveju,kada mano pazystamos turejo neigiamo poveikio keliaujant i Lt..Viena bunanti 5 mestumo men.po skrydzio i LT prasidejo persileidimas,
ankstinis gimdymas.Kita vaziavo su autobusu i Lt budama 4 men.ir galas buvo toks pat nelaimingas.Taip kad cia niekas negali pasakyti,kuriai gali nutikti panasus atsitikimai.Vienos skraido iki 8men ir nieko,o kitoms pirmais nestumo menesiais atsitinka nelaimes.
Atsakyti
labai labai aciu visoms. Is tikruju buvau pasimetus, nes mano pirmas nestumas, o reikes skristi bent tris kartus, labai bijau.. unsure.gif
Atsakyti
Esu girdejusi, kad pries skydi 50 gr konjako ar brendzio reikia isgerti, kad maziau jaudintumeis, labiau atsipalaiduotum- tai tada ir tas slegis ne toks baisus.
Atsakyti
as iki 6 men skraidziau (aisku su gydytojo leidimu), nes paskui jau i lektuvus nepriimdavo. tai 7 men teko i lietuva 1000km masina vaziuot, norejau dar ir atgal grist, tik jau daktaras prigrasino vyrui, kad su tokiais tempais - pagimdysiu kelionej... tongue.gif ax.gif o siaip gydytojas sake skraidant, tureti tokiu vaistuku, kurie nuema gimdos spazmus - tai ekstrine pagalba, jei pradetu skaudet, kaip per menesines.dabar neatsimenu kaip tie vaistai vadinas blush2.gif arba ikalt 100g brendzio ant smugio analogisku atveju, nes jis nuema gimdos spazmus ir praplecia kraujagysles... ax.gif
Atsakyti
teko skristi šeštam mėnesy, daktarai išleido, viskas buvo sėkmingai. smile.gif
pas mane irgi pirmas nėštumas, tuomet kai skridau dar pilvas mažas buvo ir niekas net nepaklausė, kiek mums mėnesiukų. kiek girdėjau nuo 7 mėnesio jau nelabai skraidina...
Atsakyti