Skridau 6 savaičių,nieko viskas gerai,nei pykinimo,nieko nebuvo. Jeigu tik savijauta gera tai manau,kad skristi galima

as skridau gimdyt i amerika. tik neklauskit kaip sekes..................

aš skridau lėktuvu budama 7mėn. neštumo ir 8mėn. ir man buvo viskas gerai. net nepykino nei nieko.
QUOTE(updown @ 2005 10 26, 16:06)
ir kaip gi?

Dabar to nekartociau, bet kai buvo pirmas nestumas, turejau grizti is Amerikos i Lietuva budama 36 savaiciu. Daktaras kategoriskai uzdraude, bet neturejau kitos iseities...Skrydis buvo lengvas, tik valgyti norejau
Pagimdziau tik po 5 savaiciu. Bet dabar tikrai taip nesielgciau...gal senesne pasidariau

Labas vakaras,merginos,moterys!
Pagaliau atsidusau,suradusi sia tema...
Nes siuo metu tai man labai aktualu...Gruodzio men.turiu skristi namuciu i Lt.. Mums turetu buti apie 12 sav.
Airijos daktarai draudzia.Vieni sako galima,kiti,kad ne.Nezinau kaip elgtis,gal kuri nors esat klaususi Lietuvos daktaru ar 12 sav. galima skristi??? Taip pat atgal leksiu,bet tada jau bus apie 15 savaitukiu... Labai lauksiu atsakymo...Aciu uz bet kokia pagalba...

QUOTE(Peskute @ 2005 11 13, 02:55)
Labas vakaras,merginos,moterys!
Pagaliau atsidusau,suradusi sia tema...
Nes siuo metu tai man labai aktualu...Gruodzio men.turiu skristi namuciu i Lt.. Mums turetu buti apie 12 sav.
Airijos daktarai draudzia.Vieni sako galima,kiti,kad ne.Nezinau kaip elgtis,gal kuri nors esat klaususi Lietuvos daktaru ar 12 sav. galima skristi??? Taip pat atgal leksiu,bet tada jau bus apie 15 savaitukiu... Labai lauksiu atsakymo...Aciu uz bet kokia pagalba...

Sveiki!Man irgi daktarai uzdraude skrist,man buvo tada 7men.nestumo,bet as skrida ir nieko man nebuvo,skridis praejo gerai.
Na,manau vistiek,skrisiu... 30 gr.konjako jauduliui nuramint ir pedinsiu..Kaip skaiciau labai daug nestukiu skraide pirmais nestumo men. ir viskas buvo gerai...Nors esam visos skirtingos...
Nieks nezino kur ir kada mus pagaus likimas
Aciu uz atsakymus,merginos

Kai laukiausi irgi nemazai skraidziau ir nieko tokio neatsitiko

QUOTE(Gegužiukas @ 2005 10 13, 18:18)
Gal kas žino ar sveika neščioms skristi lėktuvu, girdėjau, kad dėl slėgio skirtumui leliukui nelabai gerai būna. Gal kas tuo domėjotės?
Labai būčiau dėkinga.
Labai būčiau dėkinga.