Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Is tiesu kiekvienai nesciajai labai individualu. Turiu pora draugiu kurioms labai blogai baigesi pasiskraidymai, bet taip pat pora, kurios iki 8 men. skraide. Kai as buvau sugalvojusi draugus aplankyti sventems 6 nestumo men., gydytoja sake gali skristi, tik zinok, jei kas nutiks, pati supranti, kad gali pasikeisti visas tavo gyvenimas. Taigi ji draugiskai man patare sventes ramiai atsvesti namie. Taip ir darysiu, juk nenoriu paskui grauztis visa gyvenima, kad prazudziau vaikuti arba suluosinau ji. Man atrodo, kad jei yra galimybe, geriau neskristi ir apskritai toli nekeliauti, o jei butina skristi, tai nusiraminti ir pasistengti neperteikti nerimo vaikuciu, kad bent jis saugesnis jaustusi kelioneje.
Atsakyti
As tai skridau 8 sav. viskas buvo gerai, gydytoja pasake, kad pats skrydis nebaisus, baisu jei kraujavimas prasides tuo metu ir niekas padet negales. Nors kiekvienam individualiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergele @ 2005 12 15, 22:07)
Sveikos merginos!  Pas mane situacija irgi susieta  su lektuvu. As tik dar 5 savaite einu bet jau problemos uzpuole blink.gif turiu nerealia sloga ir po nauju metu kai bus man 7 savaites  skrisiu i Lietuva.Net nezinojau kad nescia kai bilieta nupirkau,o dabar taip noriu namo,bet tuo paciu ir nerimauju del savo pirmojo vaikelio nestuke.gif  nenoretusi jo prarasti.Esu girdejusi visokiausiu istoriju ;(( o pas ginekologa man neleido eiti seimos gydytojas sake kad dar per anksti ir nieko nematys tai net nezinau kokia vaikiuko situacija ;( g.gif  kartais labai apie tai galvoju ir pergyvenu verysad.gif  gal jus buvote susidure su panasia dalia. Vyras irgi nezino kaip guosti...

Keistai aisku, as pirma karta buvau 5 sav. ir jau labai graziai mano puslyte matesi. Siaip dabar pagal naujus standartus ir konferenciju medziagas, rekomenduoja papildomai atlikti echoskopija iki 12 sav., nes iki to laikotarpio galioja desnys ,,viskas arba nieko,,, ir buna kad moterys nesioja vaikeli ir galvoja kad viskas gerai, o jis jau seniausiai nebesivysto verysad.gif
Atsakyti
labas, na man teko nemazai skraidyt kai buvau nescia. pirmas skrydis buvo apie 5 sav., po to 9sav, 4 men. 5 men. ir 7.5 men. visais atvejais viskas buvo gerai. gerai jauciaus per nestuma. tik skrydzio metu kai duoda maista, negalejau i ji ziuret, man jis pasirode labai neskanus, tai buvau isidejus obuoliu, sausainiu. kai 7.5 men skridau turejau pazyma is gydytojo,bet oro uoste niekas jos nereikalavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi teks skrisri, kai bus 9 savaites. net nezinau, ka ir galvoti, bet mano gydytoja sako, kad tik 3 trimestre nepatartina skraidyti. Eisiu savaite pries tai pasitikrinti, tai jei viskas bus gerai, ko gero teks skristi. Toks darbas... O sakyti visiems neskridimo priezasties jau labai labai nenoreciau.
Atsakyti
As cia ne visai i tema, bet daug maz. ax.gif
Kazin kaip yra su ilgom kelionem automobiliu. As vis kamuojuosi negaledama apsispresti vaziuot Kaledoms ar ne apie 350 km i viena puse ir tiek pat atgal. g.gif
Kai reiks grizti, bus jau 15 sav. prasidejus.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 12 22, 09:03)
As cia ne visai i tema, bet daug maz. ax.gif
Kazin kaip yra su ilgom kelionem automobiliu. As vis kamuojuosi negaledama apsispresti vaziuot Kaledoms ar ne apie 350 km i viena puse ir tiek pat atgal. g.gif
Kai reiks grizti, bus jau 15 sav. prasidejus.

Na, as tai vaziuosiu is Vilniaus iki Klaipedos -irgi bus apie 300 km i viena puse. Kiek zinau, tik reikia daryti pertraukas kas valanda mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 12 22, 09:54)
Na, as tai vaziuosiu is Vilniaus iki Klaipedos -irgi bus apie 300 km i viena puse. Kiek zinau, tik reikia daryti pertraukas kas valanda mazdaug.

O as i Palanga is Vilniaus noriu dumti drinks_cheers.gif
O ka tos pertraukos metu reikia daryti? Ar reikia pavaikscioti, as tiesiog isjungus varikli pastovet? Man kazkaip tos masinos vibracijos ir pakratymai nelabai .. g.gif Bet, tik galvoju, kad autostradoj vaziavimas lygesnis nei mieste.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 12 22, 11:48)
O as i Palanga is Vilniaus noriu dumti  drinks_cheers.gif
O ka tos pertraukos metu reikia daryti? Ar reikia pavaikscioti, as tiesiog isjungus varikli pastovet? Man kazkaip tos masinos vibracijos ir pakratymai nelabai .. g.gif Bet, tik galvoju, kad autostradoj vaziavimas lygesnis nei mieste.

Reikia pasivaikscioti, ir ilgai nebuti vienoje pozoje. vakar "Nescios moters vadove" kaip tik apie tai skaiciau. tai mano vyras nusprende, jog stosim min du kartus -Kaune ir prie Kryzkalnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 12 22, 13:46)
Reikia pasivaikscioti, ir ilgai nebuti vienoje pozoje. vakar "Nescios moters vadove" kaip tik apie tai skaiciau. tai mano vyras nusprende, jog stosim min du kartus -Kaune ir prie Kryzkalnio biggrin.gif

Aciu, tau uz informacija. 4u.gif Na, ir mums panasiai reiks stoti. biggrin.gif
Vat niekaip nenusiperku jokios knygos nesciosioms - niekaip negaliu issirinkti. ax.gif Reiks sau Kaledoms ar Naujiems metams pasidovanoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 12 22, 14:45)
Aciu, tau uz informacija. 4u.gif Na, ir mums panasiai reiks stoti. biggrin.gif
Vat niekaip nenusiperku jokios knygos nesciosioms - niekaip negaliu issirinkti.  ax.gif Reiks sau Kaledoms ar Naujiems metams pasidovanoti  rolleyes.gif

as is savo praktikos pasakysiu. manau stoti, reikia, kai jauti, kad jau pradeda nepatogu darytis masinoj, kai jauti, kad nori pakvepuot grynu oru ir pan. dabar ne vasara, kad ant lauko saldytis ir vaikstinet, tik todel, kad taip rekomenduoja knygute.kiekvienas nestumas individualus.as pati budama 6 men. vaziavau 1000km. tiesa vairavo vyras, o sustodavom tik uzsipilt benzo ar kaip sakant "i miskeli" smile.gif nei man ten buvo nepatogu, nei ka... net vyras stebejos, kodel as buvau pries visokius sutojimus ir pertraukeles... o as norejau paprasciausiai greiciau atvaziuot. siaip visa nestuma skraidziau lektuvais, vazinejau traukiniais ir neturejau problemu. manyciau man pasiseke... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 12 22, 18:00)
as is savo praktikos pasakysiu. manau stoti, reikia, kai jauti, kad jau pradeda nepatogu darytis masinoj, kai jauti, kad nori pakvepuot grynu oru ir pan. dabar ne vasara, kad ant lauko saldytis ir vaikstinet, tik todel, kad taip rekomenduoja knygute.kiekvienas nestumas individualus.as pati budama 6 men. vaziavau 1000km. tiesa vairavo vyras, o sustodavom tik uzsipilt benzo ar kaip sakant "i miskeli"  smile.gif nei man ten buvo nepatogu, nei ka... net vyras stebejos, kodel as buvau pries visokius sutojimus ir pertraukeles... o as norejau paprasciausiai greiciau atvaziuot. siaip visa nestuma skraidziau lektuvais, vazinejau traukiniais ir neturejau problemu. manyciau man pasiseke...  smile.gif

Matai, mano nestumas nera toks sklaundus-buvo ir patepliojimu ir pilva dar iki siol nuolat pamaudzia, todel as esu daug atsargesne. Turiu ivertinti visokias rizikas, apie kurias kai kam nei mintis nesautu. Kai tik mausti nustoja as irgi iskart tampu labai drasi ax.gif Vat uztai ir svarstau, kaip cia pasielgus, kad tik netektu gailetis doh.gif
Atsakyti