Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

jei paciai gerai, tai ir vaikui gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2008 02 17, 17:30)
dekui uz patarimus.
na jodinet kupranugariu as jau mintyse atsisakiau, bet ir siap iprastose poilsinese keliones as niekada nesu buvus ta prasme i egipta su is anksto uzsakytu viesbuciu ir pan.,visada patys su vyru planuojam keliones,nusimatom marsrutus.
si musu kelione ir siaip yra bene labiausiai poilsine is visu anksciau patirtu,labiau pritaikyta mano moteriskiems silpnosios lyties poreikiams, nes siaip pasitaikydavo ir ekstremalumu. Bet kai pirkom bilietus as dar buvau l. nenescia  bigsmile.gif ir nesitikejom,kad teks sprest tokias dilemas...
aisku,jau suprantu,kad daug ko turesiu atsisakyt ir pasisaugot, keliones atsisakyt labai gaila but ir pinigu jau neatgautume...
ir vis tik neramu, nors jauciuos neblogai,kazkokiu didesniu neigiamu nestumo pozymiu nejauciu...

Na, nusiramink, nusiteik pozityviai, viskas bus gerai thumbup.gif
Manau, kad gerai, jog atsisakei jodinėjimo ir kopimo į kalnus. Vistik nežinai, kas ir kur gali atsitikti būnant Lietuvoj, o būnant svetimoj šaly nebūtina organizmui organizuoti išbandymus.
O poilsis bus tikrai nuostabus - juk pati jausi, ką gali, ko ne, pasireguliuosi ir viskas bus tvarkoj thumbup.gif Linkiu geros kelionės smile.gif

QUOTE(besyte @ 2008 02 17, 20:46)
man teks skristi pirmojo trimestro metu. tikiuosi jusu visi nuogastavimai neissipildys. taip jau gavosi, kad pirma komandiuruote jau buvo suplanuota, o vat tik nesenai suzinojau dziugia naujiena rolleyes.gif taigi pesirinkimo neber ax.gif

ruosiuosi nieko nebijoti mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Olaiva @ 2008 02 18, 20:27)
o gal kuri ilgai keliavot 4-5 menesiuku  nestuke.gif automobiliu?nusimato ilga kelione,galvoju ar vaziuoti,jei sveikata bus gera,ar atideti ...

Man dabar būnant Egipte teko keliauti autobusu į Kairą - beveik 6 valandos pirmyn, visa diena Kaire ir 6 valandos atgal. Nors patys Egipte buvome antrą kartą ir Kaire jau buvome, tačiau šį kartą vežėmės ir dukrą, todėl teko dėl jos pasiaukoti smile.gif Kelionės metu man buvo 26 savaitės, pagal visas rekomendacijas ir knygas - pats tas laikas keliauti, bet visgi - mane dažnai varinėja į tualetą, sėdima padėtis vargina, vis labiau norisi prigulti, pailsėti, todėl ta kelionė man buvo šiek tiek per sunki. Po jos atsigavau nesunkiai ir greitai, bet visgi pavargau...
O va dabar jau turiu 32 savaites ir varinėju kaip varikliuką įsijungus doh.gif
Taip, kad pačios stebėkit savo organizmą ir pajausit, ar galit keliaut ar ne smile.gif
Atsakyti
Mano gydytoja minejo, kad nereiketu skristi 24, 28 ir 32 nestumo savaite. Man taip pat nusimato kelione, i kuria mielai neskrisciau...
Atsakyti
O gal kas zinot ar esat susidure su tokiu atveju kaip gimdymas kitoje salyje. Ta prasme kaip parsivezti vaika atgal i Lietuva pagimdzius tarkim Ispanijoje? Vistiek juk reikia kazkokiu dokumentu pro siena, ypac skrendant lektuvu. Ir dar, ar galima naujagimi skraidinti? Nuo kokio amziaus galima vaikui skristi?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 02 20, 10:50)
O gal kas zinot ar esat susidure su tokiu atveju kaip gimdymas kitoje salyje. Ta prasme kaip parsivezti vaika atgal i Lietuva pagimdzius tarkim Ispanijoje? Vistiek juk reikia kazkokiu dokumentu pro siena, ypac skrendant lektuvu. Ir dar, ar galima naujagimi skraidinti? Nuo kokio amziaus galima vaikui skristi?

Na, šituos reikalus gali sužinoti Užsienio reikalų ministerijoje, atitinkamos šalies ambasadoje arba Lietuvos ambasadoje tavo kelionės šalyje.
Bet kažkaip nesinorėtų gimdyti vaikelį nežinomoje šalyje, kur žmonės šneka savo kalba, kur kitos tradicijos ir apskritai doh.gif Manau, kad tai - stresas bijau.gif
Atsakyti
TO Vilmoshka 4u.gif

Dėkui už patarimus ir palaikymą, tikiuos, tavo palinkėjimai dievui į ausį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2008 02 20, 16:23)
TO Vilmoshka 4u.gif

Dėkui už patarimus ir palaikymą, tikiuos, tavo palinkėjimai dievui į ausį  mirksiukas.gif

Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif Nieko nebijok, nusiteik teigiamai, gera nuotaika - visa ko pagrindas thumbup.gif
Atsakyti
tai nei vienos nestuke.gif niekur neprase pazymos del nestumo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 26, 20:23)
tai nei vienos  nestuke.gif  niekur neprase pazymos del nestumo  g.gif ?

As kai skridau pries 3 savaites, tai nieks neprase, nors kazi ar labai matesi. O kiek tau laiko? Man buvo 19 savaiciu.
Atsakyti
man 25 sav o kai gryzinesim bus 27 ax.gif matytis jau tikrai matosi bet daktare parase kazkokai pazyma....tikiuosi tiks jei prireiks
Atsakyti
sveikos mamytes,man 6 menesiai ir 1 savaite,sia savaite skrendu i lietuva,o po to po dvieju savaiciu turesiu dar grysti,kelione i viena puse trunka 3 valandas,labai bijau skrydziu,bijau,kad tik niekas neatsitiktu vaikiukui swoon.gif cry.gif gryzusi zadu is karto eiti pas daktarus,ziuresiu,ka man jie patars,,jei skristi atgal neleis tai isivaizduokit per visa nestuma kiek dar liko turesiu gyventi viena bute,isivaizduokit kaip gimdymas prasides doh.gif po to dar metus turesiu auginti vaika viena blink.gif
Atsakyti
Del kelioniu, tai jei kelione suteikia geru emociju, tai puiku, ir svarbu pakankamai gersti skysciu, ypac vaziuojant i pietu salis ir nepervargti. Gali keliauti toli, bet turi buti ir kokybiskas poilsis, nes beje nuovargis irgi mazina skyscius organizme.Taigi, manau, akd puiku, jei mamytes gali pailseti ir pabuti kelioneje, jei gali gauti tokias salygas, kad jaustusi patogiai. tai manau tik i nauda. Sako, kad tie vaikai, kurie kelievo negime ir paskui keliauja su teveliais jau gime, greiciau vystosi. To jums visoms ir linkiu
Atsakyti