Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

tai jau tikrai g.gif nesweikas daktaras doh.gif bet ka darysi,bandysiu slept ta pilwa kaip nors,meluosiu,nzn,,nes skristi tai turiu,reikia man labai,daug problemu lietuwoj..po to lietuwoj prasysiu sawo lietuwos daktaro kad parasytu,jei dar tas neparasys tai sakes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 03 04, 14:55)
na va siandien uzsiregistravau pas Airijos daktara,tai paprasiau kad parasytu pazyma,kad galiu skristi,ir spekit ka jis man pasake? biggrin.gif sako:neturi teises prasyti pazymos avialinijos iki 32 savaites...tai tu nesvargink ir neprasyk,nes nerasysiu,tu skristi gali..db man taip tipo reiks avialinijai paaiskint doh.gif

Na, jeigu skrisi su Ryannair, tai pažymos ir nereikės...
Atsakyti
Pasiskaiciau sita tema, tai net akmuo nuo sirdies nukrito. Dabar man kazkur 5 savaites, o geguzi, kai bus suejusios 14 savaiciu skrisiu dviem savaitem i Turkija ilsetis. Neplanuotai taip apnestejau, jau kelione nupirkta. Tai taip neramu man del tos keliones, ar galesiu ar ne.
Atsakyti
Šiaip venk karščio, saulės tiesioginės.. negalima perkaisti. Nėščiom net į karštą vonią negalima, o čia į pačius karščius, dar kondicionieriai.. Atsargiai.. Aš nevažiuočiau, žinant kaip per karščius galima nepajaučiant ir pavėsyje perkaisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 kovo 2008 - 14:32
Viska as zinau, man svarbiausia pats skrydis. Ten geguzes menesi apie 30 karscio bus, tai ir Lietuvoje tokiu karsciu buna, nematau reikalo del jo pergyventi. Jau man ir drauges prirekomendavo nusipirkti plonyciu baltu rubu ir buti apsirengus kuo daugiau baltai. Sedeti tik pavesyje nu ir taip toliau... Manau bunant labai atsargiai viskas bus gerai.
Pinigai sumoketi nemazi uz 2 savaites 5 zvaigzdziu viesbutyje.
Atsakyti
Prie ko pinigai ir vaiko sveikata doh.gif
Visko būna su tais skraidymais ir nėštumais. Kiekvieno reikalas rizikuoti ar ne. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 03 13, 16:12)
Prie ko pinigai ir vaiko sveikata  doh.gif
Visko būna su tais skraidymais ir nėštumais. Kiekvieno reikalas rizikuoti ar ne. wink.gif

tik nereikia prie zodziu kibti, va is viso konteksto issirenka viena zodi ir prisiknisa, tikra lietuve smile.gif)
Atsakyti
Nu ir širšė blink.gif blink.gif Ateina patarimo ir nepatinka kai kažkas paprieštarauja doh.gif Tam ir yra forumai, o ne asmeniniai susirašinėjimai, visi gali išsakyti savo nuomonę bigsmile.gif Vienžo tongue.gif Nebesigilinu, sėkmės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 kovo 2008 - 15:36
turbut tau nuotaikos nera, neigiama kazkokia esi, sekmes ir tau, nervuotis tik nereikia, neigiamos emocijos irgi neinauda, o as nesirse, tik neapgalvoti komentarai stebina, juk nerasiau, kad pinigai cia esme, tik siaip sakinys buvo toks. kiekvienam durniui aisku, kad jei gydytojas neisleis tai ir ant tu 4000 bus nusispjaut, visu pirma vaiko sveikata.
Atsakyti
O jetau mamules, nesipykit smile.gif O ar neimanoma atsaukti keliones? Ar negrazina dali pinigu? Gal jei paaiskint kaip yra, nebutu kelioniu operatoriai kiaules, as tai irgi nevaziuociau per karscius. Musu 30 laipsniu su Turkija nepalyginti, as nenescia vos kojas vilkau.
Atsakyti
As buvau pernai tuo paciu metu (aisku nenescia) tai to karscio didelio kaip ir nebuvo. Ten kaiptik tas 30 lengviau pakeliamas nei pasmus, oras visai kitoks. As pati isprotesiu jei neisvaziuosiu turbut, taip pavargau per sia ziema, taip darbai nukamavo, kad mirk kaip poilsio reikia, kai nusipirkom kelione, taip ir gyvenu su ta mintim, kad geguzes sulaukti kaipnors.
Siaip su gydytojo pazyma manau visa suma man grazins, vyrui tik dali, bet cia netame esme. Man jau reikia poilsio ir tokio poilsio, kur tikrai pasijusciau zmogum. Atsikelti keliones nera prasmes, ten veliau dar karsciau. O i ankstesni termina atsikelti, tai nenoriu. Noriu, kad nestumo terminas perkoptu 3 men.
Atsakyti
Sinja> tai ir keliauk mirksiukas.gif Jei matysi, kad per karšta - viešbuty prie baseiniuko, po skėtuku padrybsosi vacation4.gif Nieks juk nevers lakstyti iškišus liežuvį po plynaukštes ar šurmuliuojančius turgus drinks_cheers.gif
Aš tavo vietoje važiuočiau... cool.gif Žiauriai atostogų noriu. Tik, deja, finansinė padėtis dabar labai nepalanki kelionėms verysad.gif
Atsakyti