oi as tai bijociau vaziuot kurnors

As budama 6 savaiciu skridau i egipta,vyras labai saugojo,apsirisdavau galva nuo saules ir daug vandens geriau ir visai nieko,manau cia priklauso nuo organizmo

OI jus negasdinkit manes...man tik 6,5savaites...As poryt isskrendu i Kreta..Gyditoja leido, nu negi kazkas gali nutikti?

man 22 savaites ir po keliu sav. taip pat ruosiames vaziuoti i Turkija. labai noriu, bet truputi ir nerimauju. jauciuosi gerai, o ir gydytoja keliauti leido. sake saugotis karscio, nesideginti ant karstos saules. aisku, reikes sedeti pliaze ar prie baseino po skeciu ir gerti laaabai daug vandens bei tepliotis apsauginiaias kremais. tikiuosi, kad viskas bus gerai. taip jau pasiilgau vasaros ir siltos juros

vaziuokit ir nepergyvenkit
patarimas-daug nevalgykit
as po savaites atostogu 2kg parsiveziau

patarimas-daug nevalgykit

Na o kelione ok, skridi perneseme, man kartais atrodo kad mano organizmas akmeninis nes koemstika belekokia tinka, jokiu alergiju, maistas bet koks tinka..O tarp kitko panos skrido gal 5nescios, kokiu 5-8men..I 3 leliukai nuo 2 men iki 1metu Vat..O sauleje man viskas ok, stengiausi ir pavesiuke paguleti, bet siaip variau i su laivu 2val plaukiau i SAnotrini sala, ir su masina po kalnus visa diena varinejau ir i dzeuso gimimo vieta kopiau 30min..o viena nescia viesbutyje kokiu 6men, stacia galva nerdavai baseina..aplamai viesbutis pilnas nesciu Tik va gryzau i saltybe ir vel sloga, nes gi isvykdam sirgau sinusitu ir kosejau..Gryzau ir mano ginekologes nebuvo, tai pas tokia pusprote papuoliau.sako ne kudikis pas tave o pusle, sako cia rimtai negalvok gal persileisi..nu ar taip galima kalbeti???
QUOTE(gabute @ 2006 05 22, 11:37)
Na mes gryzome is Kretos, pati kelione faina, bet visa laika budravau, kad kas nenutiktu, atvaziavus apziurejau kur ginekologinis kabinetas yra
na del viso pikto, tik ir buvo gaila, kad negalejau atsipalaiduoti visa kelione iki galo, ant saules negalima, po kalnus laipioti negalima (na siek tiek pasikarsciau, bet jau laaabai atsargiai juk ten visos bemaz lankytinos vietos kalnuose
). Ziurek saves 

Mes irgi visai nesenai grįžome iš Kretos ...Mano pilvelio gyventojui buvo 16-17 sav kai lankėmės ten..bet viskas praėjo

Ir ekskursijose buvau ir po kalnus laipiojau sulėtintu tempu ir paplūdimyje po skėčiu pagulėjau...Manau svarbu įsiklausyti į savo organizmą ir labai jau nepergyventi

gerai, kai viskas gerai. O mes su vyru visgi nusprendėm nerizikuot
, nors turėjom nerealų pasiūlymą i Arabų Emiratus
. Man tada buvo beveik 5 mėn
. Nuvažiuosim kur nors toliau litą vasarą, kai mažylę jau galėsim mano mamai palikt.

merginos, jeigu nestumas yra be jokiu nesklandumu, keliauti galima. pasiskaitykite normalioj literaturoj arba daktariu klauskit. ir i lektuvus
ileidzia
iki 36 savaiciu. o nuo kada reikalinga gydytojo pazyma, tai jau reikia pasidometi konkrecioje aviakompanijoje, nes skirtingi terminai. aisku, visur raso, kad geriausia skraidyti 2 trimestro metu.
ir masinom keliauti galima, tik gal nepatogiau, man kojas paskausta. bet vazineju kas menesi is vilniaus i kijeva . sustojam kas kelias valandas, pasivaikstineju, o ir pusle ilgiau sedeti neleidzia
tai ne ligones. galima beveik viskas, tik protingai apgalvojus ir ivertinus savo savijauta.
sekmes keliauninkems

ir masinom keliauti galima, tik gal nepatogiau, man kojas paskausta. bet vazineju kas menesi is vilniaus i kijeva . sustojam kas kelias valandas, pasivaikstineju, o ir pusle ilgiau sedeti neleidzia

sekmes keliauninkems

Gyd. tiesą sako ir jei tai normalus nėštumas, gali drąsiai skraidyti

Patartina skristi antram trimestre, o pirmam ir treciam, jei yra galimybe reiketu atideti skrydi