Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

O man vistik teks skristi su dviem lektuvais -skrydis po skrydzio.
Na, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai, bandysiu tam nusiteikti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 12 23, 13:28)
O man vistik teks skristi su dviem lektuvais -skrydis po skrydzio.
Na, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai, bandysiu tam nusiteikti. smile.gif

blush2.gif Manau jog viskas bis oki doki thumbup.gif Nestumas ne liga, tai tam tikra laikina busena bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes

keliu menesiu geriausiai vaziuoti i siltus krastus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 12 23, 21:20)
sveikutes

keliu menesiu geriausiai vaziuoti i siltus krastus?

saugiausias yra trečias trimestras
Atsakyti
hmm kazkaipo girdejau kad per 3 trimestra negalima isvis....
Atsakyti
Trečias neštumo trimestras skaitosi saugiausias dėl persileidimo tikimybės, bet gali prasidėti priešlaikinis gimdymas , o tada problemu galima prisidaryti. Keliauti ar ne, gali nuspręsti pati moteris atsižvelgiant į savo sveikatos buklę ir reiktų pasitarti su daktarais. Na dar nelygu, kaip keliausi, kur keliausi ir ko tikiesi iš kelionės. Pavyzdžiui aš keliavau užpraeitą vasarą į Turkiją per pačius karščius cool.gif , būdama ketvirtam neštumo mėnesyje, tiek neštumo pradžioj , tiek per visą neštumą jaučiausi puikiai ir buvau labai energinga , todėl nepabijojau keliauti , variau į visas ekskursijas , lipau į kalnus , plaukiau plaustu per kalnų upę blush2.gif , tik saugojausi saulės spindulių, nesideginau . Aišku, nesiūlyčiau sekti mano payzdžiu, nes neštumas , neštumui nelygus, todėl reikia vadovautis pagal savo nuojautą ir savyjautą.
Atsakyti
As buvau Turkijoj,kai mum buvo 4-tas men 4u.gif
Tikrai buvo labai faina,aisku i kai kurias ekskursijas vaziuot negalejau,bet siaip tikrai verta thumbup.gif pries vaziuojant reiktu pasiklaust savo daktarytes ar leidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
atsiprašau, norėjau pasakyti, antras trimestras blush2.gif

aš atostogavau budama 19 -kos savaičių...
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2005 12 27, 13:39)
atsiprašau, norėjau pasakyti, antras trimestras blush2.gif

aš atostogavau budama 19 -kos savaičių...

man kaip tik II trimestras ir galvoju atostogauti sausio mėn kur šilta ax.gif reiks dar gydytojos paklausti dėl klimato pasikeitimo, nes skristi lėktuvu jau leido thumbup.gif
Atsakyti
o kur buvai?mes zadam lekt i kanarus kai man bus 21 savaite
Atsakyti
Sveikos mamytes, va jau rytoj mano skrydis. Skristi tai as nebijau,labai jau namo noriu seniai ir buvau. Bet va siandien mane pradejo rudom isskyrom teplioti aisku tai gal ir negeras zenklas bet as optimiste,ir dabar jau nuo pietu guliu lovoje ir skaitau knyga gal gulejimas ir ilsejimas viska pades sutvarkyti nieko neskauda kartais rytais papykina ir aisku gera apetita kazkaip praradau viskas atrodo taip neskanu blink.gif na jei kas merginos sekmingai ar nesekmingai as jums butinai pranesiu. tad jau rytoj lekiu namo, laukiu nesulaukiu vel visus namiskius pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
šiaip tai tie skrydžiai nuo savijautos prikauso...aš skridau kelis kart pakolkas..viskas normaliai buvo, jokių blogumų nejaučiau, nors du skrydžiai ir labai ilgi buvo virš, 10val.....
Atsakyti