Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ir garsas, ir kvapas, ir žirnių nereikia. blink.gif
Atsakytmas toks - kaip maitini, taip ir turi.
Atsakyti

Manasis tai niekada taip nesielge ,nors kartu jau beveik 3 met. ax.gif Jis labai kulturingas net neraugije prie manes tongue.gif tongue.gif O kieno vyrai taip daro tiesiog yra negrazu ir toke kaip nepagarba sitaip elgtis doh.gif doh.gif Man tai tokie vyrai nepatinka
kurie taip elgesi prie savo moters g.gif
Atsakyti
nematau tame nieko blogo biggrin.gif
daug blogiau būtų, jei jis bezdėtų prie svetimų žmonių. O dabar mes vienas kartu viską darom - ir bezdam, ir nosį krapštom tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yewoo @ 2006 04 14, 09:18)
nematau tame nieko blogo  biggrin.gif
daug blogiau būtų, jei jis bezdėtų prie svetimų žmonių. O dabar mes vienas kartu viską darom - ir bezdam, ir nosį krapštom  tongue.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Na taip, bezdėjimas prie kitų jau ne kas būtų... O kurgi vyrams pabezdėti pagaliau, jei ne namie. Nejau visur vaidinti "poną direktorių", kuris nei bezda, nei snargliuoja, nei kakų daro? Juk tyčia nebezda? Tikiuosi...
Atsakyti
Kas per poziuris, kad prie kitu zmoniu negalima, o prie savo zmonos tai jau viska galima... blink.gif kaip tik prie savo zmonos turi stengtis! Mano draugas, nors jau kartu 5 metai, niekada taip nedare... Aisku, visko buna, kad netycia ar kazka, nu bet kad jei tik uzsinori ir prie manes varytu, tikrai ne, ir pati taip niekada nedarau schmoll.gif tam yra vonios kambarys jei jau norisi... O ir siaip, sveikai matinantis, tokiu problemu neiskyla biggrin.gif
Atsakyti
O mama mio! Mane pvz., važiuojant pykina. Todėl kartais imu "pogarsiai" atsirūgti (kad neapsivemčiau), tai ką man kas 5 min. stabdyti mašiną ir lėkti į lauką? Juk netyčia aš. Kaip ir mano vyras, jau atsigulus miegoti ar susirangius prie TV negali lakstyti kas kelias min. į tualetą ar balkoną. Mes esame kartu ir nieko blogo specialiai vienas kitam nedarome. Aš myliu jį tokį, todėl jis pasitiki manimi ir atsipalaiduoja. Nevaidina "pono etiketo": atleiskite madam, man reikia nueiti į WC...

O "tokių problemų" iškyla net ir sveikai maitinantis. Galima derinti produktus ir pan., bet jei pvz. nuo obuolių ar bananų kyla "tokios problemos"?
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2006 04 15, 20:45)
Kas per poziuris, kad prie kitu zmoniu negalima, o prie savo zmonos tai jau viska galima...  blink.gif kaip tik prie savo zmonos turi stengtis! Mano draugas, nors jau kartu 5 metai, niekada taip nedare... Aisku, visko buna, kad netycia ar kazka, nu bet kad jei tik uzsinori ir prie manes varytu, tikrai ne, ir pati taip niekada nedarau  schmoll.gif tam yra vonios kambarys jei jau norisi... O ir siaip, sveikai matinantis, tokiu problemu neiskyla  biggrin.gif

namai,mylimas zmogus yra ta atmosfera,kur tu jautiesi pats savimi,nesuvarzytas kvailu taisykliu ir panasiai.tai jei obuoliu prisivalgiau-man visa diena tulike arba balkone prasedet? g.gif visiskas absurdas doh.gif
Atsakyti
Tokios reakcijos ir tikejausi biggrin.gif cia ta tema, kur beprasmiska gincytis wink.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image nu jus cia pavarot, net pilva pradejo skaudeti... maniskis tik kartais netycia padaro, bet visada atsipraso.. juk tai naturalu, ir man kartais buna user posted image na ir kas? ir daryti tragedijos is to tikrai nereikia
Atsakyti
Eikit sau tokia nereali tema kad prisijuokiau iki ašarų, na mano vyras pabezdi, jis man sako aš netyčia, kuo maitini tuo turi, bet mes dažniausiai viska juokais nuleidžiam, kai draugadavom atrodo tokiu dalykų nebuvo, o jis pasakoja, kad išsprūsdavo netyčia tai tad puldavau užsirukyt doh.gif problemos didelios nedarau yra kaip yra, sako tu ka nori kad aš suprogčiau, aišku nesu visada petenkinta, bet tiek to tongue.gif
čia anekdotas į tema ax.gif
Eina senis ir murma sau po nosim: niekuo negali pasitiket, visiskai niekuo, net paciu savim, norejau tai tik.........pirstelt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 26 balandžio 2006 - 16:06
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nuostabi tema sveikinu autore thumbup.gif tokis niekas o visos tik diskutuoja net susshilusios ash manau kad nieko baisau jei jau ta ora pagadina garsiau ar tyliau blush2.gif galima net varzybas sheimoje sklebt kas garsiau kas ilgiau o kas smardziau blush2.gif po dezes alaus su tushintais zirniais manau ir jautruolem viduriai atlaisvetu drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei vyras prie taves bezda ir riaugeja, tai reiskia, kad laiko sava lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2006 05 21, 11:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nuostabi tema sveikinu autore thumbup.gif  tokis niekas o visos tik diskutuoja net susshilusios ash manau kad nieko baisau jei jau ta ora pagadina garsiau ar tyliau  blush2.gif  galima net varzybas sheimoje sklebt kas garsiau kas ilgiau o kas smardziau  blush2.gif  po dezes alaus su tushintais zirniais manau ir jautruolem viduriai atlaisvetu  drinks_cheers.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti