uz toki netycini,tai pazvengtume;]
o jei dazniau,lauk ismesciau is kambario,nu cia virsune
o jei dazniau,lauk ismesciau is kambario,nu cia virsune
radot del ko cia pergyvent...
pas mane tai vyras vis pavarydavo ir dar ir kaip.....tai as vis bandziau ji sugedinti,ir prsiau kad tai darytu tulike....ir tiek ilgai prasiau....
tai baigesi mano kantrybe as irgi pradejau jam vis pavaryt
geda prisipazint,bet kad tai tiesa...ir prie stalo as jam daviau gazo ir kai miegot nueidavom ir kai tik prabusdavo ir net specialiai nevedinau namu ir isjungiau "ambipur" kad pajustu ta kvapeli ...tai dabar jau nustojo.sako nebedarys taip kad tik as to nebedaryciau
o as dar specialiai kiausuniu ,po to obuoliu uzvalgydavau kad "pavaryciau" tai dabar ramu...
garantuoju 100% kad niekada nebebezdes,nes zino kad kiaule as irgi but galiu,tai jei nenori uostyt mano"..." tai ir nekisk savojo
pas mane tai vyras vis pavarydavo ir dar ir kaip.....tai as vis bandziau ji sugedinti,ir prsiau kad tai darytu tulike....ir tiek ilgai prasiau....

garantuoju 100% kad niekada nebebezdes,nes zino kad kiaule as irgi but galiu,tai jei nenori uostyt mano"..." tai ir nekisk savojo

Gerai,kai tau taip gaunasi.O man net neišeitų,įtariu
.Kažkaip jau taip išauklėjo tėvai...
. Jei rimtai pažiūrėti į šį delikatų klausymėlį,tai manau,kad čia kalta fiziologija.Kažkas ten tiem vyrukam kitaip,nei mums...Aš auginau dvi mergaites,tai tikrai tiek "nebezdėjo",kaip dabar mano sūnaitėlis.Dabar dviese kala,kaip iš kulkosvaidžių.Bandau juokauti,bet kartais taip suerzina,kad tikrai nebūna juokinga

nesuprantu kas čia per problema? taigi natūralu. čia kaip su rūkymu. vienas žymus žmogus (nustebtumėt sužinoję, kas) man kartą atėjus pas jį į svečius ir paklausus ar čia rūkoma, pasakė: čia gyvenama. Supratot auksinę mintį? namai - ta vieta, kur žmogus gali daryti viską, kas jam patinka ir būti savimi. Juk tai MANO namai, kokio velnio turiu eit bezdėt į balkoną? juokingos man tos "inteligentės", kurios čia rašo kad pasaulio pabaiga ateina, kai vyras namie bezda. o ką po to jį ligoninėj lankysit, kai sprogs???

QUOTE(Domcė @ 2006 01 10, 16:22)
Mane tai labai siutina,kai dar mėgina suversti kaltę kitiems.atseit,tai maistas,tai nuovargis kalti.Arba,kai atsigula į lovą,tikėdamasis meilės žaidimų ir pavaro...
,tai jau tikrai pasijuntu tokia nepažeminta...jau geriau tiesiai į "snukį" spjautų...

Jau turbūt būtum paskendusi jei nuo kiekvieno pabezdėjimo tau į snukį spjautų. Man tai geriau tegul sau ramiai nusibezda, negu spjauna. Na kiekvienam savo...
O inteligentės tai čia tik su ironija
Na kazkaip per 1,5 metu draugystes, nelabai girdejau isvis ji perdziant 
Bet vat rauget tai megsta, net garsiai (bet aisku nespecialiai, cia jo organizmas toks)... Tai kai nusiraugeja, iskart mokau, kad reikia atsiprasyti, tai dabar ir pats dazniausiai atsimena ir atsipraso...
Ach tos moterys - jei ne jos - vyrai kaip gyvuliukai butu

Bet vat rauget tai megsta, net garsiai (bet aisku nespecialiai, cia jo organizmas toks)... Tai kai nusiraugeja, iskart mokau, kad reikia atsiprasyti, tai dabar ir pats dazniausiai atsimena ir atsipraso...
Ach tos moterys - jei ne jos - vyrai kaip gyvuliukai butu

na..cia super..
oj..su tuo "skaniu burbulu" mes irgi kariavom..buvo po truputi o dabar jau kuo daugiau....
mane pyktis eme..siutau..rekiau..kad kiauliska..ir ka...nieko...
teko irgi imtis veiksmu tipo ir "as moku"
bet deja...nieko gero..dabar tai tapo pajuoka...ka padarysi..vaistams nera pinigu

QUOTE("linaaa @ 2006 01 14, 06:05)
radot del ko cia pergyvent...
geda prisipazint,bet kad tai tiesa...ir prie stalo as jam daviau gazo ir kai miegot nueidavom ir kai tik prabusdavo ir net specialiai nevedinau namu ir isjungiau "ambipur" kad pajustu ta kvapeli ...tai dabar jau nustojo.sako nebedarys taip kad tik as to nebedaryciau
o as dar specialiai kiausuniu ,po to obuoliu uzvalgydavau kad "pavaryciau" tai dabar ramu...

QUOTE(DjeVu @ 2006 01 15, 12:21)
nesuprantu kas čia per problema? taigi natūralu. čia kaip su rūkymu. vienas žymus žmogus (nustebtumėt sužinoję, kas) man kartą atėjus pas jį į svečius ir paklausus ar čia rūkoma, pasakė: čia gyvenama. Supratot auksinę mintį? namai - ta vieta, kur žmogus gali daryti viską, kas jam patinka ir būti savimi. Juk tai MANO namai, kokio velnio turiu eit bezdėt į balkoną? juokingos man tos "inteligentės", kurios čia rašo kad pasaulio pabaiga ateina, kai vyras namie bezda. o ką po to jį ligoninėj lankysit, kai sprogs??? 

Na, man nelabai patinka, kai vyras bezda ypač kai kvapas būna nekoks...

QUOTE(Laume2 @ 2006 01 25, 12:50)
Vot dar ir raugejimas