Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Netyčia užklydau į šitą temą darbo metu, bandžiau skaityti nuo pradžių , bet nepavyko iki galo perskaityti, labai juokas ima, nesupras gretimam kabinete kolegos manęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau kai dar alų gerdavu ir žirnius valgydavau, tai pavarydavau petardų - fejervertkas budavo kaip per naujus metus. O dabar kai pameciau situos brudnus uzsiemimus, tai nebebutu is ko bezdet, jei nevalgyciau ridiku - nuo jų šaibeles termabranduolines gaunasi. bet aš ne gyvulis kad namie sikciau, pas mane itaisytas ventiliatorius ir labai gerai ir nesmirsda visai.
Atsakyti
Visi mes žmonės, na kam nepasitaiko smile.gif Nematau čia jokio kriminalo, ar kokio tai nuosmukio santykiuose kaip kažkuri dalyvė išsireiškė.
Noa, tavo mintys visada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A mana vyrs tai ir tyliai ir garsiai pavaro.Ir atskritai leidžia visus garsus (raugioja ,knarkia) kurie priklauso tikram vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tabu @ 2005 12 01, 18:49)
doh.gif Gadina ir dar kaip gadina doh.gif  doh.gif  doh.gif man tuo momentu norisi ji gun_bandana.gif o jis aiskina kad jam tai normalu ir kai bezda tai dar ir issisiepe kaip koks asilas,kartais net koja pakelia kad lengviau iseitu bash.gif  bash.gif  bash.gif

Į maniškį panašus smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar labai tas oras sugenda,nes ventiliacija namuose thumbup.gif ,ir būna tik garsas-kvapo jokio
Atsakyti
Na gal ir gadina, bet man neteko pajusti lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif ..
Siaubiakas laugh.gif .. Maniski tai gadina bet, labai retai ir man leidus laugh.gif ..
Ir dar kai is manes pazada isgauda, kad ir as kada perstelsiu laugh.gif ..
Kad jam ne taip geda butu laugh.gif ..
Atsakyti
gera tema biggrin.gif aš tai sakau paukščiukai ramiai už lango miega, kai mes langą praveriam, nes "dujotekis" visas išeina lotuliukas.gif nuo sūrių ir riešutukų...
vargelis, bet ką jau padarysi...
Atsakyti
mums net klausimu nekyla blink.gif juk namai ta vieta,kur gali visiskai atsipalaiduot. uzvalgom kokio "gerio" tai langus reikia atidaryt,kad kaimynai neuzdustu lotuliukas.gif pavarom abu is sirdies,nu gi neiseina kartais sulaikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis negadina prie manes.O jei neduok dieve taip atsitinka - atsipraso...Gal per mazai laiko praleidzia namuose,kad perstu.Issiperdzia darbe
Atsakyti
nu mano tai gadina... nors kaip cia pasakius, gadina labiau garsu nei kvapu.. ir butinai tris kartus lotuliukas.gif
Atsakyti