Netyčia užklydau į šitą temą darbo metu, bandžiau skaityti nuo pradžių , bet nepavyko iki galo perskaityti, labai juokas ima, nesupras gretimam kabinete kolegos manęs
Anksčiau kai dar alų gerdavu ir žirnius valgydavau, tai pavarydavau petardų - fejervertkas budavo kaip per naujus metus. O dabar kai pameciau situos brudnus uzsiemimus, tai nebebutu is ko bezdet, jei nevalgyciau ridiku - nuo jų šaibeles termabranduolines gaunasi. bet aš ne gyvulis kad namie sikciau, pas mane itaisytas ventiliatorius ir labai gerai ir nesmirsda visai.
Visi mes žmonės, na kam nepasitaiko Nematau čia jokio kriminalo, ar kokio tai nuosmukio santykiuose kaip kažkuri dalyvė išsireiškė. Noa, tavo mintys visada
Gadina ir dar kaip gadina man tuo momentu norisi ji o jis aiskina kad jam tai normalu ir kai bezda tai dar ir issisiepe kaip koks asilas,kartais net koja pakelia kad lengviau iseitu
.. Siaubiakas .. Maniski tai gadina bet, labai retai ir man leidus .. Ir dar kai is manes pazada isgauda, kad ir as kada perstelsiu .. Kad jam ne taip geda butu ..
gera tema aš tai sakau paukščiukai ramiai už lango miega, kai mes langą praveriam, nes "dujotekis" visas išeina nuo sūrių ir riešutukų... vargelis, bet ką jau padarysi...
mums net klausimu nekyla juk namai ta vieta,kur gali visiskai atsipalaiduot. uzvalgom kokio "gerio" tai langus reikia atidaryt,kad kaimynai neuzdustu pavarom abu is sirdies,nu gi neiseina kartais sulaikyt