Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vakar net apsipykę dėl to buvom, kai aš pagarsinau mintį, kad aš net namie prie tėvų ir sesės tokių dalykų daryti negalėdavau blush2.gif Ir dabar prie jo nedarau, tiesiog iš elementaraus mandagumo, nes gi žinau, kaip kitam nepatinka, kai šalia orą gadina. Ir dar garsiai tongue.gif Tai va, nešnekėjom visą vakarą, bet paskui man teko atsiprašyti ir pripažinti, kad jis vis dėlto savo namuose ir čia jam neleisti elgtis taip, kaip jis nori, būtų jau virš egoizmo iš mano pusės doh.gif
Atsakyti
doh.gif Gadina ir dar kaip gadina doh.gif doh.gif doh.gif man tuo momentu norisi ji gun_bandana.gif o jis aiskina kad jam tai normalu ir kai bezda tai dar ir issisiepe kaip koks asilas,kartais net koja pakelia kad lengviau iseitu bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Jau nepamenu ar kartais nerasiau... doh.gif ax.gif
Tautosaka, berods is dainuskos: "...nei rutos, nei metos man taip nekvepejo, kaip mano panele skaniai pabezdejo..."
Atsakyti
Bezda ir mano vyrelis... Patinka, nepatinka - bezda ir viskas. Mama jam leido, tai dabar jau saukstai po pietu... Tenka tik susitaikyti... Kartais perspeja, kartais ne... nu ka dabar darysi, juk ne gyvenimo pabaiga jau... cool.gif
Atsakyti
Oho čia puse inteligenčių pasirodo yra. Pamanykit pabezda vyras, lyg pačios taip nedarote. Aš tai iš to tragedijos nedarau. Be to, man atrodo, kad aš už savo vyrą geriau pavarau. Jei būtų varžybos, tai ko gero nurungčiau jį.
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2005 12 09, 21:21)
Oho čia puse inteligenčių pasirodo yra. Pamanykit pabezda vyras, lyg pačios taip nedarote. Aš tai iš to tragedijos nedarau. Be to, man atrodo, kad aš už savo vyrą geriau pavarau. Jei būtų varžybos, tai ko gero nurungčiau jį.

thumbup.gif Maladec zeme, tik klausimas kyla, ar tu garsiau, ar kvapniau pavarai uz ji biggrin.gif ?

Atsakyti
Seniai shiame skyrelyje nesilankaiu, bet kaip matau dar nei vyrai nei supermamos bezdeti nemetete. Dar ta pachia linksma gaidele diskutuojate shia beribe tema biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2005 12 12, 12:52)
Seniai shiame skyrelyje nesilankaiu, bet kaip matau dar nei vyrai nei supermamos bezdeti nemetete. Dar ta pachia linksma gaidele diskutuojate shia beribe tema biggrin.gif  thumbup.gif

Nu ir buta cia apie ka diskutuoti doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2005 12 09, 22:21)

Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif Taigi čia žmogiška ir gali atsitikti didele nelaimė, jei žmogus to nedaro g.gif Manau namai ir yra ta vieta, kur žmogus turi jaustis patogiai. Tai ir daro jis ten ką nori. Nu dar to betrūko, kad uždrausčiau saviškiui gadint ora blush2.gif gal į laiptinę pasiūst jį kai užeina noras g.gif
Atsakyti
Būna, bezda. Kartais aploju jį dėl neypatingo stengimosi daryti tai nuošaliau (kad mano poniškos ausys to negirdėtų) biggrin.gif
Na o iš kitos pusės, ką siūlot - mesti jam ant stalo skyrybų popierius??? blink.gif
Kitų bėdų, rimtesnių, esam turėję smile.gif Jau bezdėjimo gal kaip nors nelaikysim "vinimi į santykių karstą".
Atsakyti
Maniškis gadina, ir kai aš susiraukiu sako: "gyvulys, žinau, kad esu gyvulys "ir juokiasi. Ir beja tai darau ir aš, namie. Sulaikyti smarvę savo viduje yra nesveika ir kūnui ir sielai. biggrin.gif Juk kambarius išvėdinti galima, o kaip kitaip išvėdinsi organizmą? nematau čia nieko smerktino. To niekad nedarome viešose vietose. Kodėl pvz. kai vaikas nusiperdžia nieks labai nereaguoja. Tipo dujos išėjo, sveika. O tai suaugusio zmogaus organizmas kitoks? Juk taip pat sveika.... mirksiukas.gif

o" vinys į karsta" manau per daug skambiai pasakyta....
Atsakyti
megalol.gif
Atsakyti