Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 07, 21:36)
Man labai patiko. Susvelnina plaukus, kas svarbiausia neriebina. Ir pastebejau kad siek tiek patiesina plaukus

o blizgesio suteikia? ax.gif jau beveik įtikinai, turbūt reiks nuspirkt, nes man tik nenuskalaujami dabar imponuoja. tik minusas, kad išsinaudoja labai greit. jau nežinau, kiek moisture kicko išnaudojau, man labai tinka jis, tik kaina užkilus nenormaliai jo.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 04 08, 11:17)
o blizgesio suteikia? ax.gif jau beveik įtikinai, turbūt reiks nuspirkt, nes man tik nenuskalaujami dabar imponuoja. tik minusas, kad išsinaudoja labai greit. jau nežinau, kiek moisture kicko išnaudojau, man labai tinka jis, tik kaina užkilus nenormaliai jo.

Va ir negaliu pasakyt ar to blizgesio suteikia, nes mano naturalus gana blizga
Atsakyti
Aš naudoju DRUIDE firmos nenuplaunamą purškiamą balzamą. Labai patinka ax.gif nežinau kaip įkelti nuotrauką, tai įdedu nuorodą į jį:

DRUIDE balzamas, paspauskite čia

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 01 27, 15:59)
O man nuo šito daikto plaukai trupejo gabalais  doh.gif  Naudojau gal kokius metus (kirpeja patare, sake reikia plaukams drekinimo)  g.gif  Vis laukiau kada tie plaukai atsigaus, o jie atsigavo tik kai nustojau naudoti ta purškala. Iš pradžiu galvojau kad, gal, tik sutapimas. Neseniai vel pabandžiau, ir vel kai butelukas jau i pabaiga buvo- plaukučiai trupet pradejo  doh.gif  Baisus tas daiktas, bent jau man  netinka:geda2:

nu visvien man nesitiki, kad nuo tokio daikto plaukai galetu trupet gabalais g.gif
Atsakyti
o gal kas esate is jusu bande Keune firmos nenuplaunama purskiama kondicionieriu? Zadu isigyt, mastau ar verta.
Atsakyti
Turiu is Bonacure purskiama (rozini) nu bet nezinau, atrodo, pasipurskiu nedaug, bet plaukai kaip sukrite, arba as nemoku.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 21, 13:11)
Aš irgi naudoju gliss kur rozini, stebuklu nedaro, bet man patinka  biggrin.gif  ir kvapas labai fainas  wub.gif  thumbup.gif

man gliss kur labiausiai del kvapo ir patinka biggrin.gif rozinis siek tiek tiesina plaukus, o geltona irgi naudoju jau kelinta buteliuka, papurskiu galiukus kai sausi buna...bet nebezinau ar ir toliau naudosiu, nes naudojau tiek daug priemoniu sausiems plaukams, kad nuo ju man plaukai dar labiau nusausejo man atrodo...o gal cia pavasaris, vitaminu trukumas kaltas nezinau biggrin.gif
Atsakyti
va dar isbandziau nivea ir oriflame kur nuo saules saugo, tai vistiek rozinis gliss kur geriausius prisiminimus kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 09, 10:18)
nu visvien man nesitiki, kad nuo tokio daikto plaukai galetu trupet gabalais g.gif

kokio ,,tokio"?sudetis ssss,nenuostabu,kad trupa plaukai,o jei dar ir linke sauseti ar ploni..
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 21, 13:49)
kokio ,,tokio"?sudetis ssss,nenuostabu,kad trupa plaukai,o jei dar ir linke sauseti ar ploni..

na jau sudetis ne daugiau ssss kaip bet kurios kitos tokio pobudzio priemones.. nuo lako plauku, ar putu gal ir gali trupeti, nu bet nesitiki, kad nuo nenuskalaujamos kondiskes gali. mirksiukas.gif nebent ant virsaus su tiesinimo znyplem uzlygindavo, tai gal... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 21, 14:49)

"tokio" - nenuskalaujamo kondicionieriaus, kurio dargi ir paskirtis drekinti. patikeciau, kad efekto nelabai duoda, bet kad plaukai trupa - tikrai ne
esu netgi tikra, kad ta trupejima leme visai kiti veiksniai, o ne purskiama kondiske.
Atsakyti
Na jei plaukai daug peroksido ragave,balinti,suvaryti,tai vos prilietus gali trupet,o kad kondiske tepi tas jau dzin,nes jie nuo prisilietimo luzta...

Jei i tema vasara man nepamainomas B moisture kick melynasis,ar siaip garbanas atgaivint ar pries fenuojant ir kvapas wub.gif
Atsakyti