Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 02, 15:27)
Aha,  g.gif o mums iš kur žinoti? Čia jūs mėsėdžiai, o mes jūsų maistas  biggrin.gif  - instinktai savo padaro, prie urzgiančio neik, nes gali į kulšį įkąsti.  biggrin.gif  O tada jau liūtas nepatenkintas tuo, kad jautis (mėsa) neprieina prie urzgiančio liūto - visai "sugadina" situaciją ir ima dar ir riaumoti.  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu iš kur tada pas "mėsą" tiek drąsos turi rastis, kad eiti artyn prie "riaumojančių" "dantų ir nagų"? A... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O vat sia teorija drisciau pavadinti klaidinga smile.gif Liutai apskritai geros valios ir sirdies zmones, gera linkintys. Todel siaip jau is niekur nieko imti ir kandziotis mums nei savigarba neleidzia, nei tokio noro nera. Priesingai nei skorpionai - vat sie zmones turi daug nuodo savyje ir sugeba pakenkti kitam kada tik jiems susisviecia (cia pastebejimas is mano praktikos, ne is horoskopu aprasu). Kalbant apie liutus, gali tokiais momentais islisti ne noras "ikasti", o tiesiog kaprizai ("As noriu to, as noriu ano, o jau nebenoriu, o dabar tave truputi paerzinsiu, tik siaip zaidimo forma...), bet tai nieko bendro su piktybiniu kenkimu. Aisku, aplinkiniams gali taip pasirodyti, nes tokiu kaprizu nei patys liutai negali pakesti biggrin.gif arba kitu atveju, kaip minejau, jei kazkas ikanda, iskaudina, gali issiverzti spontaniskas noras atsilyginti blush2.gif Bet siaip, kad is niekur nieko.... nebuna taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 02, 12:36)
<...>
O taip  lotuliukas.gif Vienintelis dalykas mane laiko, jog zinau, kad jis nuosirdus. Tai taip ir keliaujam mudu pasistumdydami, vel apsikabindami  lotuliukas.gif O tokios diskusijos labai padeda pamatyti ir savo klaidas. O kaip tu, Sahrazad, gyvuoji?  4u.gif

Nuoširdumas yra labai labai labai didelis pliusas smile.gif Ir svarbu žmogus norėtų būti kartu, o tada...lieka tik niuansai smile.gif
O man tai sekasi gerai ir nieko konkretaus, vieną raguotį keičia kitas, jau net norėtųsi įvairovės... tai ir stengiuos nesikišti į pokalbį, nes nei liūtiškumo nei jautiškumo savyje neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 03, 13:43)
Nuoširdumas yra labai labai labai didelis pliusas smile.gif Ir svarbu žmogus norėtų būti kartu, o tada...lieka tik niuansai smile.gif
O man tai sekasi gerai ir nieko konkretaus, vieną raguotį keičia kitas, jau net norėtųsi įvairovės... tai ir stengiuos nesikišti į pokalbį, nes nei liūtiškumo nei jautiškumo savyje neturiu ax.gif

Oi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 03, 12:43)
Nuoširdumas yra labai labai labai didelis pliusas smile.gif

Arba minusas, jei kas nors neteisingai tai interpretuoja. biggrin.gif Pvz. neseniai žmona man prikišo, kad dar iki mūsų vestuvių išgirdo mano telefoninį pokalbį, kuriame aš lygtais (gal ir pasakiau, neatsimenu) pasakiau kažkam, kad radau savo būsimų vaikų mamą. Pasirodo nešiojosi šitai baisiai įsižeidusi 8 metus. Taip ir neatsakė, kodėl įsižeidusi, nes būsimų vaikų mama - tai nuoširdus mano jausmas, kad sutikau moterį su kuria noriu turėti ateitį, kad ne tik faina, o pasitikiu ir noriu kartu auginti vaikus, ...... O kaip ji ta interpretavo, man paslaptis iki šiol. Todėl nuoširdumas - tas dalykas, kurį vartoti reikia pamatuotai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 14:26)
liutai megsta tyleti. Tai yra tiesa, nes tokiu budu mes tikriname, kiek mes kitam zmogui rupime. Nes jei nerodo demesio, vadinasi, ir nerupim. Paprasta smile.gif Jei nerupime, na tai ir tiek to, geriau kancioje skesti, nei maldauti jausmu 

nesu liute, bet pasirasau po kiekvienu zodziu, tikrai apie mane drinks_cheers.gif
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 15:37)
Toks jausmas, kad jis troksta, jog paskui ji lakstyciau.

cia ne jausmas, jie to ir troksta doh.gif eyes on me, noras demesio ir visu tu wow wow wow rolleyes.gif
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 02, 10:13)
Tai sakai, kad abu šie ženklai yra sutverti daugiau gauti nei duoti?  g.gif Gal ir taip, bet gaudami tai ko mes trokštame, pasidarome ir labai dosnūs duodami.

tikrai taip, jauciai - imantis zenklas. ir ta pajutau labai aiskiai, kad vis duodu, duodu, o pati negaunu, bet tokie santykiai neturi perspektyvos, nes viena diena pajauti, kad gana - viskam yra ribos - kad esi verta ne tik buti "melziama", bet ir gauti. ir kai tokia busena ateina, tuomet jums, jauciams, ir atrodo, kad dama nuolat tik nepatenkinta, tik jus kritikuoja. o saknys zymiai giliau. ir po truputi tas nuolatinis davimas - ir nieko negavimas "sueda" net pacius graziausius viduj puoseletus jausmus.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 03, 14:26)
Arba minusas, jei kas nors neteisingai tai interpretuoja.  biggrin.gif Pvz. neseniai žmona man prikišo, kad dar iki mūsų vestuvių išgirdo mano telefoninį pokalbį, kuriame aš lygtais (gal ir pasakiau, neatsimenu) pasakiau kažkam, kad radau savo būsimų vaikų mamą. Pasirodo nešiojosi šitai baisiai įsižeidusi 8 metus. Taip ir neatsakė, kodėl įsižeidusi, nes būsimų vaikų mama - tai nuoširdus mano jausmas, kad sutikau moterį su kuria noriu turėti ateitį, kad ne tik faina, o pasitikiu ir noriu kartu auginti vaikus, ......  O kaip ji ta interpretavo, man paslaptis iki šiol. Todėl nuoširdumas - tas dalykas, kurį vartoti reikia pamatuotai.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, va cia tikrai keistas sios moters isizeidimas smile.gif Galvoju, as tai kokia laiminga buciau tai nugirdus biggrin.gif Bet, matyt, ji tiesiog slapta tikejos kazko kito ir todel isiskaudino. Galbut ji norejo isgirsti tave sakant draugams "Wow, radau pacia nerealiausia moteri, pacia graziausia, pacia geriausia, man tinkamiausia" bigsmile.gif Galbut ji "mano busimu vaiku mama" prieme tiesiog labai buitiskai. Na, cia tik speliones.... is tiesu labai sunku tai suprasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 14:32)
Na, va cia tikrai keistas sios moters isizeidimas  smile.gif Galvoju, as tai kokia laiminga buciau tai nugirdus  biggrin.gif Bet, matyt, ji tiesiog slapta tikejos kazko kito ir todel isiskaudino. Galbut ji norejo isgirsti tave sakant draugams "Wow, radau pacia nerealiausia moteri, pacia graziausia, pacia geriausia, man tinkamiausia"  bigsmile.gif Galbut ji "mano busimu vaiku mama" prieme tiesiog labai buitiskai. Na, cia tik speliones.... is tiesu labai sunku tai suprasti  rolleyes.gif

Va ir aš dabar taip galvoju. Bet ką tai byloja, kad negali būti atviras ir nuoširdus, nes gali tau pačiam tuo "nuoširdumu" ir į sprandą "įmesti". Čia matyt tas pats kaip man su pasipiršimo ir tolesnės įvykių eigos plėtotė. Matyt ji irgi tikėjosi kažkaip ne taip, o suprato savaip. Va kai rasim bendrą vardiklį tarp riaumojimo ir mūkimo - tada pasikalbėsim, o kol kas kiekvienas savaip. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo idealas pagal Zodiaką:
Jautis. Dievina tvirtas ir protingas moteris. Lengvabūdės kvailutės jam kelia siaubą ir skatina dėti į kojas. Jei nori suvilioti Jautį - būk žvali ir energinga: jam periodiškai reikia tavęs, kad įkrautų savo baterijas. Parodyk, kad esi sumani šeimininkė ir apskritai visų galų meistrė. Priimk drąsius sprendimus, kelk įdomias idėjas. Apskritai visaip demonstruok, kad tavimi galima pasikliauti.
~~~~
va taip va, pasirodo nereikia jiems jokiu efimeriniu, svelniu, trapiu butybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 03, 15:59)
Va ir aš dabar taip galvoju. Bet ką tai byloja, kad negali būti atviras ir nuoširdus, nes gali tau pačiam tuo "nuoširdumu" ir į sprandą "įmesti". Čia matyt tas pats kaip man su pasipiršimo ir tolesnės įvykių eigos plėtotė. Matyt ji irgi tikėjosi kažkaip ne taip, o suprato savaip. Va kai rasim bendrą vardiklį tarp riaumojimo ir mūkimo - tada pasikalbėsim, o kol kas kiekvienas savaip.  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Meile visada yra rizika (buti nepriimtam, nesuprastam, ne taip suprastam ir t.t.). Ir cia laimi tas, kas isdrista myleti ta netobula zmogu... be salygu "jei tu, tai ir as", "anakart as, sikart tu"... Ir tai galioja absoliuciai tiek liutams, tiek mano mylimiems jautukams, tiek absoliuciai visiems zmonems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 03, 16:06)
Jo idealas pagal Zodiaką:
Jautis. Dievina tvirtas ir protingas moteris. Lengvabūdės kvailutės jam kelia siaubą ir skatina dėti į kojas. Jei nori suvilioti Jautį - būk žvali ir energinga: jam periodiškai reikia tavęs, kad įkrautų savo baterijas. Parodyk, kad esi sumani šeimininkė ir apskritai visų galų meistrė. Priimk drąsius sprendimus, kelk įdomias idėjas. Apskritai visaip demonstruok, kad tavimi galima pasikliauti.
~~~~
va taip va, pasirodo nereikia jiems jokiu efimeriniu, svelniu, trapiu butybiu biggrin.gif

thumbup.gif
Jooo, reikalavimai dideli.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 03, 14:26)
Arba minusas, jei kas nors neteisingai tai interpretuoja.  biggrin.gif Pvz. neseniai žmona man prikišo, kad dar iki mūsų vestuvių išgirdo mano telefoninį pokalbį, kuriame aš lygtais (gal ir pasakiau, neatsimenu) pasakiau kažkam, kad radau savo būsimų vaikų mamą. Pasirodo nešiojosi šitai baisiai įsižeidusi 8 metus. Taip ir neatsakė, kodėl įsižeidusi, nes būsimų vaikų mama - tai nuoširdus mano jausmas, kad sutikau moterį su kuria noriu turėti ateitį, kad ne tik faina, o pasitikiu ir noriu kartu auginti vaikus, ......  O kaip ji ta interpretavo, man paslaptis iki šiol. Todėl nuoširdumas - tas dalykas, kurį vartoti reikia pamatuotai.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vienas iš galimų priežasčių įsižeidimui: ji save tuo metu Jūsų sanytkiuose identifikavo su Princese... MYlimąja...net iš dviejų didžiųjų raidžių...gyvenimo moterim... ta vienintele ir nepakartojama..o išgirdus tą frazę pasijuto lyg jos paskirtis būtų banaliam JŪSŲ vaikų išnešiojimui... (Jūs pats gi išnešioti negalit...) kažkas tokio lyg perykla ant dviejų kojų...ir akivaizdu, jog jai tas labai įstrigo... aš net įtariu, jog pas ją viduje yra tokia slapta kertelė "kompromatui" rinkti... faktas, jog pasakė - pozytyvus.. reiškia daro tvarką...arba ... naujam brudui vietos trūksta...:-X
Atsakyti
Na va, ka ir sakau, nesusipratimams tarp liutu ir jauciu nera ribu unsure.gif O dar po to kiek laiko nuteka, kol tiesa issiaiskina biggrin.gif
Kalbant apie nesusipratima tarp Publicum47 ir jo moters, vis tik stociau i Publicum47 puse mirksiukas.gif Manau, apskritai svarbiausias dalykas - nuosirdumas, o ne pompastiskas jausmu demonstravimas. Tiesiog negaliu pakesti visko, kas dirbtina... Esme, kad jo moteris ne taip visa tai suprato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 06, 13:17)
Na va, ka ir sakau, nesusipratimams tarp liutu ir jauciu nera ribu  unsure.gif O dar po to kiek laiko nuteka, kol tiesa issiaiskina  biggrin.gif
Kalbant apie nesusipratima tarp Publicum47 ir jo moters, vis tik stociau i Publicum47 puse  mirksiukas.gif Manau, apskritai svarbiausias dalykas - nuosirdumas, o ne pompastiskas jausmu demonstravimas. Tiesiog negaliu  pakesti visko, kas dirbtina... Esme, kad jo moteris ne taip visa tai suprato  ax.gif

tai žinoma, jog Publicum47 moteris jo zhodzhius ne taip suprato.. Noras turėti su kitu žmogumi vaikų čia aukščiausia pasitikėjimo, meillės ect. išraiška , BET... žmona tuos žodžius "uzhseivino" ne kaip mintį, o kaip jausmą.. emociją - nuoskaudą... po tokių "seivinimų" santykiai ima dažytis kitokiomis spalvomis.. tos rūžavos mažiau... ir jau eilę metų...kitaip tariant.. sąskaita neuždaryta. Kažkur esu skaičius, jog tokiais atvejais, jei partneris vis neatlyžta, reikia jam duoti galimybę taip pat kažkuom "prikiaulinti" tik aišku nepersūdyti, jog kitoj pusėj sąskaita neatsidarytų... smile.gif Čia teorijoje taip .. na o praktikoje...siūlyčiau tam vyrui savo "kaltę" išpirkti pvz naujais batais.. ar kokia rankine...ir TĄ apsipirkimą būtent taip ir įgarsinti... "einam mano kaltės išpirkinėti"... su naujais batai ar rankine žmona vėl pasijus princese ir viskas bus gerai...labai sakyčiau praktiškas patarimas...tiek batų. .tiek rankinių reikia nuolat...du zuikiai vienu šuviu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 06 spalio 2012 - 14:07