QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 08, 12:46)
Nebandei nepriekaištaudama paklausti jo kodėl jis taip daro, nes aš suprantu, kodėl jis savo atsisakymą paaiškina realiomis priežastimis. Tu nenori išgirsti, o jis liūdinti tavęs tikrosiomis tų atsisakymų priežastimis - gal jis namisėda ir visi išėjimai jam nėra prioritetas. Iš čia paradoksas: jis išėjęs su tavimi galvoja, kad padarė tau paslaugą, o ir tikisi "dovanos" už tą paslaugą, o tu galvoji, kad įteikei "dovaną" jam ir tikiesi atsakomojo reveranso: kažkokiu būdu išreikšto dėkingumo. O iš kur tam dėkingumui rastis, jei jisai mano, kad jau pats ėjimas su tavimi yra savo jausmų išraiška, nes darė kažką kas jam nelabai prie širdies dėl tavęs.
Čia iš serijos, kad kai nori kažką padaryti žmogui - reikia padaryti tai ko tas žmogus iš tikro nori, o ne tai ką įsivaizduoji, kad jis galėtų norėti, kitaip ir gaunasi mano aprašytas paradoksas, ko pasekoje kiekvienas galvoja: aš juk dėl jo/jos padariau, o sulaukiu priekaištų.
Net jei su salyga, kad as pati atvykstu pas ji?
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 08, 12:47)
tada dar taip pagalvojau, bet tik
breinstorminu, gal jis iš tokių, kuriam ne siūlyt reikia ir laukti jo pritarimo, bet išsikepti bliūdą kotletų, parašyti sms: "ar esi namie? atvarau, valgysim kotletus gersim alų" ir įsibraut tokiu būdu pas jį. Gal jis toks
stumk-trauk tipas? Bet čia reikia turėt drąsos, kad neužsistums ir neišvarys pro duris.
Nes jei vis siūlai, o jis mykia vis kažką nei taip nei ne, o paskui šast- "taigi žinai, kad noriu". Tai man atrodo jis iš tokių...Na stiprybės Jums su juo
Mes su Sahrazad ryskiai ant tokiu pat "stumk trauk" tipu uztaikem

Kazkaip suprantam viena kita, apie ka kalba

. Veiksmais nieko nedaro, dar prie viso to ir atsisako tavo iniciatyvos, taciau ISPRASIUS susitikima, jo aistroms galo nera. Be galo priestaringas zmogus...

Publicum47 atvejis juk kitoks, jis gi zmonai parode, kad nori buti su ja, net jei ir nemoka tu jausmu reiksti.