Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 06, 15:06)
tai žinoma, jog Publicum47 moteris jo zhodzhius ne taip suprato.. Noras turėti su kitu žmogumi vaikų čia aukščiausia pasitikėjimo, meillės ect. išraiška , BET... žmona tuos žodžius "uzhseivino"  ne kaip mintį,  o kaip jausmą.. emociją - nuoskaudą... po tokių "seivinimų" santykiai ima dažytis kitokiomis spalvomis.. tos rūžavos mažiau... ir jau eilę metų...kitaip tariant.. sąskaita neuždaryta. Kažkur esu skaičius, jog tokiais atvejais, jei partneris vis neatlyžta, reikia jam duoti galimybę taip pat kažkuom "prikiaulinti" tik aišku nepersūdyti, jog kitoj pusėj sąskaita neatsidarytų... smile.gif Čia teorijoje taip .. na o praktikoje...siūlyčiau tam vyrui savo "kaltę" išpirkti pvz naujais batais.. ar kokia rankine...ir TĄ apsipirkimą būtent taip ir įgarsinti... "einam  mano kaltės išpirkinėti"... su naujais batai ar rankine žmona vėl pasijus princese ir viskas bus gerai...labai sakyčiau praktiškas patarimas...tiek batų. .tiek rankinių reikia nuolat...du zuikiai vienu šuviu...  smile.gif

Tikra tiesa, nuosirdus atsiprasymas ir bandymas eiti i kitoki kontakta, tikrai padeda dideles nuoskaudas atleisti rolleyes.gif
Atsakyti
na, o jei Publicum47 turi gera jumoro jausma, tai "atpirkes kalte" galetu zhmonai pasakyti... "o dabar, Princese - namo... ash vel taip uzhsinorejau su tavim "vaiku"... tada net trys zhuikiai gaunasi... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 06 spalio 2012 - 15:13
Dar vienas dalykas, kuris liutus varo is proto (neigiama prasme) - jauciai visada issisukineja nuo konkretaus atsakymo bash.gif O jei dar konkretus klausimas susijes su jausmais, su santykiais... apsimeta, kad negirdi, arba atsakymas - "Nezinau, neturiu atsakymo, tiesiog taip yra".... Tai tiesiog siutina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 07, 10:55)
Dar vienas dalykas, kuris liutus varo is proto (neigiama prasme) - jauciai visada issisukineja nuo konkretaus atsakymo bash.gif O jei dar konkretus klausimas susijes su jausmais, su santykiais... apsimeta, kad negirdi, arba atsakymas - "Nezinau, neturiu atsakymo, tiesiog taip yra".... Tai tiesiog siutina  mad.gif

kartais vyrai nesugeba jausmų įvardinti žodžiais...būdinga daugeliui... mano draugas tarkim pats buvo nevilty, nes matė, jog negali kalbėti... varėsi sau nepilnavertiškumo kompleksą sakydamas... nenustebk, turiu "broką" nevisada galiu kalbėti.. pasakyti tai ką noriu...suformuluoti sakinius...
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 16:32)
<...>Galbut ji "mano busimu vaiku mama" prieme tiesiog labai buitiskai. Na, cia tik speliones.... is tiesu labai sunku tai suprasti  rolleyes.gif

aš ir taip pagalvojau, kad per buitiškai. Juolab kiek pažįstu liūčių, tai jos labai mėgsta liaupses ir tikrai ne tokias: "ale kaip gerai bulves tarkuoji", o maždaug: "tu pati pati nerealiausia, net trūksta žodžių išreikšti" ax.gif ir tai nėra blogai. Visos juk norim pabūti šiek tiek princesės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 06, 14:17)
Na va, ka ir sakau, nesusipratimams tarp liutu ir jauciu nera ribu  unsure.gif O dar po to kiek laiko nuteka, kol tiesa issiaiskina  biggrin.gif
Kalbant apie nesusipratima tarp Publicum47 ir jo moters, vis tik stociau i Publicum47 puse  mirksiukas.gif Manau, apskritai svarbiausias dalykas - nuosirdumas, o ne pompastiskas jausmu demonstravimas. Tiesiog negaliu  pakesti visko, kas dirbtina... Esme, kad jo moteris ne taip visa tai suprato  ax.gif

ai žinot supaisysi čia... unsure.gif
kai pagalvoji, tarkim pajauti kažką, išreiški tai kaip pats supranti ir sugebi, ir tai nebūtinai net tiksliai atspindi jaučiamus jausmus, o kitas žmogus dar pusiau nugirsdamas ir dar per savo suvokimo prizmę tai išgirsta ir padaro kažkokias išvadas, tai kaip gali pykti už tai, kad tos galutinės išvados ne tokios kaip tikiesi? smile.gif sugedusio telefono sindromas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 08, 09:33)
aš ir taip pagalvojau, kad per buitiškai. Juolab kiek pažįstu liūčių, tai jos labai mėgsta liaupses ir tikrai ne tokias: "ale kaip gerai bulves tarkuoji", o maždaug: "tu pati pati nerealiausia, net trūksta žodžių išreikšti" ax.gif ir tai nėra blogai. Visos juk norim pabūti šiek tiek princesės 4u.gif

Nu va, o šitą procesą aš vadinu "smegenų birbinimu". Nesutverti mes šitam reikalui, mes darbais, o ne žodžiais tėvynę mylim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 08, 11:51)
Nu va, o šitą procesą aš vadinu "smegenų birbinimu". Nesutverti mes šitam reikalui, mes darbais, o ne žodžiais tėvynę mylim.  biggrin.gif

netaikau absoliučiai visiems, bet kai yra noro, dar ir kaip liežuvius pasmailinę "birbinat" smegenis biggrin.gif tik, bėda bėda, kad tas noras, vos tik nusprendžiat, kad tvirtovė jau užkariauta, bais greit nublėsta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 08, 09:56)
netaikau absoliučiai visiems, bet kai yra noro, dar ir kaip liežuvius pasmailinę "birbinat" smegenis biggrin.gif tik, bėda bėda, kad tas noras, vos tik nusprendžiat, kad tvirtovė jau užkariauta, bais greit nublėsta... rolleyes.gif

Nu tai labai jau logiškai. Kur tu matei povą su išskleista uodega po poravimosi. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 08, 10:51)
Nu va, o šitą procesą aš vadinu "smegenų birbinimu". Nesutverti mes šitam reikalui, mes darbais, o ne žodžiais tėvynę mylim.  biggrin.gif

O as maniau, kad jauciai kaip tik liezuviu, o ne darbais tevyne myli biggrin.gif Bent maniskis tai toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 08, 10:01)
O as maniau, kad jauciai kaip tik liezuviu, o ne darbais tevyne myli  biggrin.gif Bent maniskis tai toks  doh.gif

Nu tai gal neturi kol kas galimybės darbais įrodyti, todėl dar "aštrina" liežuvį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 08, 10:01)
O as maniau, kad jauciai kaip tik liezuviu, o ne darbais tevyne myli  biggrin.gif Bent maniskis tai toks  doh.gif

vat vat vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 08, 10:06)
Nu tai gal neturi kol kas galimybės darbais įrodyti, todėl dar "aštrina" liežuvį.  biggrin.gif

arba net nesivargina rolleyes.gif nes liezuviu - paprasciau, negu darbais.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 08, 12:01)
Nu tai labai jau logiškai. Kur tu matei povą su išskleista uodega po poravimosi.  biggrin.gif  biggrin.gif

***** kaip žiauru doh.gif biggrin.gif bet teisinga. man ir jau baisu, kad mano simpatijai greit uodega susiskleis ir baigsis įsimylėjusių "veršiuko" akių žvilgsnis, liks tik elementarus bulius maknojantis po pasaulį be didesnių skrupulų... unsure.gif
Atsakyti