Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XI

QUOTE(piripiri @ 2009 04 02, 21:37)
Turėjo būti iškrova, bet į vakarą apetitas užkilo ax.gif

matyt netinkama diena iskrovai siandien buvo.... schmoll.gif g.gif mane supykino nuo salstelejusio vaisinio kefyro skonio, o ir apetitas pakilo unsure.gif tai kad neprisikasniauciau kokio bieso, sedau ir suvalgiau normalia vakariene blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 04 03, 00:41)
sedau ir suvalgiau normalia vakariene

Geriau, nei prisirankioti iš užkandukų ir vis tiek alkanai būti thumbup.gif
O mane 2 imbieriniai žmogeliukai suviliojo, o po jų ir čebureką pribaigiau. Vakarienei vėl varškės užsimaniau.. Jau taip man varškės norisi paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2009 04 02, 21:46)
1.Geriau, nei prisirankioti iš užkandukų ir vis tiek alkanai būti thumbup.gif
2.Jau taip man varškės norisi paskutiniu metu g.gif

1. as irgi taip manau drinks_cheers.gif
2. man irgi ax.gif ypac kai pasidarau namines, tai negaliu ramiai pro saldytuva praeiti blink.gif o is tikruju tai reiskia, kad truksta kalcio mirksiukas.gif perziurek savo valgiarasti, jei truksta pavartok papildu ax.gif mano kaip tik kalcio tabletes baiges pries pora savaiciu, tai rankos pacios prie varskes, prie surio tiesias, jei klausais organizmo, jis viska pats pasako rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 04 03, 01:04)
o is tikruju tai reiskia, kad truksta kalcio

Tikriausiai nusipirksiu kalcio papildų, nes sunkiai išeina pakankamai jo prisirinkti.. Iš 500 gr varškės ne pusės tiek, kiek reikia, negavau.
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2009 04 02, 22:22)
Tikriausiai nusipirksiu kalcio papildų, nes sunkiai išeina pakankamai jo prisirinkti.. Iš 500 gr varškės ne pusės tiek, kiek reikia, negavau.

ribojant kaloriju kieki, deje, kalcio dazniausiai truksta mirksiukas.gif papildai nepakenks tikrai, o kalcis padeda liekneti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ketvirtadienies
Pusryciai:
kava su pienu ir cukrum (80)
Grikiu kose (250)
Pietus
kepta skorpionzuve (60)
Pavakariai:
4konservuotos slyvos (50)
Vakariene:
Saldaus pieno suris su trintomis braskemis (450)
Arbata su cukrum (20)
Daug zoleliu arbatos
Viso: 990 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 04 03, 06:16)
Ketvirtadienies
Pusryciai:
Grikiu kose (250)
Pietus
kepta skorpionzuve (60)
Pavakariai:
4konservuotos slyvos (50)
Vakariene:
Saldaus pieno suris su trintomis braskemis (450)
Arbata su cukrum (20)
Daug zoleliu arbatos
Viso: 990  smile.gif

kelias dienas nieko nesakiau, bet... unsure.gif cia gi badavimas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 04 03, 10:40)
kelias dienas nieko nesakiau, bet... unsure.gif  cia gi badavimas blink.gif  doh.gif

Naktine Fėja, jeigu zinotum kaip praejo mano savaitgalis ,kokiais kiekias viska valgiau tai suprastum kad tai yra tiesiog poilsis mano organizmui rolleyes.gif Beto, maitinuosi pagal imupro testa, negaliu visko valgyti, ir turiu labai derinti maista, tas tesis kol nepraeis visas gydymosi/atsinaujinimo laikotarpis tai dar puse metu... smile.gif viskas su mano valgiarasciu tvarkoj, esu priziurima gydytojos smile.gif bet taip galvoju, jeigu dar puse metu valgysiu su tokia maza dienos kaloriju norma tai ar organizmas nepripras prie to, ir kai gaus daugiau negu iprastai neprades kaupti riebaliukus?
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 04 03, 09:59)
Naktine Fėja, jeigu zinotum kaip praejo mano savaitgalis ,kokiais kiekias viska valgiau tai suprastum kad tai yra tiesiog poilsis mano organizmui  rolleyes.gif  Beto, maitinuosi pagal imupro testa, negaliu visko valgyti, ir turiu labai derinti maista, tas tesis kol nepraeis visas gydymosi/atsinaujinimo laikotarpis tai dar puse metu... smile.gif viskas su mano valgiarasciu tvarkoj, esu priziurima gydytojos  smile.gif  bet taip galvoju, jeigu dar puse metu valgysiu su tokia maza dienos kaloriju norma tai ar organizmas nepripras prie to, ir kai gaus daugiau negu iprastai neprades kaupti riebaliukus?

Tada tokiu atveju reikėtų neskelbti tokių valgiaraščių,nes tai gali kai kam atrodyti ,kad tai puikus valgiaraštis ir juo pasinaudoti ax.gif nors čia prilygsta tikram badavimui doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, cia taip graziai bendraujat, galiu prisijungt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuke05 @ 2009 04 03, 09:51)
Sveikos, mergaites, cia taip graziai bendraujat, galiu prisijungt? ax.gif

4u.gif žinoma
Atsakyti
PIRMADIENIS

PUSRYČIAI: "pusryčių" keksiukas su avižom, riešutais, morkom, džiovintais vaisias (400), gab. šokolado (45)
PIETŪS: pirktinis sumuštinis su sūriu ir svogūnais (400), jogurtas (120), kava su pienu ir cukrumi (100)
PAVAKARIAI: obuolys (60), bananas (100)
VAKARIENĖ: ryžiai su krevetėm padaže (180+180), agurkas, pomidoras (40)

VISO: 1625
Atsakyti