Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

kad labai kankino, nepaskyciau unsure.gif siaip dazniausiai isiskauda, kai susinervinu g.gif
Atsakyti
Kai man pradėdavo skaudėti galvą, imdavau galvot kad turi praeiti nes nevalia gerti vaistų ir patikėkit, praeidavo thumbup.gif
Atsakyti
Man kai kartais uzeina nedideli skausmai, stengiuosi atsipalaiduoti, kad nieko negalvochiau ir giliau pakvepuoju... nezinau, gal jie pas mane psichologines prigimties, nes po truputi ir praeina..
Atsakyti
man turbūt dar per mažas nėštumas, nes man galvos neskauda...o gal ir neskaudės thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
Acha, ir as dziaugiausi, kad nepykina (o pykinti pradejo nuo 2men.), dziaugiausi, kad galvos neskauda (jau pora savaiciu laiks nuo laiko jis apsireiskia). Tad nusispjauk per kairiji peti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2005 10 11, 14:08)
Acha, ir as dziaugiausi, kad nepykina (o pykinti pradejo nuo 2men.), dziaugiausi, kad galvos neskauda (jau pora savaiciu laiks nuo laiko jis apsireiskia). Tad nusispjauk per kairiji peti mirksiukas.gif

tagi aš ir rašau, kad dar turbūt per mažas nėštumas... mirksiukas.gif
Atsakyti

Nebūtinai, ar mažas, ar nemažas.
Man iki nėštumo galvą skaudėdavo tikrai dažniau, nei skaudėjo viso nėštumo metu. Dabar ems jau dideli, mums 30 suvirš savaičių ir būsimai mamai galvos neskauda. Individualu čia viskas 4u.gif
Atsakyti
Man nuo antro nėštumo mėnesio prasidėjo galvos skausmas. Galvą skaudėjo kiekvieną dieną, be pertraukos. Tai tęsėsi mėnesį. Tą laiką prisimenu kaip baisiausią košmarą. Atostogavau, oras geras, o man tik kaukti iš skausmo norisi. Pasireikšdavo kaip migrena- vemdavau, nuo bet kokio judesio galva "skildavo", negalėjau pakęsti triukšmo, karščio, ryškios šviesos. Kartais skausmą šiek tiek apmalšindavo stiprios kavos puodelis, gulėjimas nejudint tamsiame, vėsiame kambaryje su drėgnu rankšluosčiu ant kaktos. Neurologė leido išgerti analgino, jei skausmas taps nepakeliamas. Kartą pusę tabletės išgėriau. Išsigelbėjimu man tapo magnis. Kai ėmiau gerti "Magne B6", skausmas netrukus liovėsi. biggrin.gif
Atsakyti
Patikėsit ar ne, bet liaudies medicinoje radau, kad kai skauda labai galvą, reikia atsistoti prie lango, įremti galvą į šaltą stiklą ir pastovėti. Nėštumo pradžioje griežtai negalima gerti citramono, ir viso kito. Ir nepatikėsit - man tikrai praeidavo tas baisus skausmas. Prasidėjus ketvirtam nėštumo mėnesiui, jis man kaip užėjo, taip ir liovėsi.
Kavos, aš iš vis negalėjau gerti, mane nuo jos pykino žiauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 10 11, 16:08)
Nebūtinai, ar mažas, ar nemažas.
Man iki nėštumo galvą skaudėdavo tikrai dažniau, nei skaudėjo viso nėštumo metu. Dabar ems jau dideli, mums 30 suvirš savaičių ir būsimai mamai galvos neskauda. Individualu čia viskas  4u.gif

sutinku kad individualu. Stai mane irgi iki nestumo daznai kankindavo migreniniai galvos skausmai, kuriuos tik vaistai nuslopindavo, o dabar jau mums septintas menuo nestuke.gif ir galvos skaumas buvo gal 3-4 kartus uzejes ir labai jau pakenciamas, pernakt be vaistu praeidavo
Atsakyti
rankšluostį, šaltu vandeniu sušlapintą, ant galvos dedu.....pamasažuot skaudamą vietą stengiuos...
Atsakyti
O man padeda tarkuotos morkos su cukrumi. Tikrai. thumbup.gif
Dar laukiant pirmojo vyras taip gydė mano galvos skausmus. Gal tai tik psichologinis nusistatymas, bet man padėjo. Be to morkos pašalinio poveikio neturi. tongue.gif
Atsakyti