Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Gydytoja leido malšinti Ibuprofenu....
tas galvos skausmas kažkoks košmaras.jau trečia savaitė, buvo užėję su akies ir ausies skausmu penkias paras be perstojo....kelios dienos poilsiui ir vėl.......
liepė išsitirt akis, sakė labai siauros krauajgystės, akispūdis ant ribos.....
dvi sav. nėjau į drbą, sėkmingai skauda ir toliau, gydytojai nieko negali pasakyt, tik gerti tą ibuprofeną, nieko nepadarysi.....kaip gyvent? kiek tai tęsis? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kadangi stengiuosi nevartoti vaistu,tai su galvos skausmu kovoju...pasivaiksciodama gryname ore,arba stengiuosi kokia valanda numigti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gydytoja buvo sakiusi kad labai saldi kava padeda, bet man tai jau nepadedavo gerdavau as vaistus g.gif
Atsakyti
Galvos skausmas
Daug moterų patiria nežmoniškus galvos skausmus nėštumo metu, o ypač
jo pradžioje. Svarbu ir dėl tokio nieko eiti pas gydytoja,
nes nėštumo metu nepatartina naudoti bet kokių vaistų be gydytojo
leidimo. Aspirinas nėštumo metu yra tabu. Geriausiai padeda masažas,
šaldantys kompresai ar kremai arba ledo gabalėlis ar tiesiog
pabandyti užmigti.

www.mamos-svetaine.lt
Atsakyti
Man pastaruoju metu kas savaite pasikartoja migreniniai galvos skausmai, tai man padeda uzmigimas gerai isvedintame kambaryje . Kai pasnaudziu kokia valandele, tai kai atsikeliu galva buna dar kaip puodyne, bet po truputi po truputi atleidzia ta skausma.
Kol kas dar be vaistu issiverciu.
Atsakyti
galvos skausma jauciu tik tada kai nukrenta spaudimas doh.gif
Atsakyti
Turiu migrena ir kai pasakė kai pastosi tai gal praeis,jau eesam 7mėn. nestuke.gif tai galva paskauda tik kai kraujo spaudimas pakyla,dabar aš džiaugiuosi thumbup.gif kad galiu be vaistų gyventi.
Atsakyti
Sveikutės, man tik 6 sav., o jau kankinuosi su galvos skausmu, net pykina nuo jo. Daktarė leido išgerti puse ketanov tabletės, bet mano nuomone jos labai stiprios ir gali mano leliukui pakenkti doh.gif . ar kas geret jį neštumo metu?
Atsakyti
QUOTE(Ingabi @ 2006 05 24, 18:42)
Sveikutės, man tik 6 sav., o jau kankinuosi su galvos skausmu, net pykina nuo jo. Daktarė leido išgerti puse ketanov tabletės, bet mano nuomone jos labai stiprios ir gali mano leliukui pakenkti doh.gif . ar kas geret jį neštumo metu?

Ketanova leido gerti? Nu nieko sau g.gif Baisiausiai kankinausi del protinio danties(padare operacija po to) Bet Ketanovo neleido gerti nei tas chirurgas nei kokie kiti gydytojai, man buvo pirmas tremestras, pradzia nestumo. Leido gerti IBUPROFENA. Galvos skausmas irgi mano palydovas.... ir tik Ibuprofenas... jei kava nepadeda...
Atsakyti
O mums tik 10 sav ir irgi labai daznai paskauda galva bet nenoriu jokiu vaistu gerti ir mama mano sako kentiek del savo mazylio tos 9 men bet vaistu jokiu negerk net gi jeigu daktarai leidzia. O as susirgau sloga, kosulis, gerkle skauda, galva tai mama sako negerk nieko nes daktaras leido vienus vaistus gerti o mama sako neklausyk geriau arbatu zoleliu raminanciu karstu gerk,pieno karsto na ir taip viska kas naturalu.
Atsakyti
Man daktare leido tik paracetamolio,tai jei jau nebegaliu tvertis geriu tik si vaista.Bet stengiuos kuo ilgiau istvert be vaistu.
Atsakyti
verysad.gif Mamytes jus cia apie dantys vis , o ka daryt kai skauda galva tai yra migreniniai skausmai ka galima isgerti?PATARKIT. doh.gif doh.gif
Atsakyti