Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

As tai einu pasnaust uzsidejus slapia ranksluosti. ax.gif Man praeina. nestuke.gif
Atsakyti
O man gydytoja sakė išgerti nošpos (ne daugiau 3 tablečių). Bet aš kenčiu, kažkaip keista, kad galima tokių vaistų...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 06 28, 09:47)
O man gydytoja sakė išgerti nošpos (ne daugiau 3 tablečių). Bet aš kenčiu, kažkaip keista, kad galima tokių vaistų...

As tai labai daug vandens geriu - tada siek tiek atleidzia. Tik vat nezinau ar mano skausmai migreniniai...
Atsakyti
na man irgi buvo uzejas galvos skausmas, tesiasi apie 3 sav non-stop, jau ir i depresija buvau puolus.... bet paskui tiesiog praejo ir fsio... manau nieko cia nepadarysi, tiesiog taip yra... verysad.gif
Atsakyti
As irgi galvos skausmu skundziausi pradzioj nestumo, nei is sio nei is to kai uzeina, tai atrodo, kad plys pusiau unsure.gif , bet dabar tai pamirsau kas tai yra thumbup.gif ! Pfu pfu pfu zinoma ax.gif
Atsakyti
Tai kad mums paracetamolio galima,tai as ji geriu ir saves nekankinu ir leliuko.Paskutiniu metu ilgai nelaukiu,nes pastebejau,jei laukiu kol praeis,isiskausta dar labiau,o tada jau sakes...Taip kad nereikia ilgai kankintis,o priemoniu imtis.Nusipirkau as Beladon D30,tipo homoepatiniai nuo galvos skausmo,nu absoliuciai nieko man jie nepadaro...tai mano nuomone reikia savu budu rast galvos skausmams malsinti...
Atsakyti
Dėl žemo kraujo spaudimo mane kartais pakankina galvos skausams..gal labiau lyg galvos spaudimas replėmis...Bet tfu..tfu..tfu kol kas galiu ir be vaistukų apseiti...Išgeriu stipresnės arbatos arba kakavos ir praeina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir pradzioje labai skaudedavo galva, tai dedavau slapia ranksluosti ant galvos ir paguledavau, praeidavo. Tik va, kai nebeskaudejo galvos suzinojau , kad paracetamoli galima gerti, tad nesikankinkit ir nebijokit isgerti , tikrai pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu brac kaip as siandien kankinuosi su tuo galvos skausmu: puse galvos taip gelia, kad net nuo kedes pakilti sunku verysad.gif Paskaiciau kaip jus cia gelbejates nuo to skausmo... Reiks pries miega isgerti Paracetamolio, gal pailsejus praeis. Zinau, kad nuo galvos skausmo labai padeda delne masazuojant kazkokius aktyvius taskus, kurie turi sasaja su galva, bet tai zinok tu dabar: kazkada gyvenime skaiciau kazkur, bet kai reikia, tai nieko neprisimenu... g.gif
Atsakyti
mane taip pat kankina galvos skausmai, gal greiciau cia migrena unsure.gif tvinksi galvoj, neimanoma nei zingsnio zengt.. o skausmas toks iki pykinimo, tai tik atsigulu ramiai, uzsidedu slapia ranksluosti ir stengiuosi uzmigti.. o ryte stsikeliu ir vel tas pats doh.gif ir taip tesesi 2 savaites. dabar jau geriau, skausmas tik pora kart dienoj uzeina ir ne taip intensyviai. vaistu negeriu, tikiuosi, kad neklystu..
Atsakyti
Man gydytoja irgi rekomendavo Spigelon, dar neteko isbandyti g.gif Kai pasakiau, kad Ketanovas siaip mano nuolatinis draugas, tai sake, jokiais budais tokiu stipriu vaistu negalima nestumo metu. Ziuresim, kaip cia bus su tais galvos skausmais, nes iki nestumo 1-2 kartai i savaite stipraus galvos skausmo budavo norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 09 liepos 2006 - 09:31
Man neseniai prasidejo kartas nuo karto suskausti galva, bet taip stipriai... dazniausia uzeina vakarais, isties nezinau ka daryti, kaip ta skausma numalsinti....kentesiu, o kas belieka tongue.gif
Atsakyti