nestumo metu visai dingo galvos skausmas

QUOTE(vaida L @ 2008 11 11, 08:38)
Aš dar kol kas kenčiu be vaistų galvos kausmą, bet savijauta klaiki.Neatismenu kad su pirmu vaiku, taip blogai būtu 

Paskaičiau temelę, bandysiu šaltus kompresus

Man gydytoja sake nesikankinti ir gerti paracetamoli - vienintelis nekenkiantis vaistas nuo skausmo.
QUOTE(balerina @ 2008 11 06, 11:37)
sveikos
Mergaites, o ka galit pasakyti apie "Salpodeina"?iki nestumo man jis labai padedavo, bet ar galima ji gerti nestumo metu
Kazkaip permeciau temuke, bet apie Salpodeina nieko nemaciau, o gal prazioplinau
Jei kas galit ka nors pakomentuot, butinai rasykit 

Mergaites, o ka galit pasakyti apie "Salpodeina"?iki nestumo man jis labai padedavo, bet ar galima ji gerti nestumo metu

Solpadeino sudėtis ir yra paracetamolis tik nemažas kiekis ten jo. Aš ir dabar ieškau sprendimo dėl galvos skausmo o man vienintelis išsigelbėjimas nuo migrenos ir niekas daugiau nepadeda tik solpadeinas. Taigi ir aš norėčiau išsiaiškinti ar galima to solpadeino nes kiek žinau žmogau per para galima suvartoti 1000mg paracetamolio, o ten tose dvejose tirpstančiuose tabletėse yra 500 mg. (nes man neleido daugiau kaip 2 dozių gert per diena)
Gal kas žinot kiek galima to paracetamolio

Man kartais
galva suskauda, tai gydytoja patare isgert analgino, sake nekenkia kudikiui, o vaistas visai geras, labai padeda

QUOTE(Nomra @ 2005 07 27, 18:27)
Sveikos visos
Gal kas turit patarimų, ką daryti su galvos skausmu. Įtariu, kad esu nėščia ir šią savaitę jau antrą kartą užeina stiprus galvos skausmas. Net darbui susikapti sunku. Labai nesinori vaistukų, nes jai įtarimai pasitvirtins, tai leliui dabar pats vystymasis. 1-2 puodeliai kavos nepadeda, o perduozuoti irgi nesinori.
Gal žinot kokių arbatų, hemeopatinių vaistukų ar dar kokių priemonių?
Ačiū
Gal kas turit patarimų, ką daryti su galvos skausmu. Įtariu, kad esu nėščia ir šią savaitę jau antrą kartą užeina stiprus galvos skausmas. Net darbui susikapti sunku. Labai nesinori vaistukų, nes jai įtarimai pasitvirtins, tai leliui dabar pats vystymasis. 1-2 puodeliai kavos nepadeda, o perduozuoti irgi nesinori.
Gal žinot kokių arbatų, hemeopatinių vaistukų ar dar kokių priemonių?
Ačiū
man skauda galva retai,bet uztat,jej skauda tai skauda labai.Nuejau i vaistine,tai rekomendavo apap
Mane toks pusėtinas galvosskausmas kankina, bet įtariu kad dėl spaudimo(laiko si apie 68/130) Tai kartais jauciuosi biski nekaip. Sake jei dar pakils daugiau reikės vaistus gert. Tad man vaistai nuo galvos skausmo kaip ir nepadeda