Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

nestumo metu visai dingo galvos skausmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 11, 08:38)
Aš dar kol kas kenčiu be vaistų galvos kausmą, bet savijauta klaiki.Neatismenu kad su pirmu vaiku, taip blogai būtu  doh.gif

drinks_cheers.gif kas keisčiausia, per pirmąjį nėštumą jokių galvos skausmų, o dabar nors sienom laipiok mega_shok.gif kava padeda tik lb trumpam unsure.gif

Paskaičiau temelę, bandysiu šaltus kompresus smile.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake nesikankinti ir gerti paracetamoli - vienintelis nekenkiantis vaistas nuo skausmo.
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 11 06, 11:37)
sveikos 4u.gif
Mergaites, o ka galit pasakyti apie "Salpodeina"?iki nestumo man jis labai padedavo, bet ar galima ji gerti nestumo metu g.gif Kazkaip permeciau temuke, bet apie Salpodeina nieko nemaciau, o gal prazioplinau blush2.gif Jei kas galit ka nors pakomentuot, butinai rasykit  4u.gif

Solpadeino sudėtis ir yra paracetamolis tik nemažas kiekis ten jo. Aš ir dabar ieškau sprendimo dėl galvos skausmo o man vienintelis išsigelbėjimas nuo migrenos ir niekas daugiau nepadeda tik solpadeinas. Taigi ir aš norėčiau išsiaiškinti ar galima to solpadeino nes kiek žinau žmogau per para galima suvartoti 1000mg paracetamolio, o ten tose dvejose tirpstančiuose tabletėse yra 500 mg. (nes man neleido daugiau kaip 2 dozių gert per diena)
Gal kas žinot kiek galima to paracetamolio nestuke.gif mg? Nes pas gyditoja dar negreit reikės eiti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BMW: 20 sausio 2009 - 14:40
Kai buvau nėščia, gerdavau naramigą (kaip ir prieš nėštumą), nes be jo negalėjau schmoll.gif Vaikiukas sveikas, guvus, bet nerimo, žinoma, buvo... Beje, paskutinius 3 mėnesius migrenos nebuvo, bet gimė mažius ir vėl prasidėjo...
Atsakyti
Man pries nestuma galvą skaudedavo laaaaabai retai,o dabar reta diena,kai galvelė nesopa.Spaudimas visuomet buvo mažas,ir dabar jis neužkyla.Vaistuku negeriu,dar ir ginei nieko nesakiau,po poros savaicių esiu,reikės pasiskūsti.Kažkodel galvą dažniausiai pradeda skaudėti pavalgius.
Atsakyti
tiek medikai tiek farmacininkai leidzia nestumo metu gerti paracetamoli, aisku blogiausiu atveju ir kiti vaistai skiriami. Bet butent siti skaitosi nekalciausi, tai va kai labai skauda galva ir isgerkit tablete. g.gif Kai skauda jums skauda ir leliukui pilve, negalima kenteti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

man vakar buvo migreninis galvos skausmas - vos nenumiriau, vaistus bijojau gerti, tai kentejau, bet ir bloga buvo ir galva sukosi (atrode, kad nualpsiu). Esu dar tik 10 savaitej, tikiuosi daugiau tokiu baisybiu nebus schmoll.gif
Atsakyti
Man kartais nestuke.gif galva suskauda, tai gydytoja patare isgert analgino, sake nekenkia kudikiui, o vaistas visai geras, labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomra @ 2005 07 27, 18:27)
Sveikos visos

Gal kas turit patarimų, ką daryti su galvos skausmu. Įtariu, kad esu nėščia ir šią savaitę jau antrą kartą užeina stiprus galvos skausmas. Net darbui susikapti sunku. Labai nesinori vaistukų, nes jai įtarimai pasitvirtins, tai leliui dabar pats vystymasis. 1-2 puodeliai kavos nepadeda, o perduozuoti irgi nesinori.
Gal žinot kokių arbatų, hemeopatinių vaistukų ar dar kokių priemonių?

Ačiū

man skauda galva retai,bet uztat,jej skauda tai skauda labai.Nuejau i vaistine,tai rekomendavo apap
Atsakyti
o įdomu su kuo susijęs tas galvos skausmas,juk pries nėštumą neskaudedavo,spaudimas kaip buvo žemas,taip ir liko...reikės pas ginę išklausinėti g.gif
Atsakyti
Mane toks pusėtinas galvosskausmas kankina, bet įtariu kad dėl spaudimo(laiko si apie 68/130) Tai kartais jauciuosi biski nekaip. Sake jei dar pakils daugiau reikės vaistus gert. Tad man vaistai nuo galvos skausmo kaip ir nepadeda blush2.gif verysad.gif
Atsakyti