Solpadeino pagrindas yra paracetamolis (500 mg). Dar ieina kodeinas (8 mg) ir kofeinas (30 mg). Paracetamolio tableteje yra 500 mg paracetamolio. Toks tera skirtumas.
Sveikos mergaites
Turiu ir as beda..skauda galva. Bet man ja prededa skaudeti po vemimo
Jau kai taso tai akyse viskas liejasi ir atrodo sporgs galva, o po to kazkur parai surakina galva. Ir taip skauda, kad kai galiu tai atrodo net pagalve galva spaudzia 
nezinau net ka daryti..
Ar cia normalu taip..

nezinau net ka daryti..

QUOTE(Prancuzyte @ 2009 02 17, 01:52)
Sveikos mergaites
Jau kai taso tai akyse viskas liejasi ir atrodo sporgs galva, o po to kazkur parai surakina galva. Ir taip skauda, kad kai galiu tai atrodo net pagalve galva spaudzia 
nezinau net ka daryti..
Ar cia normalu taip.. 

nezinau net ka daryti..

Man lygiai tas pats, vat soliuoju pas gydytoja ir viska issiaiskinsiu,nes as net miegot naktimis nebegaliu, ir siaip per ta galva nieko neina daryti, esu nelaiminga

Man tai visada sustojas skrandis.

Nors pries tai buvau migrenine

as ir pries tapdama
kentejau nuo galvos skausmu ir net migrenos, bet tada tablete ikalei ir vsio, o dabar kazkaip nesinori gerti vaistu. Paracetamolis nepadeda, o kitu kazkaip nesinori ir gydytoja labai nerekomendavo (ner pirmas trimestras, kai viskas vystosi, sake labai pavojinga). Isbandziau toki tepaliuka "Zvoizdacka", tarybiniais laikais budavo, dabar irgi radau. istepiau visa galva (kakta, uz ausu, spranda) ir nuejau miegot - ir uper, ryte nebeliko skausmo
aisku velykos buvo mazumle pramiegotos

Na as pirmo nestumo metu labai kenciau galvos skausmus, bet vaistu nedrisau gerti. Jau po gimdymo pasiskaiciau savo geriausiu vaistu informacini lapeli ir radau, kad galima vartoti ir nestumo metu
Ot keikiau save, kad anksciau nepasiskaiciau to lapelio
Dabar laukiuosi antro leliaus, tai jei uzeina galvos skausmas nebesikankinu, o tiesiog isgeriu EFERALGAN (snypsciancias tabletes) ir viskas labai greit susitvarko
Eferalganas tai tas pats paracetamolis tik jis kartu su deguonimi greiciau ir efektyviau suveikia nei paprasta paracetamolio tablete. Svarbu nusipirkti snypsciancias tabletes, nes jos ir kitokio pavidalo buna. Nuo migrenos gal ir nepades, bet jei tai eilinis galvos skausmas, tai tada

radau tokią į domią info - kaip galvos skausmą suvaldyti sulaikant kvėpavimą.
http://www.homosanit...inys/Kvepavimas
verta išbandyti, jei pavyks atsisakyti bet kokių cheminių preparatų, kurių šalutinio poveikio konkrečiam žmogui deja niekas negali pasakyti negali.
Oi man su galvos skausmais tai is viso katastrofa...
Vaistuku jokiu negeriu, bet kai buna labai jau blogai, padeda saltas kompresas su actu, vesus, tamsus kambarys, valanda miego ir tyla.... tuomet atsigaunu, nors visiskai skausmo nepanaikunu...

Man per nėštumą irgi dažnai skauda galvą. Tai kažkas patarė išgerti labai labai stiprios ir labai labai saldžios juodos arbatos. 2 kartus bandžiau - padėjo.
man karta uzejo stiprus galvos skausmas, buvau gal 8 sav
nepabejo paracetamolis, nulekiau i homeopatine vaistine pelesos g , vaistininke issiklausinejus dr Steponelio (lyg ir tokia pavarde) vaistazoliu arbata pasiule, spec. nesciosioms tinka. iskart padejo
turejau ir su virskinimu problemu, pasirodo susije buvo. mano gydytoja neuzdraude gert siu vaistazoliu misinio, profilaktiskai isgeriu kartais

As iki 6 nėštumo mėn. siaubingus galvos skausmus kenčiau... reguliariai kas dvi savaites
kadangi nenorėjau gerti jokių vaistų, kad nepakenktų vaikiukui, kentėjau po 2-3 paras...
nieko negalėjau valgyti ir gerti, net vandens... pykino, vėmiau, nu, baisu buvo... Dabar kai tik ryte pajaučiu, kad spaudžia galvą, nieko nelaukus išgeriu kavos (kurios nemėgstu) ir nežinau ar sutapimas, ar ne, bet kai pradėjau taikyti šį "metodą", praėjo tie priepuoliai
Žinoma, kiekviena individualiai turi prisitaikyti sau gydymo būdą...
Ir dar - manau, kad kai išmokau iškęsti galvos skausmus, pasiruošiau ir būsimiems sąrėmiams
na, žiūrėsim

Ir dar - manau, kad kai išmokau iškęsti galvos skausmus, pasiruošiau ir būsimiems sąrėmiams

Mergičkos, aš truputį nesuprantu... O tai jūs nedirbat ar kaip?.. Aš nei 2-3 parų kentėti negaliu nei tamsiam kambary gulėti... Gal biuletenius imat?