as nusivyliau HR tigriniu, tikrai tikejausi kazko geresio...

QUOTE(Seila @ 2009 02 06, 19:18)
O aš jau buvau susigundžiusi jį pirkti

man tai labai geri maybelline tusai...ypac storas melynas... ilgai uztenka...o kai jau matau kad i gala... as ji atgaivinu... ipilu laseli pienelio veidui valyti.... ir vel kaip naujas tai man ilgam uztenka nors ir dazausi kas diena. megstu storas ir ilgas blakstienas.
Turiu toki:

Absoliuciai nieko gero.Labai norejau ilginancio,bet sitas tusas TIK kazkiek pailgina ir nei kiek nepatankina,atrodo kelios ilgos blakstienos.Na,cia ir mano klaida,kad tikejausi nors kazkiek patankinimo is ilginancio tuso.Kvapas stiprus.Sepetelis gigantiskas,neiseina neissitepti,kadangi yra waterproof,neiseina nuvalyti,tepa tiek virsutini,tiek apatini voka,dideliu sepeteliu neiseina pasiekti soniniu blakstienu.Sakiausi is Braskiu,tai pirmas ispudis buvo,kad isdziuves,bet paskui nuejau i Kristiana paziureti,tai ten panasus.Jis su silikonu,sepetelis kazkoks guminis.Is sono paziurejus blakstienos intensyviai juodos ir ilgokos,bet is priekio - jokio patankinimo.Zodziu,tepu ir laukiu,kol baigsis.Atrodo,ilgai laukti nereiks,jis gan greit dziustantis atrodo.Grisiu prie Lancome.Jau ir man nepatikes Amplicils pries YSL atrodo geras.Zodziu,prasoviau

Absoliuciai nieko gero.Labai norejau ilginancio,bet sitas tusas TIK kazkiek pailgina ir nei kiek nepatankina,atrodo kelios ilgos blakstienos.Na,cia ir mano klaida,kad tikejausi nors kazkiek patankinimo is ilginancio tuso.Kvapas stiprus.Sepetelis gigantiskas,neiseina neissitepti,kadangi yra waterproof,neiseina nuvalyti,tepa tiek virsutini,tiek apatini voka,dideliu sepeteliu neiseina pasiekti soniniu blakstienu.Sakiausi is Braskiu,tai pirmas ispudis buvo,kad isdziuves,bet paskui nuejau i Kristiana paziureti,tai ten panasus.Jis su silikonu,sepetelis kazkoks guminis.Is sono paziurejus blakstienos intensyviai juodos ir ilgokos,bet is priekio - jokio patankinimo.Zodziu,tepu ir laukiu,kol baigsis.Atrodo,ilgai laukti nereiks,jis gan greit dziustantis atrodo.Grisiu prie Lancome.Jau ir man nepatikes Amplicils pries YSL atrodo geras.Zodziu,prasoviau

QUOTE(Liberte @ 2009 02 06, 19:21)
Ir as turiu ruda ir juoda

QUOTE(Olivia* @ 2009 02 07, 10:11)
Uzmirsau parasyti,kad cia YSL Faux Cils Everlong Lenghtening,o ne tankinantis Volume.
QUOTE(Sirenete @ 2009 02 06, 17:32)
tiesiog nieko ypatingo...kaip uz tokius pinigus.

QUOTE(Liberte @ 2009 02 06, 19:21)
As toki turejau ne waterproof, man visai patiko, beje, kvapas irgi. Na cia kiekvienam savo

Norejau paklaust del siuntimosi is braskiu: ar nebuvo tokiu atveju, kad tusas atkeliautu nevisai "sviezias"? Galvoju parsisiuti, bet vis suabejoju

QUOTE(May* @ 2009 02 07, 13:22)
As toki turejau ne waterproof, man visai patiko, beje, kvapas irgi. Na cia kiekvienam savo
Norejau paklaust del siuntimosi is braskiu: ar nebuvo tokiu atveju, kad tusas atkeliautu nevisai "sviezias"? Galvoju parsisiuti, bet vis suabejoju
dekui uz patarimus!

buvo tai iskart parasiau braskems kad esu nepatenkinta ir grazino pinigus arba jei nenori pinigu atsiuncia dar viena

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 07, 14:27)
buvo tai iskart parasiau braskems kad esu nepatenkinta ir grazino pinigus arba jei nenori pinigu atsiuncia dar viena 

Dekui uz atsakyma

QUOTE(May* @ 2009 02 07, 16:20)
Dekui uz atsakyma
Matyt reiks pabandyti uzsisakyt, kaip bebutu, siek tiek pigiau gaunas, nei pirkti parduotuvej, beje, ir toj pacioj parduotuvej neaisku, kiek laiko stovi...

Maziausiai rizikuotumete pirkdama "einama" tusa,kaip koki Diorshow ar Lancome'us, nes daznai reciau perkami tusai(taip pat rudi,melyni) gali buti jau pastoveje.