Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Lanuska @ 2009 03 15, 13:08)
Jau rasiau,kad nueisiu tik sio menesio gale,nes gyvenu ne LT...Del to taip ir pergyvenu,buciau LT tai buciau seniai nuejus...Man neramu,nes geriu stiprius vaistus nuo sirdies,KT...del to ir bijau to nestumo  verysad.gif

aa 4u.gif nu tai tikekimes, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 15:17)
As truputi isiterpsiu ne i tema...Uzvedziau atskira temele siuo klausimu,bet niekas nieko neatsako,todel cia paklausiu,kur kalbama butent apie ,,Yasminelle''  blush2.gif  Noriu paklausti : Jau 3 menesiai geriu sias KT,bet mmm galima sakyt nebuna,buna tepliojimas 2-3 dienas ir tai tamsiu krauju ir viskas...Ar tai gali reikst jog as  nestuke.gif  ar taip gali but butent nuo siu KT? Gal kuriai irgi taip yra..Prasau atsakykit,man labai neramu jau darosi...

Man irgi panasiai buna ir jau kokius 5 menesius... Manau, kad cia yra ju tiesiog kaip kurioms poveikis toksai, nes taip atsitiko kaip tik pradejau sias vartoti.. Zinok manau tikrai gali nusiraminti nieko nera... Teko girdeti, kad ir kitoms taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 17 kovo 2009 - 21:40
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 17, 20:34)
Man irgi panasiai buna ir jau kokius 5 menesius... Manau, kad cia yra ju tiesiog kaip kurioms poveikis toksai, nes taip atsitiko kaip tik pradejau sias vartoti.. Zinok manau tikrai gali nusiraminti nieko nera...  Teko girdeti, kad ir kitoms taip 4u.gif

Nu dabar tikrai ramiau pasidare smile.gif Aciu labai visom kas parase 4u.gif
Atsakyti
sveikos. wub.gif
Chanell grizo lotuliukas.gif doh.gif baigiau dvi pakuotes be pertraukos,db antra diena kai negeriu,laukiu mm, bet dar nerra ;s g.gif
Atsakyti
Ir? g.gif Lauk kokios 4-5 dienos! 4u.gif
Atsakyti
siaube,juk tada vos ne gert vel reiks. doh.gif ryt testa darysiuos,del viso pikto,nors kaip ir progu nebuvo, bet man paranoja lotuliukas.gif 4u.gif greiciau an jos ateitu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 16:04)
siaube,juk tada vos ne gert vel reiks. doh.gif  ryt testa darysiuos,del viso pikto,nors kaip ir progu nebuvo, bet man paranoja lotuliukas.gif  4u.gif greiciau an jos ateitu biggrin.gif  g.gif

man tai paprastai buna taip, pirmadieni isgeriu paskutine tablete, penktadieni kazkas tokio pasirodo i mmm, ir pirmadieni baigiasi, antradieni vel pradedu gert... ax.gif ax.gif tai sergu vos 3-4 dienas... rolleyes.gif

nors vat dabar isvis nesupratau, penktadieni ir sestadieni vos patepliojo, o jau sekmadieni ju neliko doh.gif
o rytoj vel pradesiu nauja pakuote.. mastau.gif
Atsakyti
Mimuke,patepliojimai uzskaitomi,o man net ju dar nera , o jau penta diena, taip neramu man ;s doh.gif blush2.gif lygtai galimybes nesaugumui nebuvo, o gal, bet.. o jei man ir neprasides , tai ka man daryti,po dvieju dienu,kai reikes nauja pakuote gert? gert,ar laukt kazko? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Man ciklą tos tabletės sutvarkė, anksčiau 7 dienas pildavo, o pirmas tris žiauriai skaudėdavo, dabar tos mano mmm tokios lengvos pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
man tikrai reikia patarimu, bo isdurnesiu ;s ;} wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 24 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 08:50)
Mimuke,patepliojimai uzskaitomi,o man net ju dar nera , o jau penta diena, taip neramu man ;s doh.gif  blush2.gif  lygtai galimybes nesaugumui nebuvo, o gal, bet.. o jei man ir neprasides , tai ka man daryti,po dvieju dienu,kai reikes nauja pakuote gert? gert,ar laukt kazko? blink.gif  4u.gif

kad labai jau neaiskus man sikart tie patepliojimai buvo.. doh.gif praktiskai ir be ikloteliu galejau but smile.gif

aha, pradek gerti kai jau reikes mirksiukas.gif
jei labai nerimauji gali pasidaryt testuka 4u.gif
Atsakyti
Bet kodel ju nera? g.gif neramu kazkaip.. blush2.gif gal tdl,kad dvi pakuotes geriau,o pati neseniai pradejau gert kt,nzn.. doh.gif
Atsakyti