Jau rasiau,kad nueisiu tik sio menesio gale,nes gyvenu ne LT...Del to taip ir pergyvenu,buciau LT tai buciau seniai nuejus...Man neramu,nes geriu stiprius vaistus nuo sirdies,KT...del to ir bijau to nestumo
As truputi isiterpsiu ne i tema...Uzvedziau atskira temele siuo klausimu,bet niekas nieko neatsako,todel cia paklausiu,kur kalbama butent apie ,,Yasminelle'' Noriu paklausti : Jau 3 menesiai geriu sias KT,bet mmm galima sakyt nebuna,buna tepliojimas 2-3 dienas ir tai tamsiu krauju ir viskas...Ar tai gali reikst jog as ar taip gali but butent nuo siu KT? Gal kuriai irgi taip yra..Prasau atsakykit,man labai neramu jau darosi...
Man irgi panasiai buna ir jau kokius 5 menesius... Manau, kad cia yra ju tiesiog kaip kurioms poveikis toksai, nes taip atsitiko kaip tik pradejau sias vartoti.. Zinok manau tikrai gali nusiraminti nieko nera... Teko girdeti, kad ir kitoms taip
Man irgi panasiai buna ir jau kokius 5 menesius... Manau, kad cia yra ju tiesiog kaip kurioms poveikis toksai, nes taip atsitiko kaip tik pradejau sias vartoti.. Zinok manau tikrai gali nusiraminti nieko nera... Teko girdeti, kad ir kitoms taip
siaube,juk tada vos ne gert vel reiks. ryt testa darysiuos,del viso pikto,nors kaip ir progu nebuvo, bet man paranoja greiciau an jos ateitu
man tai paprastai buna taip, pirmadieni isgeriu paskutine tablete, penktadieni kazkas tokio pasirodo i mmm, ir pirmadieni baigiasi, antradieni vel pradedu gert... tai sergu vos 3-4 dienas...
nors vat dabar isvis nesupratau, penktadieni ir sestadieni vos patepliojo, o jau sekmadieni ju neliko o rytoj vel pradesiu nauja pakuote..
Mimuke,patepliojimai uzskaitomi,o man net ju dar nera , o jau penta diena, taip neramu man ;s lygtai galimybes nesaugumui nebuvo, o gal, bet.. o jei man ir neprasides , tai ka man daryti,po dvieju dienu,kai reikes nauja pakuote gert? gert,ar laukt kazko?
Mimuke,patepliojimai uzskaitomi,o man net ju dar nera , o jau penta diena, taip neramu man ;s lygtai galimybes nesaugumui nebuvo, o gal, bet.. o jei man ir neprasides , tai ka man daryti,po dvieju dienu,kai reikes nauja pakuote gert? gert,ar laukt kazko?
kad labai jau neaiskus man sikart tie patepliojimai buvo.. praktiskai ir be ikloteliu galejau but
aha, pradek gerti kai jau reikes jei labai nerimauji gali pasidaryt testuka